Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

labas busimos nestuke.gif .
tvarkiau stalcius ir radau 10 ovuliacijos testu dar is tu laiku kai sekiau ovuliacija smile.gif . neperseniausiai pasibaiges ju galiojimas, tad nezinau ar jie veiksmingi dar bus. jei Kaune atsirastu norinti juos priglaust mielai padovanociau. i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 11 26, 11:43)
Tu net minciu tokiu neturek! Nezinau kodel, bet as abu kartus pamacius vaiduokliuka net neabejojau, kad as  nestuke.gif  taip ir buvo  smile.gif  HCG atsakymo as irgi su baime laukiau, net prisigalvojau, kad gal man vaidenosi, gal susapnavau ir t.t.  doh.gif  biggrin.gif 
As jau pakeliau naturaliu sulciu stikline uz Tave, nes netveriu dziaugsmu  wub.gif  Labai lauksim taves musu naujoje temuteje  4u.gif
O kuo tu stimuliuojiesi? Na folikulu gal ir nera labai daug, bet nejaugi neuzteks?  g.gif  Ir jie nera tokie jau mazi, juk dar anksti.

Stimuliuoju Gonal, as jau nezinau ar cia gerai ar blogai, tiesiog baime kazkokia, kad taip ir nepavyks
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 26, 11:36)
*Antradienis tau iseitu 4 c.d., manau nieko blogo jei tada ateitum, nes man ji kazkada buvo sakius ateiti geriausia 1-3 cd., taciau galima ir iki 5 cd. wink.gif
**Beje, ne kantruole as, o baile  biggrin.gif  bijau isgirsti ta "HCG maziau uz 1, nestumo nera"  doh.gif

* Aš nesuprantu kuom blogai pirmadienis, juk dar nebus eibarte išvažiavus, o ir 3CD puikiai tinka smile.gif
**Bailiukė tongue.gif Bet ir aš tokia pat...

QUOTE(eibarte @ 2012 11 26, 11:43)
blink.gif  blink.gif  blink.gif tik 6 foliai? Aš per tris stimuliacijas daugiausia 3 esu turėjus.
Dėl IVF tai nelabai ka ir suprantu, ko tu bijai, kad folių mažai, ir kodėl tau sutabdė tą stimuliaciją?

Bet labai jau mažoki man atrodo, nebent dar ankstoka? g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 26, 08:24)
Labas rytas,

Na mano NT neparyskejo.. bandziau nufotkinti, su telefonu neina normaliai padaryti foto, bet siokia tokia ikeliu kad galutinai mane nuramintumete jog ten nieko nera...

Foto

as irgi matau thumbup.gif

ir labai tikiuosi cia ne tie kvaili testai apie, kuriuos Mukutis kazkada pasakojo
Atsakyti
QUOTE(DamaMama @ 2012 11 26, 11:52)
* Aš nesuprantu kuom blogai pirmadienis, juk dar nebus eibarte išvažiavus, o ir 3CD puikiai tinka smile.gif

Matai pirmadieni musu gydytoja nedirba, ji priima tik 2dieni, 4dieni ir 5dieni, bet gal esant tokiai situacijai is tikruju sutiktu pusvalandziui atvaziuoti - nera kito varianto tenka skambint ir tartis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 11 26, 10:55)
ir labai tikiuosi cia ne tie kvaili testai apie, kuriuos Mukutis kazkada pasakojo

Ne, cia tie, kurie man tiesa rode smile.gif Labai daznai ta tiesa skaudi buvo, bet niekada be reikalo nerode II smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 11 26, 11:55)
Labas rytas  4u.gif
as irgi matau  thumbup.gif

Kas dabar cia zino, tie ar ne tie smile.gif siaip jie is ebay pirkti smile.gif anksciau "nedurniudavo" jei I tai I, ai ka cia prispeliosi, per savaite isaiskes tiesa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 26, 11:56)
Matai pirmadieni musu gydytoja nedirba, ji priima tik 2dieni, 4dieni ir 5dieni, bet gal esant tokiai situacijai is tikruju sutiktu pusvalandziui atvaziuoti - nera kito varianto tenka skambint ir tartis  smile.gif

aaa... dar nežinojau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 26, 12:01)
Kas dabar cia zino, tie ar ne tie smile.gif siaip jie is ebay pirkti smile.gif anksciau "nedurniudavo" jei I tai I, ai ka cia prispeliosi, per savaite isaiskes tiesa smile.gif

Nu bet Tu šaltų nervų moteriškė... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(DamaMama @ 2012 11 26, 12:03)
Nu bet Tu šaltų nervų moteriškė... bigsmile.gif

Nu matai kokia itaka daro baime nusivilti smile.gif sirdy kazkas virpa, bet tiesiog sau neleidziu isisvajoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 26, 10:56)
Matai pirmadieni musu gydytoja nedirba, ji priima tik 2dieni, 4dieni ir 5dieni, bet gal esant tokiai situacijai is tikruju sutiktu pusvalandziui atvaziuoti - nera kito varianto tenka skambint ir tartis  smile.gif

Tai va čia ir yra didžiausia problema, kad ji mane priimtu, jei ne tai teks ir dar viena cikla praleist., bet negerai oi negerai būtų doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Sandro @ 2012 11 26, 10:47)
Matai darant IVF sako maziausiai turi ispunktuoti 10 folikulu ir jie turi butu bent 14 mm, o praita karta buvo tik 5 folikulai ir didziausias 6 mm, del to ir sustabde, nes sansu, kad ivf pavyks buvo mazai

mmm, matai kaip, sakyčiau sąžiningi gydytojai, kad taip, kur lankais?
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 26, 11:01)

na tai super.. jetus kaip smagu butu ..
neveltui kazka nujauciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eibarte @ 2012 11 26, 12:34)
Tai va čia ir yra didžiausia problema, kad ji mane priimtu, jei ne tai teks ir dar viena cikla praleist., bet negerai oi negerai būtų  doh.gif
Papildyta:

mmm, matai kaip, sakyčiau sąžiningi gydytojai, kad taip, kur lankais?

Gydytojai tikrai, kad saziningi, vazineju i Latvija
Atsakyti