QUOTE(jurgužė @ 2013 06 05, 16:28)
Gal kuri prie medicinos nuo ko čia pradėt dėl nugaros skausmų, nuo šeimos daktaro, nuo chirurgo, ar neurologo, nieko nebesuprantu?
As su medicina nieko bendro. Bet pati kai praejus ilga kelia del nugaros gydymo, tai mazdaug papasakosiu, kur ir kas mane siunte

(tik cia ne LT, nors dabar gal principas visoj ES panasus)
Pirmiausia nuejau pas seimos gyd. Kadangi tyrimai brangiai atsieina valstybei, tad is pradziu buvau siusta pas fizioterapeuta. Nes galvojo, kad cia man po gimdymo nugaros raisciai per silpni, reik pastiprint ir t.t. Praejau 2 fizioterapijos kursus, bet ne ka tepadejo. Tuomet jau pats fizioterapeutas pasiule stot i eile magnetinio rezonanso tyrimui. Jis labai tiksliai viska parodo. Ir tuomet pamatem, kur mano problema (pasislinkes juosmens stuburo slankstelis, kuris uzspaudzia kojos nerva). Tuomet gavau siuntima pas ortopeda. Ten vel visokiu patarimu gavau, bet kai nepadejo, uzrase operacijai (dare epiduraline injekcija i stubura, panasiai kaip per gimdymus daro). Tuomet kazkiek atblokavo ta nerva.
Bet ir pati labai daug uzsiimu. Kalcio magnio preparatai, zuvies taukai. Tempimo pratimai is jutubes po pusvalandi-valanda kiekviena ryta. Taip prasimankstinus, buna kur kas geriau.
Dabar laukiu vizito pas neurologa. Bet pries tai su manim dirbo ortopedai
Tikiuos, padejau nors kiek.

Pirmiausia tau butu geriausia laukt Magnetinio rezonanso tyrimo arba eit privaciai, nelaukus eilej. (As dar ejau ir LT, Pylimo poliklinkoj, tik be eiles. Tai kaina 300 Lt valstybinej p-koj)
QUOTE(Šarka-Li @ 2013 06 06, 12:00)
Man pirmadienį irgi pjovė, su siūlais vaikščiosiu 2 sav.
QUOTE(kativiltejonas @ 2013 06 14, 09:49)
laba ryta,
kur visos atostogaujoncios mamytes?
Megaujames vasara