Įkraunama...
Įkraunama...

Rokiškio mamytės renkasi čia

QUOTE(jurgužė @ 2013 03 07, 22:54)
Sveikatytės. Atgulėjus ir aš su vaiku 10d berots, tai taip gera buvo grįžt namo, tuo labiau, kad su kitu vaiku nesimačiau visas tas dienas tai beprotiškas jausmas.  doh.gif
Papildyta:

Ačiū.  ir aš kažkaip taip galvoju, kad ten biznis tik ir tiek. Kažkaip jaučiu suprastėjimą akių, bet nesenai medicininę ėjau darbe tai nieko ten pusiau speliodamai tas raides  apatinėse eilutėse pasakiau, užskaitė, bet norėčiau, kad su aparatūra, kad patikrintų, o ne senoviškais būdais .Gal čia tik pavasarinis nusilpnėjimas, vitaminų atsiras gal viskas bus gerai. g.gif

Ohooo 10 d. blink.gif Jo aš ir sakau jau kaip džiaugsiuos namais, kad ir prie puodu stovėdama, jau dabar svajoju ką gaminsiu nes ta ligoninės ir Maximos maistas jau doh.gif
Atsakyti
Su mūsų diena, mergaitės !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgužė: 08 kovo 2013 - 11:38
QUOTE(jurgužė @ 2013 03 08, 11:37)
Su mūsų diena, mergaitės !

drinks_cheers.gif prisijungiu prie sweikinimu!!!!!!!
Atsakyti
Kaip ligoniukai visi laikosi?

Mes irgi i jusu kompanija-gripas visiem 3m,ir jauciu mane kabina..
Atsakyti
Parduoda mano puske:Pampers 90vnt,8-15kg-70lt.triusikeliai.norvegiski.gal kam reikia?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Mes jau namie, tik dar anbiotikus geriam, keliuosi antrą nakties sugirdyti, kad gautusi 8 val.intervalas.Bet jau 100 kartų geriau negu ligoninėje ax.gif
Dar savaitę sėdėsim namučiuos kol stiprinsimės.
Atsakyti
QUOTE(semkaxxx @ 2013 03 12, 09:54)
Sveikutes 4u.gif
Mes jau namie, tik dar anbiotikus geriam, keliuosi antrą nakties sugirdyti, kad gautusi 8 val.intervalas.Bet jau 100 kartų geriau negu ligoninėje ax.gif
Dar savaitę sėdėsim namučiuos kol stiprinsimės.

Kaip gerai 4u.gif a kiek laiko dar reikes antibiotikus gerti?

gal zinot kur galima nebrangia arba naudota dujine nusipirkt?
i soda reikia.. ax.gif

Labas rytas!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kativiltejonas: 12 kovo 2013 - 10:41
QUOTE(kativiltejonas @ 2013 03 12, 12:40)
Kaip gerai 4u.gif a kiek laiko dar reikes antibiotikus gerti?
i soda reikia.. ax.gif

Labas rytas!!!!

Gersim dar tris dienas, paskui dar savaitėlę i daržiuką neisim ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(kativiltejonas @ 2013 03 09, 15:22)
Mes irgi i jusu kompanija-gripas visiem 3m,ir jauciu mane kabina..

Vaje sveikatytės 4u.gif

QUOTE(editada @ 2013 03 11, 21:24)
Parduoda mano puske:Pampers 90vnt,8-15kg-70lt.triusikeliai.norvegiski.gal kam reikia?

Reikėjo,bet savaitgalį nusipirkom doh.gif

QUOTE(kativiltejonas @ 2013 03 12, 10:40)
i soda reikia.. ax.gif

Sirenoj peržiūrėk skelbimus,kažkuriam laikraštuke mačiau net dovanojo dujinę viryklę su visu dujų balionu biggrin.gif

Šiandien Smiltės pirma diena darželyje.Pabuvo 2val.Kaip atėjau pasiimt,kaip susigraudino,metė visus žaislus ir ate rodė,tipo dinkstam iš čia greičiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikte;) @ 2013 03 12, 12:46)
Šiandien Smiltės pirma diena darželyje.Pabuvo 2val.Kaip atėjau pasiimt,kaip susigraudino,metė visus žaislus ir ate rodė,tipo dinkstam iš čia greičiau  lotuliukas.gif

Ar patiko su naujais vaikais Smiltej? smile.gif

Radau dujine GEFEST?kazin gera?
penktadieni tik galesiu paziuret ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikte;) @ 2013 03 12, 14:46)
Sveikos  4u.gif
Vaje sveikatytės  4u.gif
Reikėjo,bet savaitgalį nusipirkom  doh.gif
Sirenoj peržiūrėk skelbimus,kažkuriam laikraštuke mačiau net dovanojo dujinę viryklę su visu dujų balionu  biggrin.gif

Šiandien Smiltės pirma diena darželyje.Pabuvo 2val.Kaip atėjau pasiimt,kaip susigraudino,metė visus žaislus ir ate rodė,tipo dinkstam iš čia greičiau  lotuliukas.gif

Sveikos.

www.rokiskiosirena.lt atsinaujinusi svetainė matosi visi skelbimai, su nuotraukomis net.jei kartais laikraštuko neturėtumėt po ranka. mirksiukas.gif
Atsakyti
as kaip ten ir ziurejau:)popierinis variantas kazkur dingsta,nespeji atnest:)

Semka,kaip maziukas jaucias? 4u.gif
Atsakyti