Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Vicious_L @ 2013 01 21, 18:51)
Tai man gydytojai ir sako salint. Manes angina nekankina tame ir reikalas, bet buna letinis tonzilitas, kuris nelabai jauciamas. Nu bet as nelabai noriu salint, daug masciau apie tai, pliusus ir minusus. Manau salint reikalinga zmogaus organa su priezastim  "del visa ko" yra truputi nesamone. Jei butu kokiu yrodymu be uzesiu sirdyje, kurie yra nuo vaikystes, kad tikrai man yra ta letinis tonzilitas, tai gal ir ryzciausi.

Pas mane yra pašalinta angina. Dar vaikystėje. Paprastas gerklės uždegimas man iš kart komplikuojasi į bronchitą, nes pašalintas mano "filtras", angina. Jei nėra l.didelės būtinybės, aš jos tavo vietoje nešalinčiau.
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2013 01 19, 22:00)
Man tai visai nekeista, nes po gimdymo irgi neziuri. Cia visai kitokia politika medicinines prieziuros klausimais, as jau ipratau  smile.gif

Man po visų A žiūrėjo echo. Po gimdymo irgi. Aišku, ne iškart, o po 2 mėn.
Atsakyti
Vaterlo, bet tu juk ne UK gyveni, ar ne? Nustebciau, jei pasakytum, kad UK tau taip ziurejo g.gif
Atsakyti
Atėjo mano pirmosios mėnesinės, tiksliau jau vakar pradėjo maudenti pilvą, pasirodė pirmų išskyrų, o šiandien jų daugiau, tik jos tokios keistokos.... lyg ir bordinės, ir lyg tirštesnės nei paprastai būna kraujas... na, žiūrėsim kaip bus toliau
Tuo pačiu paskambinau užsirašyti pas ginę (tariamės su ja, kad ateisiu po mėnesinių), tai vietų yra tik nuo vasario 1d. Užsirašiau, bet kokia prasme man tada eiti, kai tai bus jau kokia 12 ciklo diena, vėl gleivinė bus nemaža ir vėl negalės gerai apžiūrėti gimdos sienelių g.gif nesąmonė kažkokia

Leidau sau sukurti naują temą http://www.supermama...0#entry60478620
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 01 22, 16:24)
Atėjo mano pirmosios mėnesinės, tiksliau jau vakar pradėjo maudenti pilvą, pasirodė pirmų išskyrų, o šiandien jų daugiau, tik jos tokios keistokos.... lyg ir bordinės, ir lyg tirštesnės nei paprastai būna kraujas... na, žiūrėsim kaip bus toliau
Tuo pačiu paskambinau užsirašyti pas ginę (tariamės su ja, kad ateisiu po mėnesinių), tai vietų yra tik nuo vasario 1d. Užsirašiau, bet kokia prasme man tada eiti, kai tai bus jau kokia 12 ciklo diena, vėl gleivinė bus nemaža ir vėl negalės gerai apžiūrėti gimdos sienelių g.gif  nesąmonė kažkokia

Leidau sau sukurti naują temą http://www.supermama...0#entry60478620

man ir pirmo buvo kitokios nei iprastai, bet pas gine irgi tik papuoliau 25 CD, o 27 CD jau naujos prasidejo... tai va kada tas vizitas tinkamiausias, nezinau. Tiks sios mmm buvo labai gausios ir kresulingos.
Atsakyti
Visada tinkamiausias metas eiti po mėnesinių, kai gleivinė tik pradeda augti, po to ji būna didelė, stora ir sunku ką pamatyti per ją ax.gif
Atsakyti
Nina del viento... menuo console.gif friends.gif Kaip siandien tos mmm, normalios gal patapo?
Mano buvo tokios, kad nei nevertos mmm titulo doh.gif Si men darysiu ovuliacijos testukus, ziuresiu, ar ji isvis vyksta, ar dar neatsigavo organizmas.
Atsakyti
mano sunui jau neuzilgo bus 4m pagimdzius teko daryti abrazija mat nesidalino placenta. to pasekoje buvo gimdos uzdegimas. gydytoja nugasdino, kad galiu niekada nebepastoti. is pradziu kazkaip nekreipiau demesio, bet dabar jau baisiai bijau. leliu planuojam jau nuo liepos, bet nieko nesigauna. si menesi pradejau BT matuoti bandysiu aiskintis ar isvis ovuliacija vyksta. kas blogiausia, nepamenu ar geriau kokius vaistus del to uzdegimo(visiskai juodas periodas buvo daug ko nepamenu). kaskart, kai dabar ateina mm ziauriai nuliustu, ziauriai verkti norisi. ar kam buvo po tokiu operaciju gimdos uzdegimas, ar greit paskui pastojot. ir isvis ar pastojot. jei zinociau, kad kadanors pastosiu, nors ir uz 5metu buciau rami. o dabar verysad.gif vis verkiu ir verkiu
Atsakyti
Tikrai tų uždegimų pasitaiko, išrašo žvakučių, jei kas rimčiau antibiotikų skiria, labai jau retai toks dalykas gali sąlygoti nevaisingumą (nors nelabai tikiu, kad tai iš viso įmanoma, nebent uždegimas visiškai negydomas ir laikui bėgant situacija labai komplikuojasi...).
Štai ką radau: dėl uždegiminio proceso, gali susidaryti sąaugų ir užakti kiaušintakiai (pagrindinė nevaisingumo priežastis), sutrikti mėnesinių ciklas...
Manau, kad reiktų nueiti apžiūrai pas ginekologą, gal atsakys į tavo klausimus ir nuramins tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 01 22, 21:59)
Tikrai tų uždegimų pasitaiko, išrašo žvakučių, jei kas rimčiau antibiotikų skiria, labai jau retai toks dalykas gali sąlygoti nevaisingumą (nors nelabai tikiu, kad tai iš viso įmanoma, nebent uždegimas visiškai negydomas ir laikui bėgant situacija labai komplikuojasi...).

bandysiu po siu mm vaziuot pas ginekologe, kad viska man normaliai isaiskintu. tikriausia knygeleje turetu buti is gimdymo namu atejes koks atsakymas kuriame bus parasyta ar buvo skirta vaistuku ar ne.
Atsakyti
na va, mano ir menesines prasidejo, bet gan gausios ir skausmingos g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti