QUOTE(mumrikas @ 2013 02 08, 13:19)
sunku pasakyti kas tas visiškai sudžuvusios - jei tik apdžiuvusios, tai kaip ir pavytę lapai po kiek laiko atsigauna - visiškai gražiai nebeišsilygina, bet savo funkcijas puikiai atlieka. O jei jau sudžiuvo negyvai, tai ir psio - tokie džiuvėsėliai ir liks kiek bemirkytumėt (nebent tik gali pradėti pūti)
Na pirma buvo balti sudžiuvę šakniukai, apklosčiau tai va dabar jau tamsiai tamsiai žali, kažkokios masės viduj jau jaučias yra bet dar pasiraukšlėję. jei jau pasidarys labai įtartini lėksiu su nuotrauka į forumą
QUOTE(Letali @ 2013 02 08, 14:40)
teko mano miniukams siandien dar vienas persodinimas, si karta i smulkesni substrata ir viskas zymiai geriau pavyko, aisku ziedukai jau pavyto po tokiu isbandymu, bet apdejau kiminais tikiuosi gyvens
žinojau, kad ramiai nebūsiu kol miniuko nenusipirksiu tai va gražuolis baltais žiedaukais ant stalo pūpso. Bet pas jį kiminai neatrodo papelyje, šaknelės irgi gražios. Tai gal leist jam dar pažydėt kiminuose ir vėliau perkelt į naują substratą?
Kol išsirinkau miniuką šalia didelė orchidėja smulkiais rusvais žiedeliais taip nosį glostė, suviliot bandė
Mano parašas bloogas, o aš dar blogesnė B)