Sian sulakstem i Suvalkus, kursas 1,17.
Kas perkat DADA sauskelnes, tai dabar akcija, perkant 2 pokus kaina 50zl. Nan misinukas Lidl, Kauflande pigiau 17.89 ( Tesco 19.99). Kauflande Pamper dry akcija 35.99zl
O kitos maisto kainos, bent jau man nepakite. Ka atkreipiau demesi tai turguj zali ilgavaisiai agurkai 2,5zl.
Kauflande sausas sunu edalas 15kg 35.99zl
Piko pieno bazej, jau keleta men neberandu vanilines varskes kibiriukuose, gal zinot kur jos dar yra?
Seniai bebuvom Lenkijoj... Gal žinote, ar yra Suvalkuose vaikiškos avalynės parduotuvių, kur prekiautų Bartek, David firmų gaminiais? Gal kur užmatėte štai tokio ar panašaus modelio basučių?

as aplamai noriu apie lenkiskus batus pasisakyti. Nesuprantu, kas tiem lenkam pasidare. Jau daug metu pirkau batus tik PL, bet gerus, odinius, kad kojos neprakaituotu, kad kokybiski butu, o dabar... nera odiniu batu! Visad Chlodna gatvej prekinausi, o dabar ten vien pigus odos pakaitalas, idemiau paziurejus, tai batai kaip popieriniai atrodo
Dar i kelias parduotuves uzejau - tas pats
Ir turgui toks pat slamstas. Aisku, galima ir tokius pirktis, bet man reikia batu ne vienam sezonui (jei dar tiek atlaikys). Tikiuosi, tai tik laikina mada ir greit praeis, bet ka dabar daryt.

Vakar buvome Suvalkuose. Maciau Tesco lydyto sviesto geltuonuose kibireliuose kaina apie 18 zl.
Gal Suvalkuose kas matekur pirkti GUCIO batuku? Pigiau nei pas mus? Ir kur butent ju yra?
QUOTE(Ania @ 2013 04 14, 19:28)
Vakar buvome Suvalkuose. Maciau Tesco lydyto sviesto geltuonuose kibireliuose kaina apie 18 zl.
sveiki , o koks kiekis ,nes jei 1kg tai kaina

Dėl kiekio neatkreipiau dėmėsio, nepirkau, tik prisiminiau, kad kažkada kažkuri klausėte ar yra. Ten kibirėlis kaip majonezo, tai gal ir ne kg, gal 500gr. Nežinau.
QUOTE(eglepa @ 2013 04 16, 10:23)
Jei gerai pamenu, tas kibirelis 1 kg

QUOTE(Leksa @ 2013 04 14, 13:17)
as aplamai noriu apie lenkiskus batus pasisakyti. Nesuprantu, kas tiem lenkam pasidare. Jau daug metu pirkau batus tik PL, bet gerus, odinius, kad kojos neprakaituotu, kad kokybiski butu, o dabar... nera odiniu batu! Visad Chlodna gatvej prekinausi, o dabar ten vien pigus odos pakaitalas, idemiau paziurejus, tai batai kaip popieriniai atrodo
Dar i kelias parduotuves uzejau - tas pats
Ir turgui toks pat slamstas. Aisku, galima ir tokius pirktis, bet man reikia batu ne vienam sezonui (jei dar tiek atlaikys). Tikiuosi, tai tik laikina mada ir greit praeis, bet ka dabar daryt.

Sutinku, mano tokia pat nuomone Lenkijoje su avalyne prastai...Sia ziema pasiseke isigijau odinius ilgaaulius 5avenue prekinio zenklo deichmann parduotuveje uz 150 zlotu ir TKmaxx isparduotuveje sausi odinius firminius aulinukus uz 60 zl nupirkau (gaila,kad 2 poru nepaemiau, labai geri

kur ta TKmax isparduotuve?
QUOTE(Rutele_S @ 2013 04 16, 14:38)
kur ta TKmax isparduotuve?
As buvau Kielce ir Varsuvoje, tai Varsuvoje didele parduotuve, bet ten ivairiu kainu yra, nes tai isparduotuve ivairiu prekiniu zenklu.
QUOTE(MajaLi @ 2013 04 16, 11:44)
Sutinku, mano tokia pat nuomone Lenkijoje su avalyne prastai...
buciau zinojus, tai buciau ir as nusipirkus batukus pries metus. Gi klasikiniai is mados neiseina, o ir darbe sedet pats tas. O dabar as naivuole laukiau pavasario, kada zieminiu bus ispardavimas, galvojau dar ir pavasariui kaip tik ka rasiu