QUOTE(Zukauskaite @ 2013 02 07, 02:05)
Merginos, pasidalinkit patirtim apie 1. ranku kremus: labai sauseja rankos siuo metu, oda tokia nuvargusi, susiraukslejusi. Kazkada numyletas Lavera all-round cream padeda 5 min. Tiesa, man dar kvepia skaniai.
Dabar naudoju Weleda 'citrus' ranku krema, tai labai patinka (bandyti saltalankiu ar granatu zymiai lengvesni, labiau siltesniu oru tinkami). Dar galima 'skin food' kremuka tept, jei reikia rimtesnes pagalbos....
Papildyta:
QUOTE(Murka* @ 2013 02 05, 12:41)
Mano naujas atradimas Physician's Formula tusas (zalia tutele) - esu kazkada seniai bandzius ta paprastoj tutelej su zaliu lapeliu, tai kazkok nesusipratimas buvo. Tada vis girdejau/skaiciau pagyras butent tusui zalioj tutelej (lapo formos) ir neapsikentus isbandziau - pasaka

Turiu dar ruzinej ir juodoj tutelese, bet situ nebandzius kolkas....
Dar patinka Gabriel ir Zuzu Luxe tusai - gamintojas tas pats, tik linijos skirtingos, bet tusai viskuo tokie pat, tai abu patinka, bet jie naturalesni vaizda duoda nei Physician's Formula. Savo laiku patiko Dr. Hauschka 'volume' tusas, bet neseniai turejau ir kazkaip nebetaip jau jis man.
Daugiau lyg is naturaliu nieko ir nebandzius - nespjaunu i nenaturalius tusus, nes nieko is naturalio pakankamai gero neatradus dar buvau (iki dabar naudojamo PF tuso). O norimu isbandyt atsiranda vis daugiau dabar, tai bandysiu isgirtus Phyt's ir Lily Lolo.