Įkraunama...
Įkraunama...

Čia namus kuria Provansos ir klasikos mylėtojos..

QUOTE(burbuliai @ 2012 12 19, 15:06)
Kadangi teko apvaziuoti daug parduotuviu, tai tokiu audiniu, bent uzuolaidoms, tikrai yra labai didelis pasirinkimas Ibrahim centre.. Vilniaus akropolyje priesais ermitaza.. taip pat Vokisku uzuolaidu salone http://www.vus.lt/audiniai
Bet kainos labai visur skirtingos..

Jei rasit kur nors dar didesni pasirinkima, pasidalinkit, prasau..  smile.gif

Jei tik rasiu - pranesiu, bet as ieskau tik nete, nes turiu bedu su sveikata, namu rezimas....Jei kas uzmatysit interneto platybese ir Lt, tai irgi parasykit. Dar beda ta, kad tie paveiksliukai tapetu ir uzuolaidu panasus, bet nera visai tokie patys.....Man tinka ir prastesne kobybe uz mazesne kaina, kazkaip tokiu dalyku kaip uzuolaidos as greitai nesudroziu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzdaite: 19 gruodžio 2012 - 16:11
QUOTE(NerBog @ 2012 12 19, 15:51)
Ir dar labai negraži vieta kampas židinio sienelės ir sienos.

NerBog, ten gal kruopstumo tiesiog reikia ir tiek. Mano akmenys su siena jungiasi, bet apdailininkai graziai tvarkingai toje vietoje padaze ir tiek.
Tuo paciu pasidziaugsiu, kad jau turiu sviestuva. Nieko geresnio nesumasciau, nes reikalavimu buvo daug ir daugybe kitu variantu atkrito. Turint omenyje, kad reikes dar dvieju panasiu sviestuvu, kurie bus vienoje erdveje, bet kitoje zonoje, tai man cia buvo sprendimas. Sviestuvas baltas, bet su provansu nieko bendro nei jis, nei musu namai neturi, tiesiog baltas sprendimas man buvo tinkamiausias. Svajojau apie balta arba skaidru murano stiklo sviestuva, bet...labai jau brangu, kai pagalvoji apie tris tokius verysad.gif

user posted image

Kol kas apie gaubtelius net nemastau, visada norejau be gaubteliu, bet mielai isklausysiu is sono nuomones ar kitos siuo atveju detu juos ar ne. Na ir i ta gaubtuka prie lubu nekreipkite demesio, ten varztelis turi priverzti ji, bet jis mazulytis ir kazkur besukant iskrito - niekaip neradom, tai teks pritaikyti kazka smile.gif
Atsakyti
Cobre, grazus sviestuvas.. gal prie sito sviestuvo kolekcijoj buvo sieniniai? man reiktu panasiu baltu sieniniu sviestuveliu i koridoriu..jei buvo, isduok paslapti, kur ieskoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2012 12 19, 18:16)
Cobre, grazus sviestuvas.. gal prie sito sviestuvo kolekcijoj buvo sieniniai? man reiktu panasiu baltu sieniniu sviestuveliu i koridoriu..jei buvo, isduok paslapti, kur ieskoti ax.gif

kokia kolekcija biggrin.gif cia kazkas tokio

user posted image

tada atidaviau dazyti ten, kur masinas dazo, atsisiunciau is lenkijos tas baltas gilzes - zvakutes, nes pries tai buvo baisios. trumpinom grandines, nes patalpos aukstis nedidelis. Vat ir gavosi tai, kas gavosi. kazkur i 350 lt sutilpau. Kita panasu sviestuva is penkiu saku pirkau pas cukranendre. Berods uz 50 litu, tai vat kada nors ir jo laukia panasi dalia smile.gif
Atsakyti
aaa biggrin.gif
Atsakyti
Kam reikia dvieju bra, tai man sitie faini visai. Man reikia triju smile.gif Reikia ir dvieju, bet tai jie turi buti gerokai didesni. Vat taip ir gyveni zmogus paieskose amzinose biggrin.gif .

http://www.gerisenda...sviestuvai-2vnt

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 12 19, 19:10)
NerBog, ten gal kruopstumo tiesiog reikia ir tiek. Mano akmenys su siena jungiasi, bet apdailininkai graziai tvarkingai toje vietoje padaze ir tiek. 

Taip, kruopštumo pritrūko... Kai dažysim sienas, reiks tas vietas tvarkyt.
Gražiai labai jūsų akmenys atrodo wub.gif O kai židinys kampe prie pat praėjimo - ar patogu?
Atsakyti
QUOTE(NerBog @ 2012 12 19, 19:17)
Taip, kruopštumo pritrūko... Kai dažysim sienas, reiks tas vietas tvarkyt.
Gražiai labai jūsų akmenys atrodo  wub.gif O kai židinys kampe prie pat praėjimo - ar patogu?

Ziurint kur vaikstoma gal biggrin.gif Mums netrukdo visai, nors ten praejimas tarp zidinio ir sofos nedidelis. Bet kitokios galimybes nebuvo, nes namas perstatytas pagal rekonstrukcini projekta ir kai kurie dalykai yra taip, kaip yra. galima buvo zidino daryti kitoje vietoje, bet tada jis nebutu buves taip daznai naudojamas, o kisti pinigus ir paskui nepanaudoti taip, kaip norisi, tai kam reikia. Taip, kad mums tinka taip, kaip yra ir mes patenkinti, o kitam butu nedrasu siulyti.
Atsakyti
thumbup.gif RK - GRAŽU, man atrodo taip šilta ir jauku pas Jus.
Visų kitų namučių kampai irgi šauniai atrodo, o jau EGLUTĖS wub.gif wub.gif wub.gif
COBRE šviestuvas thumbup.gif ir visai jam jokių gaubtelių nereikia, nes man atrodo, kad jis pakankamai aukštai pakabintas ir jiems ten tiesiog vietos nebus.
Iš karto net nesupratau, kad tai perdažytas liustras doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 19 gruodžio 2012 - 22:22
Gerai sakai, durnai palubeje tie gaubteliai atrodys, vadinasi ne be reikalo man ju nesinorisi. Teko dazyti, nors ir labai nemegstu, kai dazoma viskas is eiles, bet nutariau taip padaryti.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti