Įkraunama...
Įkraunama...

Rokiškio mamytės renkasi čia

QUOTE(jurgužė @ 2013 06 06, 11:55)
Beja  balionėlis 4u.gif  už iniciatyvą dėl mamų susitikimo, aš tai jaučiu nelabai galėsiu prie ežeriuko atlėkt ax.gif

Nelabai-tai reiškia truputėlį paistengus atlėktum biggrin.gif mirksiukas.gif

Tai šiuo metu esam trys mamos,kurios dalyvaus :aš,salamandra ir mama liala.

O kaip kitos? Šarka-Li,kativiltejonas,editada,Laurita84 ir viso kitos,kurios dar retkarčiais čia užsukate?

Dėl laiko,tai manau geriausia būtų 17val. nes kol vaikiukai po pietų pogulio susiruoš,tai bus pats tas ar sutinkate? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikte;) @ 2013 06 06, 13:55)
Nelabai-tai reiškia truputėlį paistengus atlėktum  biggrin.gif  mirksiukas.gif

O kaip kitos? Šarka-Li,kativiltejonas,editada,Laurita84 ir viso kitos,kurios dar retkarčiais čia užsukate?
Dėl laiko,tai manau geriausia būtų 17val. nes kol vaikiukai po pietų pogulio susiruoš,tai bus pats tas ar sutinkate? ax.gif

nu as tai su mielu noru, tik kad tolokai man biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2013 06 06, 13:59)
nu as tai su mielu noru, tik kad tolokai man biggrin.gif  biggrin.gif

gi žinau tongue.gif kai atostogų gryši suorganizuosim kitą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikte;) @ 2013 06 06, 14:03)
gi žinau  tongue.gif  kai atostogų gryši suorganizuosim kitą  mirksiukas.gif

sia vasara turbut tik per Joniniu savaitgali tenuvaziuosim i Rokiski, visa liepa remonta namie darysim, ai nu ir rugpjucio viena savaitgali atvaziuosiu, nes brolio vestuves, tai jau meetintis irgi nebus kada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2013 06 06, 13:00)
Jurga, žinoma, kad pirmiausiai turi eiti pas šeimos gydytoją.

Kaip tavo koja? Siūlės jau išimtos? Po kiek laiko išėmė?
Man pirmadienį irgi pjovė, su siūlais vaikščiosiu 2 sav.  doh.gif

Tai kad be liepos mėnesio neįmanoma prisibelst, tai norėjau užbėgt įvykiams už akių, nes pas chirurgą tai gali užsiregistruot ir šiaip, bet jei reikalaus siuntimo vėl užburtas ratas. Tai gal reiks laukt eilės g.gif

na operacija buvo 05.16 ištraukė 05.28 tai va beveik dvi savaitės. Tfu tf tfu gražiai viskas gyja, tik su randu būsiu dabar, bet nieko tokio. O atsakymas biopsijos atėjo geras, mišrus be piktybinio kodo ir be naviko apgamas. karsta.gif karsta.gif
Papildyta:
QUOTE(Vikte;) @ 2013 06 06, 14:55)
Nelabai-tai reiškia truputėlį paistengus atlėktum  biggrin.gif  mirksiukas.gif

Na jo konkrečių planų nelabai dar yra, tik pamastymai, jei ką prisijungsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes,gal kuri zinote kada ivedamas vasaros laikas,ta prasme,del elektros klausiu,pas ka yra dvieju laiko zonu g.gif
na ar pavyko susitikimas?as zinokit per darbus visai pamirsau doh.gif
Atsakyti
Edita, vasaros laikas ivedamas paskutini kovo savaitgali mirksiukas.gif taigi jau senokai gyvenam tuo laiku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurita84: 09 birželio 2013 - 09:23
QUOTE(Laurita84 @ 2013 06 09, 10:23)
Edita, vasaros laikas ivedamas paskutini kovo savaitgali mirksiukas.gif taigi jau senokai gyvenam tuo laiku ax.gif

bet del elelktros man atrodo kitaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(editada @ 2013 06 09, 11:44)
bet del elelktros man atrodo kitaip? g.gif

