Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 11 16, 11:07)
Kazkaip po to ivykio rugsejo men pasidariau isvadas, kad reikia  atsakingiau elgtis kitu zmoniu atzvilgiu, juk nezinau, kiek nestukiu uzsikrete, o gal kazkam dar ir liudnai baigesi  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Zodziu, baisu.
As pas vyro mama bijosiu vaziuot kai pastosiu, juk ji per diena kartais atleidzia po 60-80 pacientu, visi sergantys velniai zino kuom, o kiek tereikia uzsikrest. Sakiau iki 12 sav bendrausim tik telefonu, ir vyro neisleisiu ten vaziuot hihihi.gif

O , kad visi pasidarytų išvadas, tai nebūtų viruso plitimo tokio didelio ir vis nesibaigiančio.
Aš pati augusi tarp medikų ir puikiai suprantu tave, bet gerai yra tai , kad jie naudoja sterilizuojančius skysčius ir po kiekvieno paciento plauna juo rankas. Valytojos valo taip pat su spec skysčiais baldų paviršius, grindis ir t.t. Gaila tik , kad sumažinus finansavimu tų priemonių gydymo įstaigos vis įsiguja mažiau ir prastesnių, nes taip veikia viešųjų pirkimų įstatymas. Juk chalatą irgi palieka darbe. Taip kad yra maža rizika:)
Atsakyti
Velnyte> mano uosviene kai zino jog mes atvaziave pas ja, tai is darbo lekdama i iskvietimus uzsuka ir i namus su visu baltu chalatu doh.gif biggrin.gif
Vyras kol gyveno pas ja, nebuvo sirges, tik paliko mamos namus, po 2 metu prasidejo ligu maratonai, matyt mama parnesdavo vis nauju bakteriju, bacilu ir turejo gan nemaza imuniteta viskam, o dabar kai nebera to pastovaus uzkrato namie, tai vyras ligu maiselis pasidare biggrin.gif
Sake seniau kai jis su sese budavo maziukas, tai ju vienas kambarys budavo ligoniu priimamasis namie, drasiai ligoniai vareydavo i namus, nesdavo vejaraupiais sergancius vaikus, tai uosviene uz galvos imdavosi, juk pas ja pacia du vaikai maziukai. I namus eidavo pacientai iki mano vyrui sukako 16 metu ir mire ju tetis.... tada pradejo vaikyt visas kaimo babces lauk is namu.
Bet... suuode pensininkai, kad sunaus nebera namie ir vel prahadnoj padaryta doh.gif Kai nuvaziuojam, pastoviai atsivelka tai vaistu susileist, tai kokio rezepto prasyt ir pan. O skambina kiaura para i mobilu ir paskambinus toks pokalbis su MANIM vyko, nes as atsiliepiau specialiai "cia L..niene? sakau taip, klausau, (as tokia pat pavarde), sako mano dukra Airijoje neprasika blink.gif Sakau, palaukit, kiek jai menesiu ar metuku? sako 35 metai blink.gif Nesusilaikiau ir pradejau juoktis, sakau kiskit termometra i sikna, prakakos" lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tada pradejo ant manes saukt, kad as nemandagi ir t.t. kad negaliu dirbt gydytoja. O as ir atreziau, pirmiausia- skambinate i asmenini mobilu zmogui savaitgali, nepasaket nei labas diena, nei kas jus tokia, paklauset tik pavarde, o nepasitikslinot ar cia gydytoja ir aplamai del tokiu nieku is pagarbos gydytojai nereiktu jos trugdyt savaitgali, o dar del 35 metu bobikes doh.gif Man 34 metai, isivaizduojusavo mama skambinancia musu gydytojai, kad man viduriai uzkietejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 11 16, 13:06)
O skambina kiaura para i mobilu ir paskambinus toks pokalbis su MANIM vyko, nes as atsiliepiau specialiai ....

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi gera doze juoko cia thumbup.gif
Atsakyti
[quote=barbarise,2012 11 16, 06:09]
Lėli, lauksim geru naujienu - pagaliau gi turi kazkas pralauzti ledus!!! mirksiukas.gif bigsmile.gif
[/qu
4u.gif tikrai noretus, kad pagaliau siuose namuciuose saltas ledas subyretu i daug daug kudikeliu ax.gif

siandiena kaip ir laikas butu krauja nuleist, ale draudimo kortle vyras pamirso palikt. Tad lieka toliau laukt arba mmm, arba jau pirmadieni krauja leistis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 11 16, 12:06)
nemandagi ir t.t. kad negaliu dirbt gydytoja. O as ir atreziau, pirmiausia- skambinate i asmenini mobilu zmogui savaitgali, nepasaket nei labas diena, nei

Nežinau kas žmonių galvose, bet , kad marazmas tai tikrai. Aš kitoje srityje, bet irgi su žmonėmis dirbu, tai kai suuodė kur gyvenu doh.gif Būdavo atsikeli sau su chalačiuku , išeini į lauką su rytine kava (nesvarbu, kad jau po 11 val), o čia stovi kokie du vyrai kieme, laukia. Mat pas mus tada nei šuns, nei skambučio durų nebuvo ir mobiliakai dar tik prasidėję buvo. Ir sako "beldėm įduris, matyt negirdėjot , nusprendėm palaukti". Ir ką gali žmogus daryti. Jiem pofig, kad tau savaitgalis.
Atsakyti
Velnyte> o ka i tai vyras tavo? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Maniskis jauciu butu juos ismetes is kiemo doh.gif lotuliukas.gif

O zmonems kas, ypac seniems, jei tu esi kad ir tas pats medikas- tu PRIVALAI dirbti kiaura para, privalai namie turet kruvas vaistu nuo visu ligu, turet parsineses receptu blankus, fonendoskopa, kraujospudzio matuokli ir t.t.t.t. Man uztenka pas uosviene pagyvent savaitgali, daknisa telefono skambuciai, o sake skambina ir 1 nakties, ir 3, ir paryciais. Ir dazniausiai nei laba rytas, nei viso gero, ka jau kalbet apie pirmaji zodeli labai atsiprasau, kad nskambinu nelaiku ir ne darbo valandomis.... biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, o jum nuo tu hormonu neauga svoris. Man tai ypatingai pilvo srityje, niekaip neina atsikratyti tu lasinuku, kai paklausiau gydytojos sako valgyk darzoves ir tiek, idomiausia, kad esu liekna, tik turiu daug baranku apie pilva
Atsakyti
[quote=velnyte,2012 11 16, 09:46]

gal ir is kvailumo bet klausiau as GYDITOJOS ji liepe vaziuot,nepagalvojau as pati,kalta pripazystu,dar buciau ka uzkretus.na bet svarbiausia kad neserga nei maniskis nei as tuo virusu,matyt apsinuodijo maistu,tad galiu ramiai laukti rytojaus ir daryti iui smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Still-dreaming!!! @ 2012 11 16, 16:20)
Merginos, o jum nuo tu hormonu neauga svoris. Man tai ypatingai pilvo srityje, niekaip neina atsikratyti tu lasinuku, kai paklausiau gydytojos sako valgyk darzoves ir tiek, idomiausia, kad esu liekna, tik turiu daug baranku apie pilva

o gal tik ispustas pilvukas nuo tu vaistu,pastebejau ir as.
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2012 11 16, 18:17)

Labai dziugu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Still-dreaming!!! @ 2012 11 16, 15:20)

Jergau zinok uzsiauginau ir as baranka ant pilvo, kaip nervuoja, negaliu, nors siokia tokia turejau, bet dabar tas pilvas dar labiau atsikiso, kitos 3 nestume menesi su tokiu vaiksto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2012 11 16, 18:17)

O tai kaip dabar nusistatei, kad ne roto virusas?
Papildyta:
QUOTE(Still-dreaming!!! @ 2012 11 16, 15:20)

Visi hormonai dedasi ant šlaunų, subinikės, pilvo. Tiap jau yra.
Atsakyti
[quote=velnyte,2012 11 17, 00:13]
O tai kaip dabar nusistatei, kad ne roto virusas?
Papildyta:

ne pati nusistaciau...
Atsakyti