Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Saulė7 @ 2012 12 06, 16:49)
Sveikos 4u.gif 
Gal kas galetu pakomentuoti mano grafika? http://tevu-darzelis...510@121114d110a
Ar cia gerai, kad tokia stabili temperatura laikosi? Dar nejauciu jokiu artejanciu mm pozymiu, tik apetitas padidejes. Naujoke dar siuose matavimuose esu... blush2.gif

Sveika, grafikas tirkai gražus, bet juk dar tik 6 dienos po ovuliacijos. Tokiu metu kai kurioms dar net apvaisintas kiaušinėlis nebūna įstivirtinęs kur reikia, todėl tikrai dar anksti kažką galvoti ir kažko tikėtis mirksiukas.gif Jeigu ir toliau laikysis tokia stabili temperatūra, vis tiek siūlčiau testą darytis tik nesulaukus mm mirksiukas.gif Lauksim, kaip viskas vyks toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 12 06, 18:11)
Sveika, grafikas tirkai gražus, bet juk dar tik 6 dienos po ovuliacijos. Tokiu metu kai kurioms dar net apvaisintas kiaušinėlis nebūna įstivirtinęs kur reikia, todėl tikrai dar anksti kažką galvoti ir kažko tikėtis  mirksiukas.gif Jeigu ir toliau laikysis tokia stabili temperatūra, vis tiek siūlčiau testą darytis tik nesulaukus mm  mirksiukas.gif  Lauksim, kaip viskas vyks toliau  4u.gif

Aciu, kad pakomentavot 4u.gif Bandysiu "nenukristi" su temperatura smile.gif Vakare, tai paskutinemis dienomis iki 37.2 pakyla doh.gif
Su nekantrumu lauksiu kitos savaites...
Atsakyti
QUOTE(Saulė7 @ 2012 12 06, 17:12)
Aciu, kad pakomentavot 4u.gif Bandysiu "nenukristi" su temperatura smile.gif Vakare, tai paskutinemis dienomis iki 37.2 pakyla doh.gif 

vakarinė temperatūra nieko nereiškia, gali ir iki 37,5 pakilti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė7 @ 2012 12 06, 18:12)

Matuokite tik ryte, vos pabudusi, nelipdama iš lovos net!
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 12 06, 20:40)
Matuokite tik ryte, vos pabudusi, nelipdama iš lovos net!

Taip, sita zinau ir reguliariai rytais matuojuosi 4u.gif Tik idomumo delei dar ir gryzusi is darbo pasimatuoju temperatura.
Atsakyti
LAba ryta 4u.gif BT nesitikiu - nuojauta ,nekoks ciklas man sitas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 12 07, 09:05)
LAba ryta  4u.gif BT nesitikiu - nuojauta ,nekoks ciklas man sitas  schmoll.gif

O kas čia negerai? Juk dar net galima implanatacija gali būti neįvykus, o jūs jau nurašinėjat ciklą.. Nu nu nu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 12 07, 09:10)
O kas čia negerai? Juk dar net galima implanatacija gali būti neįvykus, o jūs jau nurašinėjat ciklą.. Nu nu nu  mirksiukas.gif

nene cia ne del BT ,na mane nuojauta tokia kankina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 12 07, 09:14)
nene cia ne del BT ,na mane nuojauta tokia kankina ax.gif

hm.. Na, Kalėdos, vis tik yra stebuklų metas mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

atnesu savo BT 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, kas gi čia dabar... g.gif Ir taip kilti nenori, o čia dar ir pakrito doh.gif Juk priešnaktinis smileysex.gif negalėjo taip numušti?
BT
Jau 1.5 ciklo kaip geriu Thybon+Bromkriptin, tikėjausi gražesnės temperatūros... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalabamba: 07 gruodžio 2012 - 09:36
QUOTE(Lalabamba @ 2012 12 07, 10:21)
Labas rytas, kas gi čia dabar...  g.gif Ir taip kilti nenori, o čia dar ir pakrito  doh.gif  Juk priešnaktinis  smileysex.gif negalėjo taip numušti?
BT

smileysex.gif efektas turėtų būti priešingas 4u.gif
Atsakyti