Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

sveikos, reikalinga skubi info, gal galite parasyti didmeniniu urminiu baziu adresiukus (ne maisto) o rubu, avalynes, galanterijos..., kad butu Bialystoke ar jo priemiesciuose ar kur yra tie garsieji ir didieji Lodzes sandeliai. Labai jusu info pagelbetu, iskarto dekoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cargo @ 2013 04 24, 17:00)
Gal žinote jos adresą?  4u.gif

Pirmoje žinutėje yra paaiškinimas kaip rasti, mes pagal tą paaiškinimą važiavome.
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2013 04 26, 21:34)
Pirmoje žinutėje yra paaiškinimas kaip rasti, mes pagal tą paaiškinimą važiavome.

Pirmoje žinutėje informacijos apie skerdyklą Seinuose aš nerandu sad.gif, ten tik informacija apie skerdyklą Sciplyškėse... Esu girdėjusi, kad Seinuose skerdykla yra netoli Biedrionkos, bet važiavom pro šalį ir ant greitųjų neradom...
Atsakyti

Tai niekas Kauflando lipdukais nepasinaudojot? g.gif
Atsakyti
Gal zinote kur netoli sienos galima nusipirkti tuju smaragdiniu?
Atsakyti
QUOTE(kristiggg @ 2013 04 27, 12:34)
Gal zinote kur netoli sienos galima nusipirkti tuju smaragdiniu?

Aha, ir man įdomu, kur arčiausiai yra dekoratyvinių augalų ir visokių kitokių zababonų kromelis smile.gif
Atsakyti
Sveiki,gal kas buvote neseniai lenkijoje, koks dabar kursas?
Atsakyti
QUOTE(dominukai @ 2013 04 27, 18:58)

Vakarykstis - degalineje prie Kauflando - 1,18, keiciant didesni kieki dave po 1,19 4u.gif
Atsakyti
Gal kam reikėjo ar šiaip matėt - Suvalkuose didelę parduotuvę dirbtinių gėlių ir medžių? g.gif Ar šiaip kuriam mieste nelabai toli sienos, arčiau nei Varšuva...
Atsakyti
QUOTE(Cargo @ 2013 04 27, 12:41)
Aha, ir man įdomu, kur arčiausiai yra dekoratyvinių augalų ir visokių kitokių zababonų kromelis smile.gif

OBI yra daug visokiu sodo-darzo prekiu.
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2013 04 28, 14:13)
OBI yra daug visokiu sodo-darzo prekiu.

Labai reikia nediduko sodo namuko-ūkinuko, kokiems įrankiams, kibirams susidėti. Pas mus kainos kosminės doh.gif Turėčiau kas surenka, tad galvoju pavažiuoti į Lenkiją.. Gal kas kur užmatėte sustatytus pro šalį važiuodami? mirksiukas.gif
Būčiau labai dėkinga jei kas parašytumėte rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2012 11 17, 18:15)
Sejny
Turgus vyksta antradieniais ir penktadieniais.
Seinuose yra mesine. Seinuose, pravaziavus upeli, pirma sankryza i kaire, vaziuoti toliau tiesiai, kairej matysis policija, o dar kiek pavaziavus toliau desnej pusej bus mesine. Geriausia joj apsipirkinet ryte, apie 9 val. PL laiku, bet ne pirmadieni ryte. Kortele atsiskaityt negalima. Tiek Seinuose, tiek muitinej yra daug keityklu (dirba visa para).

Ne viską perskaitėte mirksiukas.gif
QUOTE(dominukai @ 2013 04 27, 18:58)

Vakar Kauflande davė 1,18
Atsakyti