šiuo metu naktinė nuo 24.00 iki 8.00, buvau balangi tinkluose, tai sakė, kad jau taip skaičiuojama, o iki kada nepaklausiau...reikia pasiskambint į LESTO ir tiksliai pasakys, nuo kada iki kada...man kai ta valanda esmės nesudaro, tai as visus metus viska po 24.00 jungiu..
Atsakyti
QUOTE(salamandra_ @ 2013 06 09, 12:20)
šiuo metu  naktinė nuo 24.00 iki 8.00, buvau balangi tinkluose, tai sakė, kad jau taip skaičiuojama, o iki kada nepaklausiau...reikia pasiskambint į LESTO ir tiksliai pasakys, nuo kada iki kada...man kai ta valanda esmės nesudaro, tai as visus metus viska po 24.00 jungiu..

Tokiu laiku skaiciuoja nuo kovo menesio laikrodzio pasukimo iki kito pasukimo rudeni, tada laikas jau buna nuo 23 val iki 7 val ax.gif
Atsakyti
laba ryta,
kur visos atostogaujoncios mamytes?smile.gif

Istojau i Avon kluba...ta proga siulau pavartyti sviezia,vasariska kataloga..
http://www.avon.lt/P...mpgnYrNr=201309
prie jo siulau 15% nuolaida 4u.gif uzsakyma renku iki 17d 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgužė @ 2013 06 05, 16:28)

Gal kuri prie medicinos nuo ko čia pradėt dėl nugaros skausmų, nuo šeimos daktaro, nuo chirurgo, ar neurologo, nieko nebesuprantu? g.gif

As su medicina nieko bendro. Bet pati kai praejus ilga kelia del nugaros gydymo, tai mazdaug papasakosiu, kur ir kas mane siunte smile.gif (tik cia ne LT, nors dabar gal principas visoj ES panasus)
Pirmiausia nuejau pas seimos gyd. Kadangi tyrimai brangiai atsieina valstybei, tad is pradziu buvau siusta pas fizioterapeuta. Nes galvojo, kad cia man po gimdymo nugaros raisciai per silpni, reik pastiprint ir t.t. Praejau 2 fizioterapijos kursus, bet ne ka tepadejo. Tuomet jau pats fizioterapeutas pasiule stot i eile magnetinio rezonanso tyrimui. Jis labai tiksliai viska parodo. Ir tuomet pamatem, kur mano problema (pasislinkes juosmens stuburo slankstelis, kuris uzspaudzia kojos nerva). Tuomet gavau siuntima pas ortopeda. Ten vel visokiu patarimu gavau, bet kai nepadejo, uzrase operacijai (dare epiduraline injekcija i stubura, panasiai kaip per gimdymus daro). Tuomet kazkiek atblokavo ta nerva.
Bet ir pati labai daug uzsiimu. Kalcio magnio preparatai, zuvies taukai. Tempimo pratimai is jutubes po pusvalandi-valanda kiekviena ryta. Taip prasimankstinus, buna kur kas geriau.
Dabar laukiu vizito pas neurologa. Bet pries tai su manim dirbo ortopedai smile.gif
Tikiuos, padejau nors kiek. 4u.gif Pirmiausia tau butu geriausia laukt Magnetinio rezonanso tyrimo arba eit privaciai, nelaukus eilej. (As dar ejau ir LT, Pylimo poliklinkoj, tik be eiles. Tai kaina 300 Lt valstybinej p-koj)

QUOTE(Šarka-Li @ 2013 06 06, 12:00)

Man pirmadienį irgi pjovė, su siūlais vaikščiosiu 2 sav.  doh.gif

4u.gif
QUOTE(kativiltejonas @ 2013 06 14, 09:49)
laba ryta,
kur  visos atostogaujoncios mamytes?

Megaujames vasara 4u.gif smile.gif
Atsakyti