Gal yra kas is Kauno ar pro ji vaziuoja i suvalkus artimiausiu metu? Reiktu, kad i ta plaza centra vaziuotu, apkeisti vaikui batukus i mazesnius CCC parduotuveje. Buciau dekinga, kas parasytu i az.
Dar pasakykit, kaip lenkiskai majonezas ir varske syki pirkau kibiriuka, pavaizduotas lyg varskes pyragas, kaina apie 10-12 zlotu, nu bet ten tokia kaip grietines konsistencijos buvo, bet kazin ar normali varske
Dar pasakykit, kaip lenkiskai majonezas ir varske
syki pirkau kibiriuka, pavaizduotas lyg varskes pyragas, kaina apie 10-12 zlotu, nu bet ten tokia kaip grietines konsistencijos buvo, bet kazin ar normali varske
tikrai turi ir paprastos varškės Lidl perku Pilos , 3 skirtingų riebumų buna ir supakuota skirtingais svoriais. kainops neparašysiu, senokai buvau, bet ~ 2,5 zl. 200g ar 250g.
O su ta trinta vaške gaunasi nuostabus varškės apkepas
Sauskelnės DADA 4 dydis 54vnt - 28,99zl (na kažkas kalbėjo apie jų kvapą - tai man baisiai smirdėjo aliejiniais dažais, daugiau nepirkčiau vien dėl kvapo, o šiaip minkštos, normalios)
O vaikiuko užpakaliukas nelieka drėgnas pasišlapinus? Esu pirkus keletą kartų Dada sauskelnes, bet dabar grįžom prie Pampers, nepatinka kad grėgmės pojūtis lieka O gal dabar jau geresnė kokybė?