Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai plepa apie viską

QUOTE(alfija @ 2012 12 04, 21:46)
o tai man platus pasirinkimas bigsmile.gif
Klausyk,nu va-gyvenai,gyvenai...visko buvo...beliko orientaciją pakeist -a vnuš patiks lotuliukas.gif
QUOTE(Šelma @ 2012 12 04, 21:34)
Nemoku aš su tais snukiais verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germinė: 04 gruodžio 2012 - 23:19
QUOTE(Germinė @ 2012 12 05, 00:18)
Klausyk,nu va-gyvenai,gyvenai...visko buvo...beliko orientaciją pakeist -a vnuš patiks  lotuliukas.gif
Nemoku aš su tais snukiais  verysad.gif

graži moterikė ane? Aš irgi pagalvojau gal keist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 12 04, 23:24)
graži moterikė ane? Aš irgi pagalvojau gal keist biggrin.gif
Tai jau tu čia labai nesipūsk,variantų ne kaži kiek-imk,kol duodasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 12 05, 00:39)
Tai jau tu čia labai nesipūsk,variantų ne kaži kiek-imk,kol duodasi  lotuliukas.gif

bet kokia tu beširdė. Variantų matai mažai. atvažiuosiu į Kauną, susirasiu tą su kas trečiu dančiu- pavydo scenas tada galėsi kelt, bet vėlu bus.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 12 04, 23:55)
bet kokia tu beširdė. Variantų matai mažai. atvažiuosiu į Kauną, susirasiu tą su kas trečiu dančiu- pavydo scenas tada galėsi kelt, bet vėlu bus.
Nu bet tačiau...aš tiek mažai turiu -tik tą vieną pusmetrinį atsarginį,ir tu jį,vienatinį,atimt žadi?Ir kas tu per žmogus-be gailesčio,be atjautos? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2012 12 04, 22:21)
ane? ir kada bus nuspręsta, kad tokių galimybių nėra? po penkių metų, kai vaikai bus pažeisti nebeatitaisomai, nes vaikų namuose irgi nėra pilnaverčio gyvenimo?
Perskaitykite dislusiją kaip i šalies.
1. jums jūsų vaikų per daug.
2. Esate biurokratė.
3. Vertinate kitų, o ne savo galimybes
4. Norite, kad kiti elgtųsi pagal jūsų norus.
p.s. čia jūs skambinote ir prisistatėte Alfija? blink.gif

Karusia, deje, bet rezultatas 4:0 - ir, Jusu nenaudai...
1.Man mano viku ne per daug - lygiai tiek, kiek svajojau, apie kiek galvojau, kiek planavom, ir kiek aciu D turim, ir dar lygiai vienu per mazai...Jo labai labai visa sirdimi, visa seima laukiam wub.gif
2. nesu biurokrate, ir neketinu artimiausiu metu ja tapti.
3. kaip ir minejau - kalbedama apie tai, kad augintis tris pametinukus - kudikius yra nelengva, o jei dar du paaugliai salia, darau tik prielaida, kad turetu buti dar nelengviau, vertinu bendras, bendrazmogiskas galimybes, ir remdamasi ne teorija, o savo patirtimi.
Kita vertus, kasdienybeje kasdien susiduriam su isoriniu musu galimybiu vertinimu, yra net tam skirtos profesijos, ar ne mirksiukas.gif Nematau cia nieko blogo, Jumis remiantis, kiekvienas isivertines savo galimybe vairuoti puikiai, jau ir galetu sesti prie vairo bigsmile.gif
4. cia jau aplamai is fantastikos serijos biggrin.gif
p.p.s as netgi niekam neskambinau ir niekuo neprisistatinejau biggrin.gif Net ir straispnio neskaiciau, tai nelabai zinau ka ir kokiu klausimu tureciau trukdyti biggrin.gif

Taigi, o Jus man taip ir meatsakete, kodel tureciau , negaleciau dirbti su vaikais. Teiginys tikrai rimtas, tai ei laidot vejus, tai nevertetu, o jei sveriate zodzius, tai argumentuokite, labai smalsu bigsmile.gif

QUOTE(jurgaite @ 2012 12 04, 22:39)
Na va, diagnozes online nustatinėja. Jūs psichiatriją kur studijavot?Gal rasit čia pažįstamų netyčiom?

Pacituokite diagnoze, prasau, kuria nustaciau g.gif
Studijavau KMU (dabartiniame LSMU),studiju metus ir diplomo numeri parasysiu Jums i az biggrin.gif
Atsakyti
Klausykit, ir aš taip iš šalies pažiūrėjus? Kaip ta gliuka? Siaubas tada kažkoks doh.gif nu bet būkit atviros, ką mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Germinė @ 2012 12 05, 01:09)
Nu bet tačiau...aš tiek mažai turiu -tik tą vieną pusmetrinį atsarginį,ir tu jį,vienatinį,atimt žadi?Ir kas tu per žmogus-be gailesčio,be atjautos? blink.gif

