QUOTE(GingerBella @ 2012 12 03, 06:26)
Pepe,
tau herpes gali buti suaktyveje po antibu dietos (numustas imunitetas).
As IVF skaiciu skaiciuoju ir su stimuliacijom/svieziais ir su snaigutemis, nes man kiekvienas kartas yra bandymas, viltis ir nesekmes kancia
tau herpes gali buti suaktyveje po antibu dietos (numustas imunitetas).
As IVF skaiciu skaiciuoju ir su stimuliacijom/svieziais ir su snaigutemis, nes man kiekvienas kartas yra bandymas, viltis ir nesekmes kancia

Smagu butu su tuo teveliu bureliu:)

O kraujo donoro buvimas- apie 0,5 litro duodu kas 3 men. kazin nesilpnina imuninteto? As geriu gelezies tabletes, bet nezinau ar kam kitam kenkia? Paskutini karta pries 2 savaiteles pabuvau donore, dabar darysiu pertrauka, nes paciai ir kleckam reiks reiks.
GingerBell. 4 kartas garantuotas

O i akupunktura dar einat? As dar nepradejau, gal po nauju. Kazkur skaiciau, kad akupunktura gerai kaip atsipalaidavimo priemone, stresui nuimti. As einu pas fizioterapeuta kiekv. savaite, tai man ten nuima stresa tam kartui

Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 12 03, 06:44)
del to hcg po transferio-bent jau dideles studijos nepatvirtino itakos ivf sekmei/nesekmei.viena ka gali padaryti-prailginti lutealine faze ir provokuoti progesterono gaminimasi,bet ta taip ar taip vartojam vaistu pagalba.
o tas faktas,kad leidziantis taip ir nesuzinosi ar nescia ar ne nescia...testai gi rodys II.Tai kai skaiciai nukris,tai kas bus - ar persileidimas ar is tikro nieko nebus buve?o tada tai tyrimus kokius-del persileidimu,ar siaip kokius?
o tas faktas,kad leidziantis taip ir nesuzinosi ar nescia ar ne nescia...testai gi rodys II.Tai kai skaiciai nukris,tai kas bus - ar persileidimas ar is tikro nieko nebus buve?o tada tai tyrimus kokius-del persileidimu,ar siaip kokius?
Keberiokt

Tiesa, kiap pas Gorgy atsiskaitot? Kortele galima ar tik grynais?