Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(padruzhke @ 2012 12 01, 19:23)
sveikos  smile.gif  nebesuprantu, kas su manim darosi... maudzia visur, ar dziaugtis ar dar ne? Kazkur skaiciau, kad po O praejus duagiau kaip 15 d galima skaityti pastojima, gal 28 d, patepliojima galima uzskaityti kaip implantacija?
BT

jus gal NT pagadinkit bigsmile.gif temperatura labai grazi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(padruzhke @ 2012 12 01, 20:23)
sveikos  smile.gif  nebesuprantu, kas su manim darosi... maudzia visur, ar dziaugtis ar dar ne? Kazkur skaiciau, kad po O praejus duagiau kaip 15 d galima skaityti pastojima, gal 28 d, patepliojima galima uzskaityti kaip implantacija?
BT

Na reikia NT daryti, visko gali būti.
Man patepimas krauju tokiu laiku reiškė nėštumo pabaigą unsure.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

rodausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(padruzhke @ 2012 12 01, 20:23)
BT

Na 14 DPO pakraujavimas jau turėtų reikšti nebe implanataciją bigsmile.gif siūlyčiau pasidaryti testą, nes jei tokiu metu nebepasirodė mmm, jus reikėtų sveikint! 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,pasirodau po keletos dienu BT vAKAR NEbuvo sanso pamatuoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrajaa_: 02 gruodžio 2012 - 11:32
Pas mane naujo ciklo pradzia sad.gif

http://www.fertility...com/home/3e5298

Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 12 02, 12:25)

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
BT

LAba ryta 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,
na, belieka laukti rezultato... biggrin.gif
BT
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
rodausi 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės rolleyes.gif ir aš prisidedu prie jūsų būrelio. Šį ciklą pradėjau matuot BT pirmą kart, pas mane mmmm nereguliarios, galvoju gal tai padės geriau suprasti savo moterišką kūnelį ax.gif praeitą ciklą man prieš mmm gerą savaitę buvo pakilusi gerokai BT- 37,1 ( nes jutau, kad man karšta, bet jausmas ne toks kad būčiau pasiligojus, gerai jaučiausi, tai pastebėjo ir MB), tai galvojau kad man užkibo žirnelis, bet taip išpuolė, kad teko intensyviai paspuortuot tom dienom, ir po to prasidėjo gausios mmm su krešuliukais.... verysad.gif tai mežinau ar čia pamečiau žirnelį, ar tiesiog taip kažkas neįprasto buvo nutikę g.gif todėl sugalvojau pradėti BT matuot cool.gif tai dabar viskas labai įdomu, kaip čia kas darosi laugh.gif visoms linkiu, tuo pačiu ir sau, kad nestuke.gif būt kuo greičiau 4u.gif
Papildyta:
štai maniškis grafikiuks rolleyes.gif

http://www.tevu-darz...endorius/#chart
Atsakyti
QUOTE(Smiltele99 @ 2012 12 03, 10:53)
Sveikutės  rolleyes.gif ir aš prisidedu prie jūsų būrelio. Šį ciklą pradėjau matuot BT pirmą kart, pas mane mmmm nereguliarios, galvoju gal tai padės geriau suprasti savo moterišką kūnelį  ax.gif praeitą ciklą man prieš mmm gerą savaitę buvo pakilusi gerokai BT- 37,1 ( nes jutau, kad man karšta, bet jausmas ne toks kad būčiau pasiligojus, gerai jaučiausi, tai pastebėjo ir MB), tai galvojau kad man užkibo žirnelis, bet taip išpuolė, kad teko intensyviai paspuortuot tom dienom, ir po to prasidėjo gausios mmm su krešuliukais....  verysad.gif tai mežinau ar čia pamečiau žirnelį, ar tiesiog taip kažkas neįprasto buvo nutikę g.gif  todėl sugalvojau pradėti BT matuot  cool.gif tai dabar viskas labai įdomu, kaip čia kas darosi laugh.gif  visoms linkiu, tuo pačiu ir sau, kad  nestuke.gif  būt kuo greičiau 4u.gif
Papildyta:
štai maniškis grafikiuks  rolleyes.gif

http://www.tevu-darz...endorius/#chart

man su tavo nuoroda rodo mano grafika tongue.gif
Atsakyti