QUOTE(Noa @ 2014 04 16, 22:26)
Ta prasme, nebūti žiaurioms? Nesiūlyti sterilizuoti katės, ar nesiūlyti tau rengti pas save diskotekų?
Čia manau išanksto norėjo pasakyt, kad nesiūlyt pačiam išsikastruot
QUOTE(Noa @ 2014 04 17, 00:32)
Nežinau

Pamėgink
Man tai neina, aš gi ne vyras, nebent sterilizuoti

O šiaip tai aš negaliu, aš mat esu veisimui, turiu vyrą ir dvi vadas

Aplamai jau gal ir pakankamai pasiveisiau, bet vat morčius man dar reikalingas vis viena, šeimyniniam gyvenimui
O va diedams, kuriems kiaušiniai per smegenis kerta, ir jiems gaunasi charakterio priepuoliai, tai labai nepakenktų. Vienam, kuriam labai charakteris ryškiai reiškėsi, net pasiūlius esu - gal jums, ponas, veterinorių, kol patalpų žymėti nepradėjot? Agresija, dirglumas sumažėtų

Nežinau, ką nusprendė, bet iš jo nustebimo nutariau, kad dar niekas jam nebuvo to pasiūlęs, tai gal pamąstė
QUOTE(Noa @ 2014 04 17, 19:40)
Aš tai ne, sakau, kad man nereikia, aš veislyne ir su dokumentais

Be to, man jau tuoj klimaksas

Tai kaip suprantu, vienas eisi

Bet tu nebijok, kastraciją lengviau pernešt
QUOTE(arvydas. @ 2014 04 18, 01:03)
Uoj, uoj, uoj kokie mes sustri: ir asmens tapatybes pasiukas rankinuky, ir veisle (2X pakartota skias ne dvarniaska), ir klimaksas... Mane klimaksas jau gal kokius 10 kartu istiko!! (Ypac ant smegenu). Nu ir ka??? Kastruotis vis vien nesinori? Visokiu atmazu ieskom? Net pukuotukais but nebenorim? Bet kates gi tam ir gimsta, kad kas nors jas pagautu ir gimda ispjautu. Aba kleckus. Cia tokia lyg ir katinu svajone! Tik neisivaizduoju kodel dar reikia gaudyt, o ne jie patys (pagal taloneli) i sterilizacijos punkta atkanka
Arvydėlis matau naują temą pasiliksminimams atrado

oi nesikeičia matau visai
Noa ačiū už gerą juoko dozę