QUOTE(jurgužė @ 2012 12 17, 13:37)
Va dėl šito tai neturėjau problemų, po 9 kg priaugau ir iš gimdymo namų išvažiuodavau visus išgimdžius.Kol maitinau svoris išvis krito svėriau vienu momentu gal 55kg ar 57kg, kažkada čia buvau ir foto įmetus, na gerai jaučiuosi būdama 60kg tai vat su tuo šiek tiek virš 50kg jaučiau diskomfortą ir iš veido iškritus visai, bet tik maitinimas po metų baigės iškart +5kg.
O Zumba gerai, tik aš kai lankiau aerobiką, man galva kaskart po treniruočių skaudėdavo ir nesuprantu kodėl, gal kvėpuodavau blogai ar šiaip kažkas, tai nebelankau.
Na tikrai kad pavydu net skaityt

Po pirmo per metus nusibarste tas 20 priaugtu kg, jauna buvau

O dabar irgi netoli 20 nukrito per du metus tiktai, o kazkur 10 liko ir niekaip

O man taip netinka prie veido, net bruozai kitokie, kai i foto ziuriu, neatpazistu, atrodau sau kaip 10 metu vyresne, tokia babce

Nors va pirkau alkoholi neseniai, tai vienoj pardej prase paso
Del Zumbos, man irgi pirma menesi ziauriai skaudedavo galva po treniruociu, ir net akyse kraujosruvos budavo

As gi grynai metus po gimdymo del isvarzu nugaroj ir skausmu vos judejau, is lovos nelipau beveik

O cia toookia intensyvi treniruote, kad mano sustingusiam kunui ziauriai didele apkrova buvo .. Matyt, spaudimas sukildavo
Bet va tuoj bus metai kaip lankau, tai dabar pripratau, laaabai gerai jauciuos. Galvos nebeskauda, net nugaros beveik nebeskauda

Sustiprejo raumenys, o ir kuno formos padailejo po gimdymo
QUOTE(Diaaa @ 2012 12 17, 19:27)
pavydas juodas

as iki siol negaliu nusikratyt per nestuma priaugtu kilogramu

kazkiek nukrito ir kiti like nekrenta ir viskas