QUOTE(vilkra @ 2013 11 12, 15:52)
Graži katytė..Atsileis ir ji -pamatysi.
įsivaizduok- gavai naują darbą- pradėjai dirbti- visi malonūs, atlaidūs, niekas nieko nesako, nenurodinėja- ir staiga- bac viršininkas pradeda rėkti- tu tokia anokia, ką čia pridirbai.... po kiek laiko " ateik pas mane" . Nu ir nežinai- glostys ar vėl klizmą statys..
Užsuk ir "Mūsų katinėlių" temą- ten priimam visas, visus ir visokiausius. Ir patirties yra daugiau turinčių su jautruoliais ir nejautruoliais.
na va, rezultatas: gulėjo ji ant sofos. priėjau, leidosi glostoma, nors ir lengvai įsitempė. tada priguliau šalia, įsijungiau teliką, glostau,ji atsipalaiduoja. tada stumtelėjau, nes man trūko vietos, ji įsispyrė į mane kojomis. vėl stumtelėjau, tada ausis nuleido, vėl spiriasi. po to snukį įbedė į sofą ir nesijudina nė kiek. ėmė kniaukti tuo balsu, kur katės daro, kai pyksta. na tada panaudojau pakarpą, žvilgsnį į akis. tai rezultate mano ranka yra pervaryta iki kraujo, katė pasislėpus, nes po perrėžimo apšnypščiau ir numečiau ant žemės. njo.. kas galėjo pagalvoti, tokia meili katė..
ir liūdna, ir ryžtas su ja susitvarkyti. kaip nesuklysti tik. gera gi katė.