Ne pigu tikrai.. as 4 masinkas uz 7,99$ pirkau jeigu butu kodukas -20% tai butu visai gerai. iseitu kokie 130lt laivu.. tai 13lt uz masinka visai gerai.
Aš jį žiūrėjau, kai dar nuolaidos buvo ir nepapildydavo tos spalvos. Dabar galvoju, kad didesnį reikėjo imt, nes petite turbūt pamažinti. Ai, bus dar tų nuolaidų
is TBS gavau sia paakiu zele, labai nereali, tikrai greit susigeria, gerai drekina, Troliuke, aciu jum uz parodyma http://www.thebodysh...ng-eye-gel.aspx
Ingakalni, Dabarte, dekui uz atsakymus Eisiu skalbt tada Issigandau, kad susitrauks ar dar kas nutiks. Neturejus dar tokio rimto rubelio O gal patarsit kur vyrui triusiku ieskot geriau?
Ingakalni, Dabarte, dekui uz atsakymus Eisiu skalbt tada Issigandau, kad susitrauks ar dar kas nutiks. Neturejus dar tokio rimto rubelio O gal patarsit kur vyrui triusiku ieskot geriau?
Pamiršau - tik neskalbkit labai karštu vandeniu, gali susitraukti. Šiltas turi būti
Triusikų dydį dar nelengva pataikyti, aš esu pirkus M, tai gavau palapines Daugiau nebandau