Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą.

Sveikos,

abejoju, ar man verta pavydet, nes nei mes gyvenam kartu, nei visam laikui atstumas dingo smile.gif Nors gal ir gerai, kad zinau, jog tai laikina - labiau leidzia megautis kiekvienu mudvieju susitikimu.

Aylin, zinoma, nesinori ir sunku buti atskirai, bet kartais kitaip neiseina. Ir tas buvimas per atstuma irgi daug ismoko, manau.
Atsakyti
Kazkaip taip budavo, kad telefonu kalbejomes apie viska, jausmus. Labai daug bendravome, kelias valandas I diena kartais. Bet ji pamacius po beveik truji menesiu, pirma pasirode, kad susvetimojeme, reikejo keliu dienu grizti I vezes.

man be gal sunku butu buti atskirai. doh.gif Zinau, pripranti, laikas bega..lauki.
Linkiu visoms buti salia savo mylimu zmoniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Taip ilgam dar nebuvom atskirai, daros vis sunkiau ir sunkiau, vis liūdniau, kai nesulaukiu net menkiausio dėmesio, ką jau šnekėti apie tokį, kokio norėčiau biggrin.gif Laukiu, kol jam baigsis mokslai... Bent tiek... Ir dar nekantrauju vėl jį pamatyti... O ir gimtadienis jo jau poryt... blush2.gif Ir puikiai žinau, kokio dovanos norėtų blush2.gif wub.gif Deja... sad.gif
Atsakyti
O varge, o varge, neteks man būti be mylimojo 2,5-3 mėnesių! Pakvietė mane į darbo pokalbį Vilniuje, tad rytoj anksti ryte jau šaunu ten, tad tikiuos mB sutikti sekmadienį vakare ir pirmadienio dieną iki traukinio popietinio su juo praleisti cool.gif wub.gif Džiaugiuoooos tongue.gif
Atsakyti
MERGINOS!!! Kaip sekas??? smile.gif
QUOTE(Novatorė @ 2013 05 18, 17:28)
...tikiuos MB sutikti sekmadienį vakare ir pirmadienio dieną iki traukinio popietinio su juo praleisti  cool.gif  wub.gif  Džiaugiuoooos tongue.gif

Na, laikelio kartu praleidom šiek tiek mažiau nei tikėjaus, bet užtat vistiek turiningai wink.gif blush2.gif Nerealiai prisismaginom, be galo daug vaikščiojom(maždaug 7 valandas pirmąją dieną biggrin.gif ), todėl nutryniau porą pirščiukų biggrin.gif Bet buvo labai, LABAI romantiška saulei leidžiantis vaikščioti palei Nerį smile.gif
Vis labiau įsitikinu, kad labai jis myli mane, o mane ta mintis labai džiugina ir ramina, kadangi mažai bendraujam. Tačiau kaskart pabuvus su juo įsitikinu, kad tas dėmesio neskyrimas ne šiaip sau, pamatau, kas jį atima smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Seniai cia bebuvau, bet tylu visos tikriausiai geru oru megaujates bigsmile.gif

Novatore kaip smagu uz tave! Tai kaip supratau atstumas dingo? ax.gif

O musu su B meile per atstuma jau tuoj baigsis bigsmile.gif Liepos viduri jau grizta i Lietuva visam, dziaugsmo nerealiai daug lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Semi* @ 2013 05 21, 17:40)
Tai kaip supratau atstumas dingo? ax.gif

Būtų nerealiai gerai, bet ko gero jis nedings dar kokius 4-6 metus... smile.gif Bent jau sumažės, jei išdegs planas mūsų, tad susitiksim gerokai dažniau smile.gif Dar kokį mėnesiuką, na gal tris pakentėti ir būsim arčiau wub.gif
Atsakyti
Kur dingote meilės-per-atstumą, kankinės? biggrin.gif
Bent jau aš kankinuosi be savojo... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2013 06 12, 19:29)

Labas 4u.gif
Taigi vasara,yra ka veikti,ne tik sedeti prie pc ir dziuti del meiles per atstuma smile.gif Vasara visada sumazeja pokalbiu temoje. Vat pvz mes dabar kartu atostogaujam kurorte,smagiai leidziam laika ir dziaugiames vienas kitu smile.gif
O tu pas mus temoje naujoke,ar as neprisimenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2013 06 12, 21:29)

O ar tolimas atstumas jus skiria ir kada dabar pasimatysit? Mes tai per darbus irgi ne taip jau daznai ir matoes, si savaitgali nesusitiksim taip pat, jis isvaziuoja pas save namo, as i kaima darzuose padet. Bet vis tik dziaugiuos laikinu buvimu salia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2013 06 13, 19:12)
O ar tolimas atstumas jus skiria ir kada dabar pasimatysit? Mes tai per darbus irgi ne taip jau daznai ir matoes,  si savaitgali nesusitiksim taip pat, jis isvaziuoja pas save namo, as i kaima darzuose padet. Bet vis tik dziaugiuos laikinu buvimu salia  smile.gif

Pakankamai tolimas, 2000km... skirtingos šalys smile.gif vieną savaitę šiaip ne taip iškentėm, liko dar.................. penkios unsure.gif
Atsakyti
O aš beprotiškai džiaugiuos, kad maniškis mane pasikvietė po egzaminų atvažiuoti, tad kelias dieneles praleidau su juo ir jo šeima, daug dirbom, aš ant jo kartais papykdavau, bet vėliau aprimdavau ir praleidom TIEEEK nuostabių akimirkų dviese wub.gif wub.gif wub.gif Nerealiai smagiai praleidom laiką ir žiauriai nenorėjau išvažiuoti, net apsižliumbdavau vis biggrin.gif Vis labiau tikiuosi ir noriu, kad jis būtų Tas Vienintelis, su kuriuo galėčiau praleisti visą gyvenimą, sukurti šeimą, tapti jam nuostabiausia žmona ir taip taip toliau... Jau pusę metų esu vis didėjančioj euforijoj wub.gif
Atsakyti