Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(NikeZ @ 2012 12 04, 12:18)
ir tau stebukliuko wink.gif man jau siandien neigiamas biggrin.gif dirbom abi dienas biggrin.gif bet si karta ir alkoholio pavartojau taip sutapo kad per O nes sventem mergu gimtadienius biggrin.gif
oi mes su MB sugebam pasislept nuo mergu biggrin.gif

nors imk ir pasikviesk vyra namo kol vaikas darzelyje lotuliukas.gif bet nevaziuos nezmoniskai turi daug darbo doh.gif ir vakar kaip tycia buvo toks piktas vaikas doh.gif kad nieko neisejo padaryti doh.gif na bet snd jei reikes ir virtuvei ar tuolete smileysex.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kiculka @ 2012 12 04, 10:44)
Mano BT sian vel pasoko, nieko nebesuprantu http://tevu-darzelis...224@121118462e5

Viskas čia normaliai, BT nukrito prieš O, o dabar kyla. Man taip buvo praeitą ciklą. Po 1-2 padalas kilo kasdien iš duobės.
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2012 12 04, 11:26)
nors imk ir pasikviesk vyra namo kol vaikas darzelyje  lotuliukas.gif bet nevaziuos nezmoniskai turi daug darbo  doh.gif ir vakar kaip tycia buvo toks piktas vaikas  doh.gif kad nieko neisejo padaryti  doh.gif na bet snd jei reikes ir virtuvei ar tuolete  smileysex.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

nz mano viertuve jugta su kambariu tai sansu nulis biggrin.gif bet tulikas labai gera vieta arba miegamasis,visada vyra pasikvieciu padet lova pastumt biggrin.gif:D:D tai vaukai kazkuri laika ramus pabuna ,o eina ieskot tai i savo kambary o jei ka tai i miegama,bet dzniausiai spejam biggrin.gif:D:D
Atsakyti
QUOTE(gedi5 @ 2012 12 04, 10:44)
Viskas čia normaliai, BT nukrito prieš O, o dabar kyla. Man taip buvo praeitą ciklą. Po 1-2 padalas kilo kasdien iš duobės.

Tikekimes, tada pagaliau ir su ND pataikem thumbup.gif Bet vat vaisingu isskyru vakar nebuvo ir ne tik vaisingu, jokiu, o as paprastai plaukiu per OV
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 12 04, 12:55)
nz mano viertuve jugta su kambariu tai sansu nulis biggrin.gif bet tulikas labai gera vieta arba miegamasis,visada vyra pasikvieciu padet lova pastumt biggrin.gif:D:D tai vaukai kazkuri laika ramus pabuna ,o eina ieskot tai i savo kambary o jei ka tai i miegama,bet dzniausiai spejam biggrin.gif:D:D

kai name gyvenom tai irgi greitai butu buve smile.gif o dabar laikinai gyvenam vieno kambario bute smile.gif tai truputeli sunkiau smile.gif ir labai jau greit apiuri visus namus smile.gif kur cia tie teveliai smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Nu FF vis dar man neduoda O linijos g.gif
http://www.fertility...com/home/3ef16d
Atsakyti
QUOTE(~aura~ @ 2012 12 04, 12:23)
Sveikutes 4u.gif

Neduoda tik dėl trūkio 18CD. Aš vieną ciklą per O sirgau, tai išėmiau tos dienos reikšmę ir apskritai nebegavau linijos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 04 gruodžio 2012 - 11:49
QUOTE(~aura~ @ 2012 12 04, 12:23)
Sveikutes 4u.gif

pabandyk visgi įvesti kažkokią temperatūrą tą 18cd. Gal tada duos?
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif mano menesiniu ciklas 30-40dienu, jau 6men bandome pagauti zirniuka, bet deja nelabai sekasi...galvoju, kad galbut nepataikome ant vaisingu dienu, nors ir mylimes kas 3dienas mazdaug. gal tikslinga butu pradeti matuoti BT...ar vidury ciklo galima pradeti ar geriau iskart po menesiniu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~aura~ @ 2012 12 04, 11:23)
Sveikutes 4u.gif

Čia tik programėlė, suprogramuota pagal tam tikras taisykles, kuri niekaip negali įtakoti tavo tikrosios "O linijos" (dengiamosios linijos) wink.gif Ją jau tikrai galima nubrėžti. Kad būtų ramiau, tai kaip rašė Iveina - įvesk tą trūkstamą BT reikšmę, turėtų nubrėžti liniją smile.gif

QUOTE(Kaledu bobute @ 2012 12 04, 22:28)
gal tikslinga butu pradeti matuoti BT...ar vidury ciklo galima pradeti ar geriau iskart po menesiniu? 4u.gif

Gali ir dabar pradėti. Prisipratinsi prie rėžimo, pamatysi antros fazės temperatūrų reikšmes, žinosi kada mmm ateis smile.gif
O gal net ir pakilimą užfiksuosi, kai tokie nereguliarūs ciklai, šis gal kaip tyčia bus iš ilgesnių.
Atsakyti
QUOTE(nesigilink @ 2012 12 04, 20:47)
Čia tik programėlė, suprogramuota pagal tam tikras taisykles, kuri niekaip negali įtakoti tavo tikrosios "O linijos" (dengiamosios linijos) wink.gif Ją jau tikrai galima nubrėžti. Kad būtų ramiau, tai kaip rašė Iveina - įvesk tą trūkstamą BT reikšmę, turėtų nubrėžti liniją smile.gif

Nu jo,as irgi galvojau,kad irasysiu BT trukstama ir viskas bus gerai. Bet vat ,kokia as ja berasyciau,man rodo O linija 18 CD unsure.gif Nu bet nelogiska,nes OT tik vaiduokliavo,o 19 DPO tikrai buvo teigiamas. Galbut net pirma karta maciau tokia ryskia antra linijyte g.gif Taip kaip cia dabar iseina- O Ivyko anksciau,o OT parode teigiama jau ivykus O????Nu kazkaip man cia galai isvis nesueina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(~aura~ @ 2012 12 04, 23:38)
Nu bet nelogiska,nes OT tik vaiduokliavo,o  19 DPO tikrai buvo teigiamas. Galbut net pirma karta maciau tokia ryskia antra linijyte g.gif Taip kaip cia dabar iseina- O Ivyko anksciau,o OT parode teigiama jau ivykus O????Nu kazkaip man cia galai isvis nesueina schmoll.gif

Kad ir kokią berašysi reikšmę, dengiamoji linija tikrai nepasislinks, nebent paankstins jei BT įrašytum virš 36,7 smile.gif
Asmeniškai aš labiau linkusi tikėti BT. Bet tai nėr blogai, vistiek panašu į tai, kad pataikėte. Šiaip tai O įvyksta per kelias sekundes ir kiaušialąstė išlieka gyvibinga iki 24 valandų. Reik tikėtis, kad spėjot ir nesinervuot, dabar jau nieko nepakeisi, tiesiog atsipalaiduok ir nelauk mmm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nesigilink: 05 gruodžio 2012 - 00:15