Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(IrFaSil @ 2013 02 07, 20:18)
Sveikos,
Man irgi idomu, koks dabar kursas Lenkijoje?
Aciu 4u.gif

http://www.bankier.p...ile/?symbol=LTL 4u.gif
Atsakyti
Gal kas pasufleruos kurioj parduotuvėj yra sūris panašus į mūsų liliputą, toks raudonam apvalkale (pavad neprisimenu).
Atsakyti
QUOTE(Mergelė13 @ 2013 02 08, 13:29)
Gal kas pasufleruos kurioj parduotuvėj yra sūris panašus į mūsų liliputą, toks raudonam apvalkale (pavad neprisimenu).

Esu pirkusi Biedronkoj. Bet man tai jo tik forma buvo kaip liliputo, ne tokio kietumo kaip tikrasis:)
Atsakyti
QUOTE(Mergelė13 @ 2013 02 08, 13:29)

Jei apie tą patį kalbam, tai esu pirkusi kauflande. Prieš panašiai pusę metų, o jo kaina buvo 6 zl. Man jis buvo skanus.

Gal kas nors vis tik pasakysite iki kelių dirba skerdykla? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kojote7 @ 2013 02 08, 14:39)
Jei apie tą patį kalbam, tai esu pirkusi kauflande. Prieš panašiai pusę metų, o jo kaina buvo 6 zl. Man jis buvo skanus.

Gal kas nors vis tik pasakysite iki kelių dirba skerdykla? 4u.gif

Skerdykla dirba iki 15 val., skambinom vakar. Čia šeštadienį gal tik.
Gal pasakys kiek cukrus lenkijoj? Ir kuri parduotuvė pigesnė, važiuosim pirmą kartą maistas aktualu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė13: 08 vasario 2013 - 13:59
Sveikos, prasau pagalbos. ketiname vaziuoti i Varsuva didmeniniui apsipirkimui, dabar toks klausimas,gal ir kvailas bet man labai svarbus. tos bazes kinu-lenku-turku viskas yra vienoje vietoje ar tai trys skirtingos bazes? ir ar teisingai suprantu,kad tos bazes yra Wolkoj Kasowskoj arpacioj Varsuvoj?
gal kuri turit tikslu adresa,nes nenorim nusigrybauti 4u.gif
nuosirdus aciu atsakiusioms
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2013 02 08, 09:11)

Aciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kojote7 @ 2013 02 07, 17:49)
Sveiki,
Gal kas galėtumėt pasakyti iki kelių dirba skerdykla? Ar ten eina atsiskaityt kortele?

Dėl umckalor, tai aš kažkada, kai domėjausi, tai niekaip neradau. Tada bent kažkas sakė, kad pas juos nėra.

Jie neturi Umkalor.
Siaip jei pirktis Arkadijos vaistineje, tai ten vaistukai sudeti pagal ligas- virskinimui, persalimui, vitaminai, kosmetika ir pan. Net nemokant kalbos iseina susigaudyti. Del kainu tai tikrai apsimoka pirkti Lenkijoje, musiskiai uzideje didesnius antkainius. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske123 @ 2013 02 08, 17:09)
Sveikos, prasau pagalbos. ketiname vaziuoti i Varsuva didmeniniui apsipirkimui, dabar toks klausimas,gal ir kvailas bet man labai svarbus. tos bazes kinu-lenku-turku viskas yra vienoje vietoje ar tai trys skirtingos bazes? ir ar teisingai suprantu,kad tos bazes yra Wolkoj Kasowskoj arpacioj Varsuvoj?
gal kuri turit tikslu adresa,nes nenorim nusigrybauti    4u.gif
nuosirdus aciu atsakiusioms

eik i tema "apsipirkimas tolimesniuose lenkijos miestuose, ar kaip ..ten apie tai kalba....siaip tai jei trumpai, kinu bazes salia aerouosto, ir tikrai ne toks kvartalas, kuri minejai
Atsakyti
QUOTE(rence* @ 2013 02 08, 19:51)
Jie neturi Umkalor.
Siaip jei pirktis Arkadijos vaistineje, tai ten vaistukai sudeti pagal ligas- virskinimui, persalimui, vitaminai, kosmetika ir pan. Net nemokant kalbos iseina susigaudyti. Del kainu tai tikrai apsimoka pirkti Lenkijoje, musiskiai uzideje didesnius antkainius.  ax.gif

Yra ir Umckalor ir influcid ir dar kitų šios serijos vaistų, bet kaina tokia kaip ir pas mus, o gal net ir brangesnė rolleyes.gif nes jie vokiški.
Papildyta:
QUOTE(neringa_ner @ 2013 02 08, 13:53)
Esu pirkusi Biedronkoj. Bet man tai jo tik forma buvo kaip liliputo, ne tokio kietumo kaip tikrasis:)

Man tai pasirode, kad ten riebalų mišinys Liliputo apvalkale biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(riberte @ 2013 02 07, 14:21)
na joooo vitaminai juokinga kaina smile.gif

kazin koks pavadinimas umckalor lenkijoje , mezymas ?

mes tai pampers naudojam , kazkaip nesinori bandyt kazka kita kai tinka, na reiks paziuret kaip reikalai pl su jais , jai ka  teks is uk uzsisakyt

Lygiai toks pats pavadinimas kaip ir pas mus tik kaina negraži, virš 30zl. doh.gif
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina.nesvarbu033: 09 vasario 2013 - 21:01
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2013 02 09, 20:59)

blink.gif g.gif tai ner ko per daug gilintis i tas etiketes biggrin.gif Valgau ir dziaugiuosi, kad skanu (ir pigu) essen.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2013 02 09, 20:59)

Pasižiūrėjau sudėtį - ne mišinys, o tikras sūris. Sudėty jokių augalinių riebalų nėra
Atsakyti