Ruošiuosi Kalėdom. Gal kas galite pasidalinti savo patyrimais, ar vertas jis dėmesio?
My Webpage
QUOTE(Mičiko @ 2012 11 16, 00:17)
Vertas

QUOTE(ventus @ 2012 11 16, 12:38)
Buvau Ozo žaislų parduotuvėje šiandien. Mačiau ten jų net tris rūšis, bet dėmesį patraukė ne jie, o meškiukai. Jie tą patį daro, tik dar jei jų snukutį lieti, tai kažkaip juokingai sukalba. O žiurkėnai labai džeržgia, kai įrašas eina.

QUOTE(ventus @ 2012 11 16, 11:38)
taip, Kaune. Siaip prekybos centruose kazkur apie 90 lt kainuoja. Bet cia pries metus tokios kainos buvo, dabar nesidomejau tai nezinau.
O ka jis daro tas ziurkiukas?
Rašo taip:
"Paspausk žiurkėno leteną, įrašyk ir išklausyk. Jis pakeitė balsą! Išdykėlis!
Tai "stebuklinis" žaisliukas, skirtas vaikams nuo 3 metų. Skirtas juokauti, bendrauti su draugais, labai patariame turintiems bendravimo ir tarties problemų, vaidmeniniams, socialiniams gebėjimams vystyti. Žiurkėniukai būna trijų rūšių - Maksas, Sofi ir Oskaras. "
Žemiau įdedu youtube visą jo pristatymą. Aš pirkau tą patį Cgatimals, tik ne žiurkėną, o meškiną, nes bandžiau parduotuvėje ir pasirodė, kad meškinas atkartoja geriau ir ne taip džeržgia. Nors gal tai tik mano nuomonė. O kainos jų tos pačios. Nesu tikra dėl žiurkėno, bet meškis, jei glostai jam veidelį, dar leidžia įvairius garsus.
Chatimals youtube
Papildyta:

Yra dar ir peliukų, papūgų, šuniukų ir t.t. Įmeskit Chatimals į visagalį google, išmeta ten jų didelę įvairovę.
"Paspausk žiurkėno leteną, įrašyk ir išklausyk. Jis pakeitė balsą! Išdykėlis!
Tai "stebuklinis" žaisliukas, skirtas vaikams nuo 3 metų. Skirtas juokauti, bendrauti su draugais, labai patariame turintiems bendravimo ir tarties problemų, vaidmeniniams, socialiniams gebėjimams vystyti. Žiurkėniukai būna trijų rūšių - Maksas, Sofi ir Oskaras. "
Žemiau įdedu youtube visą jo pristatymą. Aš pirkau tą patį Cgatimals, tik ne žiurkėną, o meškiną, nes bandžiau parduotuvėje ir pasirodė, kad meškinas atkartoja geriau ir ne taip džeržgia. Nors gal tai tik mano nuomonė. O kainos jų tos pačios. Nesu tikra dėl žiurkėno, bet meškis, jei glostai jam veidelį, dar leidžia įvairius garsus.
Chatimals youtube
Papildyta:

Yra dar ir peliukų, papūgų, šuniukų ir t.t. Įmeskit Chatimals į visagalį google, išmeta ten jų didelę įvairovę.

Mačiau tokį rožinį žiurkėniuką Kaune naujoj Prismoj prie pilies. Dabar su 40 proc. nuolaida.