Įkraunama...
Įkraunama...

Rokiškio mamytės renkasi čia

QUOTE(kativiltejonas @ 2013 08 09, 13:38)
Matyt atostogu kaitra apsilanke ir cia...Visos prie juros???smile.gif

Tai kad jau ir rudeniu kvepia, o nei vienos vis dar ner biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotyna* @ 2013 08 16, 12:09)
Tai kad jau ir rudeniu kvepia, o nei vienos vis dar ner  biggrin.gif

aga,atsalo tai taip greit kad siaubas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(editada @ 2013 08 16, 12:15)
aga,atsalo tai taip greit kad siaubas  blink.gif

Ka prognozuoja kitai savaitei kazi? Mes atostogu atvarom
Atsakyti
sweikos Rokiskio mamytes,
atsikrausciau gyvent i Vytauto g,gal kokia kaimyne atsirastu puodeliuj kavos?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimesvika @ 2013 08 17, 11:01)
atsikrausciau gyvent i Vytauto g,gal kokia kaimyne atsirastu puodeliuj kavos?smile.gif

Sveika 4u.gif Kaip drasiai tu čia kavos pasiūlei,nebijai,kad nebespėsi virt kiek norinčių bus? biggrin.gif O šiaip tai mielai išgertume,prašom plačiau prisistatyti mirksiukas.gif

Mes išleidom tėvelį 3 savaitėm atostogų,tai dabar pačios atostogausim biggrin.gif Taip kad kas laukia svečių?Mes visada pasirengusios jais pabūti biggrin.gif blush2.gif

salamandra mūsų lankytinų vietų sarašiuke užimi pirmą vietą,nes jau labaaaai senei matėmės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikte;) @ 2013 08 17, 14:24)
Sveika  4u.gif  Kaip drasiai tu čia kavos pasiūlei,nebijai,kad nebespėsi virt kiek norinčių bus?  biggrin.gif  O šiaip tai mielai išgertume,prašom plačiau prisistatyti  mirksiukas.gif

Mes išleidom tėvelį 3 savaitėm atostogų,tai dabar pačios atostogausim  biggrin.gif Taip kad kas laukia svečių?Mes visada pasirengusios jais pabūti  biggrin.gif  blush2.gif 

salamandra mūsų lankytinų vietų sarašiuke užimi pirmą vietą,nes jau labaaaai senei matėmės  ax.gif

aha, būtinai!!tik dabar labai statybom užsiimam..galim trečiadieni susimatyt..mes irgi teti parai į darbą išleisim...tai būsim tikrai laisvos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(laimesvika @ 2013 08 17, 11:01)

Rokiškis nedidelis smile.gif visos mes kaip kaimynės ax.gif aš irgi su puodeliu prisijungčiau..
Atsakyti
Tai labai smagu,kuo daugiau tuo geriau,juk daug kavos geroj kompanijoj daug neisgersi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimesvika @ 2013 08 17, 21:28)
Tai labai smagu,kuo daugiau tuo geriau,juk daug kavos geroj kompanijoj daug neisgersi? mirksiukas.gif

papasakok šiek tiek apie save smile.gif
Atsakyti
net nznau ka pasakoti...
esu mokytoja,siemet vel istojau i pradiniu klasiu ugdyma(be perkvalifikacijos neleidzia su pradinukais dirbti) ax.gif
auginu 7metu dukra is pirmos santuokos ir du maziukus su antru vyru... blush2.gif
o taip esu aistringa kulinare,labai megstu bendraut,ir tikiosi rast nauju draugiu sau ir vaikams cia,naujuos namuos blush2.gif
Atsakyti
Sveikos. Na čia paskutiniu metu labai jau pasyvus bendravimas g.gif
Gal yra norinčių burtis FB?
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2013 08 21, 15:33)
Sveikos. Na čia paskutiniu metu labai jau pasyvus bendravimas  g.gif
Gal yra norinčių burtis FB?

žinoma, kad galime...manau, dauguma, FB tikrai dažniau prisijungia...tik klausimas, ar tiesiog bendravimas tarp rokiškio mamų daugumos nedomina ax.gif ar šiaip laiko trūksta...FB grupė pagelbėtų tik antru atveju 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, aš asmeniškai retokai beužsuku į SM, tai man FB super variantas thumbup.gif
Ir dar turiu klausimėlį.. gal žinot kas nuomoja batutus vaikams, man labai reikia savaitgaliui help.gif help.gif help.gif
Beje, smagu, kad vis naujų mamyčių ateina. 4u.gif
Atsakyti