Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai, 89 tema

QUOTE(shemsa @ 2013 02 06, 14:37)
Man sitas ir patinka,kazkada norejau parduot,bet dziaugiuos kad nepardviau....

Man jis pavasariui/vasarai kai sauleta nerealus, labai graziai ant odos atrodo, tik neberandu niekur jo pirkti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramint@ @ 2013 02 06, 14:39)
Man jis pavasariui/vasarai kai sauleta nerealus, labai graziai ant odos atrodo, tik neberandu niekur jo pirkti verysad.gif

As zinok ji ebay kazkafa esu pirkus,man jis konturavimui labai patinka.....
Atsakyti
Merginos, pasidalinkit patirtim apie 1. ranku kremus: labai sauseja rankos siuo metu, oda tokia nuvargusi, susiraukslejusi. Kazkada numyletas Lavera all-round cream padeda 5 min. Tiesa, man dar kvepia skaniai.

2. Kondicionierius/balzamus/kaukes sausiem siurkstokiem garbanotiem plaukam. Ramint@, ziuriu, jus daug ka isbandziusi, kuom jums patiko Philip martins priemones. Mane labiausiai domina ar suminkstina plaukus. Aciu
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2013 02 07, 02:05)
Merginos, pasidalinkit patirtim apie 1. ranku kremus: labai sauseja rankos siuo metu, oda tokia nuvargusi, susiraukslejusi. Kazkada numyletas Lavera all-round cream padeda 5 min. Tiesa, man dar kvepia skaniai.

Dabar naudoju Weleda 'citrus' ranku krema, tai labai patinka (bandyti saltalankiu ar granatu zymiai lengvesni, labiau siltesniu oru tinkami). Dar galima 'skin food' kremuka tept, jei reikia rimtesnes pagalbos....
Papildyta:
QUOTE(Murka* @ 2013 02 05, 12:41)
mergaites, atsiprasau kad neskaitau senu temu, bet tik dabar susidomejau butent naturaliu akiu tusu..na noreciau isigyti, tik nezinau koki...  doh.gif  gal nebutu sunku parasyti kelis, kurie yra visu labiausiai isgirti....?? tada zinociau ties kuom man orientuotis... blush2.gif
ACIU!!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mano naujas atradimas Physician's Formula tusas (zalia tutele) - esu kazkada seniai bandzius ta paprastoj tutelej su zaliu lapeliu, tai kazkok nesusipratimas buvo. Tada vis girdejau/skaiciau pagyras butent tusui zalioj tutelej (lapo formos) ir neapsikentus isbandziau - pasaka wub.gif Turiu dar ruzinej ir juodoj tutelese, bet situ nebandzius kolkas....

Dar patinka Gabriel ir Zuzu Luxe tusai - gamintojas tas pats, tik linijos skirtingos, bet tusai viskuo tokie pat, tai abu patinka, bet jie naturalesni vaizda duoda nei Physician's Formula. Savo laiku patiko Dr. Hauschka 'volume' tusas, bet neseniai turejau ir kazkaip nebetaip jau jis man.

Daugiau lyg is naturaliu nieko ir nebandzius - nespjaunu i nenaturalius tusus, nes nieko is naturalio pakankamai gero neatradus dar buvau (iki dabar naudojamo PF tuso). O norimu isbandyt atsiranda vis daugiau dabar, tai bandysiu isgirtus Phyt's ir Lily Lolo.
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2013 02 07, 02:05)

Turėjau baisią rankų odą. Žiemą išsausėdavo iki žaizdų. Jokie kremai nepadėdavo arba tik minutei. Visų laikų atradimas taukmedžio sviestas. Jei norisi gardaus kvapo įmaišau lašeliuką eterinio aliejaus pvz. apelsinų. Sviestą įtrindavau į dar drėgną odą, poveikis matėsi po pirmos procedūros. Tarp kitko, po ilgesnio naudojimo nagai sustiprėjo.

Atsakyti
shopingas, Benicio, aciu, bet deja ir skin food, ir sviestas isbandyti. verysad.gif Padeda vien Nivea doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2013 02 07, 23:07)
shopingas, Benicio, aciu, bet deja ir skin food, ir sviestas isbandyti.  verysad.gif Padeda vien Nivea  doh.gif

O gal kokia kaukyte rankoms praverstu pasidaryt? Na kremu ar sviestu riebiau pasitept ir uzsimaut pirstinaites ir per nakti palaikyt.... Bent as turiu Weleda pirstineles, kur prie ranku kremo buvo pridetos, tai tokias kaukes kas kelias naktis darau, nes diena arba patingiu, arba pamirstu pasitepliot kremu, o ir taip sausiaode esu, tai tik salciau ir pajauciu ant odos....
Atsakyti
Jei ka domina Weleda 'pomegranate' serumas, tai ebay sitam skalbime labai gera kaina jis thumbup.gif Na galiojimas iki geguzes, bet ir po to bent pora menesiu geras tikrai turetu but. Pati pirkciau, bet kad sandeliuke turiu jau visa 'pomegranate' serija ir neisstoves naujas kiek man reiketu...
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 02 08, 02:59)
Jei ka domina Weleda 'pomegranate' serumas, tai ebay sitam skalbime labai gera kaina jis  thumbup.gif

Tai kad turbut mums neaktualu, nes i LT vistiek nesiuncia rolleyes.gif
Atsakyti
Parakit gera kondicionieriu sausiems plaukams. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2013 02 08, 10:47)
Tai kad turbut mums neaktualu, nes i LT vistiek nesiuncia rolleyes.gif

Na visada galima uzklaust pardavejo ar siustu, daznai sutinka. O jei ne, tai per tarpininkes galima pirkt. Nedaug ta kaina isaugtu, o ir galutine vistiek gera gautusi, nes siaip jis $45 parduotuvese, na galima apie $30-35 rast... Bet cia iki $20 iseitu su viskuo....
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2013 02 08, 16:09)
Parakit gera kondicionieriu sausiems plaukams.  4u.gif

Laveros rožių, sante brilliant care smile.gif
Atsakyti