Įkraunama...
Įkraunama...

Rokiškio mamytės renkasi čia

QUOTE(Diaaa @ 2012 12 14, 17:11)
nu ne visoms, ne visoms biggrin.gif  as isvis savo nestumo nebuciau jautusi,jei ne pilvas ir vaiko judesiai biggrin.gif  nei jokiu vemimu, nieko nebuvo,gal tik pirmus kelis menesius didesne miegale buvau, bet visumoj nestumas buvo super lengvas, iki pat gimdymo ejau kaip tankas biggrin.gif

O aš su abiem pravargau, per tuos mėnesius po 10L lašalinių sulašino, nes nusivėmiau, bet tik trečias mėnuo ir kaip ranka viskas nuimta, tada valgai, miegi ir eini kaip tankas. thumbup.gif Ech..
Atsakyti
QUOTE(jurgužė @ 2012 12 14, 22:44)
O aš su abiem pravargau, per tuos mėnesius po 10L lašalinių sulašino, nes nusivėmiau, bet tik trečias mėnuo ir kaip ranka viskas nuimta, tada valgai, miegi ir  eini kaip tankas. thumbup.gif  Ech..

kiekvienai skirtingai aisku,man tai pamenu net gine sake, kad man tik nesiot ir nesiot vaikus su tokiais lengvais nestumais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgužė @ 2012 12 05, 17:31)

Gal kas į Kalanetiką vaikštot ar šiaip kitą kokią sporto šaką prijaučiat??? Prašom pasidalinti įspūdžiais. ax.gif

Lankau Zumba jau beveik metus ax.gif Tai yra kazkas panasaus i Lotynu Amerikos sokius, sumaisytus su aerobika ... Iseinu slapia, bet laiminga, pasikrovus teigiamu emociju biggrin.gif Atradau savo sporto sriti, kuria dievinu thumbup.gif

Man nestumas pirmas buvo sunkesnis, iki 4 menesiu baisi toksikoze, po to pilvo kietiejimai keliasdesimt kartu per para, atsigavau tik paskutini menesi smile.gif
Su antra buvo lengviau, tik baisiai daug priaugau - netoli 30 kg .. Mano organizmas toks, kad per nestuma labai kaupia svori doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Lotyna* @ 2012 12 16, 15:31)

Man nestumas pirmas buvo sunkesnis, iki 4 menesiu baisi toksikoze, po to pilvo kietiejimai keliasdesimt kartu per para, atsigavau tik paskutini menesi  smile.gif
Su antra buvo lengviau, tik baisiai daug priaugau - netoli 30 kg .. Mano organizmas toks, kad per nestuma labai kaupia svori  doh.gif

Va dėl šito tai neturėjau problemų, po 9 kg priaugau ir iš gimdymo namų išvažiuodavau visus išgimdžius.Kol maitinau svoris išvis krito svėriau vienu momentu gal 55kg ar 57kg, kažkada čia buvau ir foto įmetus, na gerai jaučiuosi būdama 60kg tai vat su tuo šiek tiek virš 50kg jaučiau diskomfortą ir iš veido iškritus visai, bet tik maitinimas po metų baigės iškart +5kg. ax.gif

O Zumba gerai, tik aš kai lankiau aerobiką, man galva kaskart po treniruočių skaudėdavo ir nesuprantu kodėl, gal kvėpuodavau blogai ar šiaip kažkas, tai nebelankau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgužė @ 2012 12 14, 23:51)
Kažkaip normaliai, abi mano merginos žino nuo pat mažų dienų, kad vaikai išlenda iš mamos, o ne gandrai atneša, parduotuvėj yra pirkt ar kopūstuose randami, tik dabar pamatė viską realiai, paklausė ar tau skaudėjo  ir  tiek, bet gal nelabai sureikšmino, kas čia buvo, nes per maža, beto juokas paėmė, sako tu mano grupiokus kelis darželio gali  pagimdyt, kad būtų namuose pavyzdžiui Majus ar Adas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .Dar toks protelis  doh.gif Na didžioji 6metė ryškiai mąstytų kitaip, bet buvo pas močiutę tai nematė ir nekomentavo ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgužė @ 2012 12 17, 12:37)
Va dėl šito tai neturėjau problemų, po 9 kg priaugau ir iš gimdymo namų išvažiuodavau visus išgimdžius.Kol maitinau svoris išvis krito svėriau vienu momentu gal 55kg ar 57kg, kažkada čia buvau ir foto įmetus, na gerai jaučiuosi būdama 60kg tai vat su tuo šiek tiek virš 50kg jaučiau diskomfortą ir iš veido iškritus visai, bet tik maitinimas po metų baigės iškart +5kg. ax.gif

