Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(zigri @ 2013 03 14, 12:30)
kauflande maciau. bet kainos dabar nepasakysiu..

nėra Kauflande būtent iš silikagelio, kažkoks kitoks visur yra, būtent iš silikagelio niekur nerandu, šiandien buvau nu niekur sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2013 03 12, 19:22)
vistu ketvirciai 13,99  blink.gif neimanoma, arba jus kazka sunaiset, arba jus apgavo. Na, bet, kad sitaip  blink.gif

rolleyes.gif susimaisiau,bet kas norejo suprato,kad apie file kalba eina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvyte @ 2013 03 14, 18:02)
Sveikos, labai noriu paklausti gal kas žinote ar perkant Lenkijoje antibiotikus reikia recepto? Jei taip tai lietuviškas turbūt netinka  doh.gif

Ar antibiotikams reikia nezinau,bet su lietuvisku receptu pirkom kitus vaistus,tinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edvinytė: 14 kovo 2013 - 18:54
Kur suvalkuose galima nusipirkt drabuziu ?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvyte @ 2013 03 14, 18:02)
Sveikos, labai noriu paklausti gal kas žinote ar perkant Lenkijoje antibiotikus reikia recepto? Jei taip tai lietuviškas turbūt netinka  doh.gif

Reikia, tinka 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal yra kas is Kauno ar pro ji vaziuoja i suvalkus artimiausiu metu? Reiktu, kad i ta plaza centra vaziuotu, apkeisti vaikui batukus i mazesnius CCC parduotuveje. Buciau dekinga, kas parasytu i az.
Atsakyti
Labas, ar sestadieni, turgus dirba? nuo keliu kazin? o mesos baze?
Atsakyti
Dar pasakykit, kaip lenkiskai majonezas ir varske g.gif
syki pirkau kibiriuka, pavaizduotas lyg varskes pyragas, kaina apie 10-12 zlotu, nu bet ten tokia kaip grietines konsistencijos buvo, bet kazin ar normali varske doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 03 15, 11:47)
Dar pasakykit, kaip lenkiskai majonezas ir varske g.gif 
syki pirkau kibiriuka, pavaizduotas lyg varskes pyragas, kaina apie 10-12 zlotu, nu bet ten tokia kaip grietines konsistencijos buvo, bet kazin ar normali varske doh.gif

tai ten ir buvo trinta varškė mirksiukas.gif

Pyragams, blyneliams ar šiaip desertams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 03 15, 13:58)
tai ten ir buvo trinta varškė  mirksiukas.gif

Pyragams, blyneliams ar šiaip desertams  thumbup.gif

nu bet skonis jos keistas g.gif o paprastos varskes jie neturi? biggrin.gif o kaip del majonezo?
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 03 15, 13:23)
nu bet skonis jos keistas g.gif  o paprastos varskes jie neturi? biggrin.gif  o kaip del majonezo?

tikrai turi ir paprastos varškės biggrin.gif Lidl perku Pilos , 3 skirtingų riebumų buna ir supakuota skirtingais svoriais. kainops neparašysiu, senokai buvau, bet ~ 2,5 zl. 200g ar 250g.
O su ta trinta vaške gaunasi nuostabus varškės apkepas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wildpoppy @ 2013 03 13, 17:07)

Sauskelnės DADA 4 dydis 54vnt - 28,99zl (na kažkas kalbėjo apie jų kvapą - tai man baisiai smirdėjo aliejiniais dažais, daugiau nepirkčiau vien dėl kvapo, o šiaip minkštos, normalios)

O vaikiuko užpakaliukas nelieka drėgnas pasišlapinus? Esu pirkus keletą kartų Dada sauskelnes, bet dabar grįžom prie Pampers, nepatinka kad grėgmės pojūtis lieka schmoll.gif O gal dabar jau geresnė kokybė?
Atsakyti