Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 11 28, 10:10)
JV>  as pas S buvau 18 DPO ir jau mate taskiuka gimdoje, tebeturiu ir nuotraukyte, vis ar laikau...
Pas tave PRG puikus, tau net neapsimoka startuot su Crinonu, kuri greiciausiai siulys. Svarbiausia dabar 3 sav isgyvcent ir pamatyt sirdute, o tada....  wub.gif
Negaliu eit dirbt, superines naujienos, sedziu issisiepus, vyras sako jau kazkas gero forume ivyko  doh.gif  biggrin.gif

O tai ka man kalbeti biggrin.gif galiu siandien eiti namo, vis tiek nieko gero nepadirbsiu biggrin.gif
Tai kazi registruotis penktadieniui pas S, ar tik kitai savaitei? g.gif
Atsakyti
dideliausi sveikinimai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
na ka Juodoji venera sakiau kad nuojauta labai yra pas mane, kad tu pastosi,seip jau nuo ano karto man kazkodet tu stovejai akyse ir kad tau pavyks ir pavyko bigsmile.gif gaila kad nuojautos nera kad as pastosiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2012 11 28, 10:13)
dideliausi sveikinimai  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
na ka Juodoji venera sakiau kad nuojauta labai yra pas mane, kad tu pastosi,seip jau nuo ano karto man kazkodet tu stovejai akyse ir kad tau pavyks ir pavyko bigsmile.gif gaila kad  nuojautos nera kad as pastosiu verysad.gif

Tai aciu tau ta nuojauta 4u.gif o tu palauk truputi, kai jau as rami busiu del nestuke.gif tada cia tiek virusu uznesiu kad visos po dvynukus gausit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 28, 08:38)
Labas rytas,

Turiu kraujo atsakuma:
Progesteronas > 60,000 mkg/l - cia gerai ar blogai?  g.gif
HCG  127,900 mIU/ml  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif negaliu TUO patiketi, rankos dreba, sirdis makaluojasi...

tai visgi prisižaidei, mergaite biggrin.gif
yahoo.gif

nuoširdžiai sveikinu!
Atsakyti
gerai smile.gif
o vyrui jau pranesei,jauciu pilnos kelnes laimes bigsmile.gif
Atsakyti
JV> jei nori ramybes, eik kita savaite pas gine kai jau matys kazka 100%, nes jei nueisi poryt, maza kas, dar nepamatys, tai bus nervuku nemazai iki sekancio vizito. Ramiai islauk su mintimi ir zinojimu, kad tu jau nestuke.gif ir niekas tos lelytes is taves nebeatims wub.gif Eik tada, kad jau po vizito iseitum su laimes asaromis pamaciusi savo mazuliuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2012 11 28, 10:24)
gerai smile.gif
o vyrui jau pranesei,jauciu pilnos kelnes laimes bigsmile.gif

Kadangi skambinti negaliu kad koleges neisgirstu biggrin.gif tai parasiau sms, tai jis puole atskambinti, pasislepus kamputyje atsiliepiau, tai issisiepes iki ausu, sake kad tikras stebuklas ir kad sunku patiketi net wub.gif

Bem-bi, na jau panasu i tai biggrin.gif

Orchiduk, aciu uz patarima, taip ir darysiu uzsirasysiu kitam ketvirtadieniui turbut smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodoji_Venera: 28 lapkričio 2012 - 09:31
kaip faina bigsmile.gif na pradesiu tiket tais iui nes man cia jau galva isuze kad cia tik apgaule,kad tik pinigus ima o nieko nepadaro,gal tos net spermos neatrenka,o db tikiu,nes kiek pamenu tu naturaliai nebuvai pastojusi
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 28, 09:29)
Kadangi skambinti negaliu kad koleges neisgirstu  biggrin.gif  tai parasiau sms, tai jis puole atskambinti, pasislepus kamputyje atsiliepiau, tai issisiepes iki ausu, sake kad tikras stebuklas ir kad sunku patiketi net  wub.gif
Bem-bi, na jau panasu i tai  biggrin.gif
Orchiduk, aciu uz patarima, taip ir darysiu uzsirasysiu kitam ketvirtadieniui turbut  smile.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
net apsiasarojau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2012 11 28, 10:35)
kaip faina  bigsmile.gif na pradesiu tiket tais iui nes man cia jau galva isuze kad cia tik apgaule,kad tik pinigus ima o nieko nepadaro,gal tos net spermos neatrenka,o db tikiu,nes kiek pamenu tu naturaliai nebuvai pastojusi

Ne, deja bet nebuvau..

Secrets - wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 28, 10:06)
Mergaites, dar bijau dekoti, kol nera galutinai viskas patvirtinta, bet tikrai uz palaikyma ir nuosirdu padrasinima ACIU  4u.gif

Įkvėpei mums visoms vilties wub.gif Man dabar dar labiau S patinka biggrin.gif TB turėtų būti pats laimingiausias pasaulyje.. wub.gif Prasideda patys gražiausi mėnesiai.... 4u.gif
Atsakyti
ech...zinau ta jausmeli kai suzinai kad laukies wub.gif tik kad man neplanuotas leliukas buvo...o cia kai planuoji,lauki tai isviso,gal nualpciau pamacius teigiama smile.gif
Atsakyti