pavydas juodas blush2.gif as iki siol negaliu nusikratyt per nestuma priaugtu kilogramu verysad.gif kazkiek nukrito ir kiti like nekrenta ir viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgužė @ 2012 12 17, 13:37)
O Zumba gerai, tik aš kai lankiau aerobiką, man galva kaskart po treniruočių skaudėdavo ir nesuprantu kodėl, gal kvėpuodavau blogai ar šiaip kažkas, tai nebelankau. g.gif

Na tikrai kad pavydu net skaityt thumbup.gif Po pirmo per metus nusibarste tas 20 priaugtu kg, jauna buvau biggrin.gif O dabar irgi netoli 20 nukrito per du metus tiktai, o kazkur 10 liko ir niekaip doh.gif O man taip netinka prie veido, net bruozai kitokie, kai i foto ziuriu, neatpazistu, atrodau sau kaip 10 metu vyresne, tokia babce doh.gif biggrin.gif Nors va pirkau alkoholi neseniai, tai vienoj pardej prase paso blush2.gif

Del Zumbos, man irgi pirma menesi ziauriai skaudedavo galva po treniruociu, ir net akyse kraujosruvos budavo blink.gif As gi grynai metus po gimdymo del isvarzu nugaroj ir skausmu vos judejau, is lovos nelipau beveik doh.gif O cia toookia intensyvi treniruote, kad mano sustingusiam kunui ziauriai didele apkrova buvo .. Matyt, spaudimas sukildavo doh.gif
Bet va tuoj bus metai kaip lankau, tai dabar pripratau, laaabai gerai jauciuos. Galvos nebeskauda, net nugaros beveik nebeskauda thumbup.gif Sustiprejo raumenys, o ir kuno formos padailejo po gimdymo

QUOTE(Diaaa @ 2012 12 17, 19:27)
pavydas juodas blush2.gif  as iki siol negaliu nusikratyt per nestuma priaugtu kilogramu verysad.gif  kazkiek nukrito ir kiti like nekrenta ir viskas doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
laba diena smile.gif

noriu palinketi Jums jaukiu Kuciu ir linksmu Kaledu wub.gif graziai praleiskite sventes su savo seima, draugais. Mylekit, gerbkit kitus ir pacius save newyear.gif santa2.gif

user posted image

Atsakyti
Bet kuri dovana mielesnė, kai ją išrenka mylinčios akys.
Pyragas skanesnis, kai jį kepa mylinčios rankos.
Dovanotos gėlės gražesnės, kai jos sušildytos artimo žmogaus širdies šiluma...

Linkiu, kad visada šalia turėtumėte savo Žmones - kartu pasidžiaugti, pasitarti, pasiguosti, pasvajoti... Tai pati tikriausia Kalėdinė dovana...
Su sv.Kaledom, mielosios 4u.gif
Atsakyti
Sveikiname visas ir visus su Šventomis Kalėdomis 4u.gif Prasmės kiekvienoje sekundėje, kiekvienoje minutėje, dienoje, savaitėje....prasmės Jūsųs gyvenime!
Atsakyti
Manau, kad šventiniu laikotarpiu kiekvienas linkime vieni kitiems sielos ramybės, artumo, sveikatos, meilės, finansinio stabilumo ir visų svajonių išsipildymo, to palinkėsiu ir aš ir te ateinantys 2013-ieji atneša visko ko jūs, jūsų šeimos ir artimieji trokšta.Gražių dienų!
Atsakyti
Kokie grazus sveikinimai wub.gif
Atsakyti