QUOTE(Cargo @ 2013 04 24, 17:00)
Pirmoje žinutėje yra paaiškinimas kaip rasti, mes pagal tą paaiškinimą važiavome.
QUOTE(semlina @ 2013 04 26, 21:34)
Pirmoje žinutėje yra paaiškinimas kaip rasti, mes pagal tą paaiškinimą važiavome.
Pirmoje žinutėje informacijos apie skerdyklą Seinuose aš nerandu

Tai niekas Kauflando lipdukais nepasinaudojot?

Gal zinote kur netoli sienos galima nusipirkti tuju smaragdiniu?
QUOTE(kristiggg @ 2013 04 27, 12:34)
Gal zinote kur netoli sienos galima nusipirkti tuju smaragdiniu?
Aha, ir man įdomu, kur arčiausiai yra dekoratyvinių augalų ir visokių kitokių zababonų kromelis

QUOTE(dominukai @ 2013 04 27, 18:58)
Sveiki,gal kas buvote neseniai lenkijoje, koks dabar kursas?
Vakarykstis - degalineje prie Kauflando - 1,18, keiciant didesni kieki dave po 1,19

Gal kam reikėjo ar šiaip matėt - Suvalkuose didelę parduotuvę dirbtinių gėlių ir medžių?
Ar šiaip kuriam mieste nelabai toli sienos, arčiau nei Varšuva...

QUOTE(Cargo @ 2013 04 27, 12:41)
Aha, ir man įdomu, kur arčiausiai yra dekoratyvinių augalų ir visokių kitokių zababonų kromelis 

OBI yra daug visokiu sodo-darzo prekiu.
QUOTE(solnyszko @ 2013 04 28, 14:13)
OBI yra daug visokiu sodo-darzo prekiu.
Labai reikia nediduko sodo namuko-ūkinuko, kokiems įrankiams, kibirams susidėti. Pas mus kainos kosminės

Būčiau labai dėkinga jei kas parašytumėte

QUOTE(Augė @ 2012 11 17, 18:15)
Sejny
Turgus vyksta antradieniais ir penktadieniais.
Seinuose yra mesine. Seinuose, pravaziavus upeli, pirma sankryza i kaire, vaziuoti toliau tiesiai, kairej matysis policija, o dar kiek pavaziavus toliau desnej pusej bus mesine. Geriausia joj apsipirkinet ryte, apie 9 val. PL laiku, bet ne pirmadieni ryte. Kortele atsiskaityt negalima. Tiek Seinuose, tiek muitinej yra daug keityklu (dirba visa para).
Turgus vyksta antradieniais ir penktadieniais.
Seinuose yra mesine. Seinuose, pravaziavus upeli, pirma sankryza i kaire, vaziuoti toliau tiesiai, kairej matysis policija, o dar kiek pavaziavus toliau desnej pusej bus mesine. Geriausia joj apsipirkinet ryte, apie 9 val. PL laiku, bet ne pirmadieni ryte. Kortele atsiskaityt negalima. Tiek Seinuose, tiek muitinej yra daug keityklu (dirba visa para).
Ne viską perskaitėte

QUOTE(dominukai @ 2013 04 27, 18:58)
Sveiki,gal kas buvote neseniai lenkijoje, koks dabar kursas?
Vakar Kauflande davė 1,18