Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(rence* @ 2013 01 14, 23:30)
Labai geri Rylko batai, kiek esu pirkus niekada nesusivyliau...O ir lenkai juos vertina thumbup.gif  Suvalkuose jais prekiauja Plazoje II aukste, ten yra kelios batu parduotuves tai tikrai rasite.

ACIU labai, reiks butinai paieskoti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(damora @ 2013 01 20, 00:37)
Nieko gero nerasit, mazos tos parduotuveles, stovi  koks vienas ar du vezimukai ir kokia lovyte, jei norit rinktis tai reikia kur toliau pavaziuoti, pvz i Bialystoka, bet ir ten gali buti, kad vezimeli teks uzsakineti. Siulyciau geriau sestadieni i Gariunus nuvaziuoti, bus zymiai didesnis pasirinkimas nei Suvalkuose ir kainos normalios. Truputi ne i tema, bet gyvenime, nebepirkciau naujo vezimo. Nusipirkau nauja, sumokejau 1200lt, o kai parduot bandziau siulo 300lt, o vezimas mazai naudotas  doh.gif.

Nu čia tai teisybė nes lenkiškų vežimų niekas nevertina schmoll.gif Aš irgi už tiek pat pirkau, o paskui padovanojau, nes niekas nepirko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2013 01 26, 14:18)
Nu čia tai teisybė nes lenkiškų vežimų niekas nevertina schmoll.gif Aš irgi už tiek pat pirkau, o paskui padovanojau, nes niekas nepirko doh.gif

jau tik turejom akjax labai geras buvo
Atsakyti
QUOTE(vaidulek @ 2013 01 26, 16:02)
jau tik turejom akjax labai geras buvo

drinks_cheers.gif atvažinejom daugiau nei metus diena dienon ir pardavėm ,kaip nauja, net pirkeja pasitikslino ar jis tikrai ne naujas biggrin.gif tik sunkus , visa kita vaikuipatogu, vaziuoja gerai
Atsakyti
gal kas zinote ar esate pirke obuoliu, tiesiai is ukininku???
juk turetu but pigiau nei turguj ax.gif
Atsakyti
Gal kas gali pasakyti ar yra pirkti vaistineje tepalu Resorban,Histalgan.
Buvau nustebus kad Lietuvoje jais nebeprekiauja g.gif
Atsakyti
QUOTE(RaGema @ 2013 01 28, 14:56)
Gal kas gali pasakyti ar yra pirkti vaistineje tepalu Resorban,Histalgan.
Buvau nustebus kad Lietuvoje jais nebeprekiauja g.gif

Sitais pavadinimais vaistu registruotu PL neradau. Reiktu ieskoti pagal veikliaja medziaga (lotyniskai). Tai jau uz mano gebejimu ribu. Tarp kitko daug vaistu LT ir PL skiriasi pavadinimai, nors sudetis 100% ta pati. Pvz pas mus Galazolin, pas lenkus Xylometazolin (jei teisingai parasiau)
Atsakyti
1,19 kursas šiandien 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2013 01 28, 17:46)
Sitais pavadinimais vaistu registruotu PL neradau.

O kažin BERES DROPS PLUS lašelių ten gaučiau,nes pas mus jie pasidarė didžiulis deficitas g.gif
Atsakyti
Mesineje uz Sypliskiu puskiaulis 7.60, priekinis kumpis 6.60, galinis 8.60 .
Atsakyti
QUOTE(agute77 @ 2013 01 30, 18:55)
Mesineje uz Sypliskiu puskiaulis 7.60, priekinis kumpis 6.60, galinis 8.60 .

Cia zlotais ar litais?
Atsakyti
QUOTE(vilka11 @ 2013 01 30, 20:20)
Cia zlotais ar litais?

Zlotais smile.gif
Atsakyti