Juodoji Venera,sveikinu
QUOTE(uogiuke @ 2012 11 29, 22:15)
Normalu,issivalo tipo tas blogasis kraujas
Ryt ryte jau neturetu but kraujavimo...
QUOTE(barbarise @ 2012 11 29, 22:15)
QUOTE(#AG# @ 2012 11 29, 23:10)
Na ,siaip tai turejo perspet ,kad begs kraujas smarkiai....ir dar toks juodas....Tiesiog verzes kaip is fontano....,bet man sake ,kad tai normalu....nu ir gyva,nenumiriau :DDDDD
Labas rytas,
naujoms mergaitems ir tikiuosi cia ilgai neuzsibusite..
Eibarte,
laukiam labai Tavojo karto
Eibarte,
Labas rytas
Šiandien pradėjau gert dufą... Velniava, pradėjo spuogai ant kaktos kilt
Praeitą ciklą, kuris buvo nesėkmingas, irgi taip buvo.... ech. Šį ciklą matuoju BT, tai va laikosi 36,9 (normali būna 36,6), kaip ir pusėtinai. Na, jeigu pradės po truputį krist - viskas bus aišku..
Šiandien pradėjau gert dufą... Velniava, pradėjo spuogai ant kaktos kilt
QUOTE(Bryana @ 2012 11 30, 10:42)
labas rytas,
merginos patarkit ar daryt man snd testa ar per anksti?iui buvo 17d tai snd 13dpi ar palaukti dar rytojaus?dariau 11dpi tai neigiamas buvo
merginos patarkit ar daryt man snd testa ar per anksti?iui buvo 17d tai snd 13dpi ar palaukti dar rytojaus?dariau 11dpi tai neigiamas buvo
jau kaip ir galima būtų matyti vaiduoklį.. bet bijau kažką prikarksėt
QUOTE(Bryana @ 2012 11 30, 11:40)
na ka neigiamas ir pas mane...
Papildyta:
jei nepastoju su iui tai naturaliai manau ner sansu arba lb mazi...viskas as pasiduodu...
Papildyta:
jei nepastoju su iui tai naturaliai manau ner sansu arba lb mazi...viskas as pasiduodu...
Negalima pasiduot! Kelintas IUI?
QUOTE(Bryana @ 2012 11 30, 10:40)
na ka neigiamas ir pas mane...
Papildyta:
Papildyta:
Nejuokauk mergaite