tai kaip man tą gyvenimą susitvarkyt. Šelma va ten pagal grafiką, tu turi du vieną pati sakai atsarginį. Nu turėsiu belekokį gliukai kaip bus ramu, kad vaikus dviese auginam.
Atsakyti
O jei rimtai,tai mes čia turėtume rasti jei ne paskatinimą,tai bent palaikymą.Ne kritiką,o kitokią nuomonę.Esam jautrios,nes reaguojam į nelaimingus vaikus.Nereikia vienai kitą žeisti,užtenka žudančio aplinkos požiūrio.Bent jau man gana.Ir labai gaila,kai matau šeimą,kuri duotų be galo daug,bet iš baimės atsidurti dėmesio centre pasuoja...ir vienas,gal du maži mieli nykštukai netenka šeimos ,netenka ateities galimybių...Artėja Kalėdos 000054.gif Ir aš labai labai prašau - įsileiskime jas į mūsų temą.Ne dėl mūsų,dėl tų mažutėlių,kuriems reikia stebuklo.Prašau.Padovanokime viena kitai mėnesį tolerancijos,supratimo,atjautos.Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2012 12 04, 22:21)
p.s. čia jūs skambinote ir prisistatėte Alfija? blink.gif

Skaitau skaitau ir sunkiai suvokiu. Koks gali būti tikslas skambinti į tarnybas ir prisistatyti kitu žmogumi? Iš viso - kaip į galvą ateina tokie dalykai? Nu jei ta galva sąlyginai sveika? Kam žmogui tokių intrigų reikia? Kad viską susityguotų pagal tai, kaip jis visa mato? ...Galvojama, kad visa mato tik Dievas. Tai čia sau prisiimamos ... funkcijos blink.gif

Taigi daug paprasčiau sužaist atvirom kortom ir išrėžt: skaičiau internete būsimos globėjos pasisakymus, jie man nepatiko, aš manau, kad ji nesusitvarkys, nustačiau, kad jai vaikų bus per daug ir jiems geriausia būt kartu ir etc. Gal ir atsiras, kas paklausys tokių žmogaus postringavimų apie vaikų gerovę. Jei jau kovoji už vaikus, tai eik atvirom kortom, o ne šakalo keliu...

Įdomu ką geresnio galima sugalvoti tiems mažyliams, kaip dviejų protingų, susidraugavusių moterų norą bendradarbiaut tarpusavyje, auginant vaikus ir atrast jiems pačius geriausius sprendimus? Šie mažyliai bent jau bendrautų su vyresniais broliais ir seserimis, ko dabar jie yra netekę. Nes manau, kad vyresniųjų santykiai su motina yra toli gražu ne mieli. Manau, kad į tuos namus niekas nenori važiuoti, o gal net būtų išvaryti. Ir mažyliai ten yra palikti Dievo valiai. Tarnybos atvažiuoja pernelyg retai. O katorga tęsiasi kiekvieną minutę...

Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 12 05, 01:37)
O jei rimtai,tai mes čia turėtume rasti jei ne paskatinimą,tai bent palaikymą.Ne kritiką,o kitokią nuomonę.Esam jautrios,nes reaguojam į nelaimingus vaikus.Nereikia vienai kitą žeisti,užtenka žudančio aplinkos požiūrio.Bent jau man gana.Ir labai gaila,kai matau šeimą,kuri duotų be galo daug,bet iš baimės atsidurti dėmesio centre pasuoja...ir vienas,gal du maži mieli nykštukai netenka šeimos ,netenka ateities galimybių...Artėja Kalėdos  000054.gif Ir aš labai labai prašau - įsileiskime jas į mūsų temą.Ne dėl mūsų,dėl tų mažutėlių,kuriems reikia stebuklo.Prašau.Padovanokime viena kitai mėnesį tolerancijos,supratimo,atjautos.Ačiū  4u.gif

tai aš ir esu tolerentiška. Ir būsiu. Mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 12 05, 00:41)
tai aš ir esu tolerentiška. Ir būsiu. Mėnesį.
Ačiū.Man to mėnesio užteks besąlygiškai ir visam laikui pajungti pusmetrinį savo valiai biggrin.gif
Atsakyti
Alfija, kur Jusu pykcio ribos blink.gif Ar as bent vienu zodziu, priesingai nei Jus mane, Jus izeidziau - vadinau kveile, bent vienu? Nejaugi sitokio tuzmingumo susilaukiu vien tik pareiskusi kitokia nuomone...Sprendziant is Jusu pasisakymu, vien tai, kad drisau prabilti sioje temoje, ir prabilau ne liaupsemis ir katuciu plojimu, Jusu sprendimui, esu verta nukirsdinimo. Nepavyks 4u.gif

QUOTE(Paragintoji @ 2012 12 05, 01:40)
Taigi daug paprasčiau sužaist atvirom kortom ir išrėžt: skaičiau internete būsimos globėjos pasisakymus, jie man nepatiko, aš manau, kad ji nesusitvarkys, nustačiau, kad jai vaikų bus per daug ir jiems geriausia būt kartu ir etc. Gal ir atsiras, kas paklausys tokių žmogaus postringavimų apie vaikų gerovę. Jei jau kovoji už vaikus, tai eik atvirom kortom, o ne šakalo keliu...

O is ko Jus sprendziate, kad skambino zmogus, skaites pasisakymus internete g.gif Karusia sake? Sakes, as issifruota doh.gif , ko gero sutelke savo pazintis spec tarnybose ir gavo informacija - "skambino ji..." o siap, tai, juk paskambinti gali ir tas, kuris neraso, tik skaito biggrin.gif
Labai suintrigavot su tuo straipsniu, gal kas galetu imesti nuoroda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gliuka: 05 gruodžio 2012 - 01:11