Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdiečių vaisingi namučiai

QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 22, 22:43)
Kadangi pas vaisingumo spec. reikia eiti 1 - 3 c.d. tai manau tuo metu ir reiktu daryti pirma vizita, kad paziuretu ar nera cistu, ar gimda graziai valosi ir pan.
O del gimdos masazo tai kazkaip nenoreciau jo pabandyti, mano  nestuke.gif  drauge sake jai dare pora kartu (nes jau terminas praejo o dar negimdo, tai tam kad suminkstinti gimdos kakleli) tai sake jausmas kaip po kokio isprievartavimo, apsakyti zodziais sunku smile.gif

Gal čia kokie skirtingi, nes apie tą kurį aš esu girdėjusi, tai nieko negirdėjau, kad skaudėtų. Jis ne per makštį atliekamas, o kažkaip dubens sritį masažuojant.
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 12 01, 22:15)

kaip grazu....
Atsakyti
Juodoji Venera, ar jau gali pavirusuoti?
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 12 27, 22:31)
Juodoji Venera, ar jau gali pavirusuoti?

Sivakar einu i TA, tai jei viskas bus gerai tada bandysiu jau pavirusuoti ax.gif
Atsakyti
sveikinimai 4u.gif
Glamour as tau pavirusuosiu nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif turiu bromokriptino ,beveik visa buteliuka ir du crinonus kam reikia?
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2012 12 28, 10:35)
sveikinimai 4u.gif
Glamour as tau pavirusuosiu nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  turiu bromokriptino ,beveik visa buteliuka ir du crinonus kam reikia?

Prince ar Broma po truputi nutraukei ar iskart nebegerei ir viskas?
Man iskart liepe nutraukti, buvo truputi neramu, ar nereikia mazinti, bet pasklausiau gydytojos..
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 12 28, 09:46)
Prince ar Broma po truputi nutraukei ar iskart nebegerei ir viskas?
Man iskart liepe nutraukti, buvo truputi neramu, ar nereikia mazinti, bet pasklausiau gydytojos..

ne ne jokiu budu is kart nenutrauk,mano doze visada po 1 tabl.po to kai pastojau ,pradejau mazinti iki 0.5 tabl. ir geriau iki 12 sav.tikrai,o veliau du kartus i savaite ir tada baigiau.Jei nutrauksi gali persileisti
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2012 12 28, 16:32)
ne ne jokiu budu is kart nenutrauk,mano doze visada po 1 tabl.po to kai pastojau ,pradejau mazinti iki 0.5 tabl. ir geriau iki 12 sav.tikrai,o veliau du kartus i savaite ir tada baigiau.Jei nutrauksi gali persileisti

Kaip idomiai, kiekviena gydytoja su savo nurodymais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 12 28, 15:47)
Kaip idomiai, kiekviena gydytoja su savo nurodymais  g.gif

na as ne visko klausiau gydytojos blush2.gif ,rinkausi info pati.na jei endokrinologai tai jie liepia is kart nutraukti,bet as bijau.Man net U liepe is kart nutraukti ,bet as pabijojau,o kai nuejau pas savo gydytoaj tai ji neleido ,jokiu budu.
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2012 12 28, 10:35)
sveikinimai 4u.gif
Glamour as tau pavirusuosiu nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  turiu bromokriptino ,beveik visa buteliuka ir du crinonus kam reikia?

Prince, gaudau tavo virusiuką. Gal gali man bromkriptiną pasaugoti iki susitikimo wink.gif Bus proga susitikti greičiau.
Kaip tavo pilvukas ar jau matosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 02 sausio 2013 - 21:59
QUOTE(Glamour @ 2013 01 02, 21:58)
Prince, gaudau tavo virusiuką. Gal gali man bromkriptiną pasaugoti iki susitikimo wink.gif Bus proga susitikti greičiau.
Kaip tavo pilvukas ar jau matosi?

na pasaugosiu butinai

O del pilvuko tai as matau,na tokio nesu turejusi tai aplinkiniai jau pastebi biggrin.gif
Atsakyti
Atsiprasau uz issiverzima blush2.gif

Labai noriu pasveikinti Prince!!! Pagaliau!!! Kazkada ir as tam skyrely tupejau. Pries 5 metus. Jau ir neprisiminsi. Bet labai dziugu del taves wub.gif Kelias buvo ilgas ir sunkus, bet pagaliau! Nuostabuuuu! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 04 sausio 2013 - 13:05