Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(kiculka @ 2012 12 11, 10:05)
O tu zinai, uzvakar toki kaip tavo grafikiuka maciau su nestumu pabaigoj. Pasiziurek http://www.babyplan....tab__charts?c=1

Tık kad ten ryskıaı O neteısıngaı nubrezta, negalejo ıvykt ankscıau, neı kad ten jau 10DPO prıskırta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2012 12 11, 12:12)
Tık kad ten ryskıaı O neteısıngaı nubrezta, negalejo ıvykt ankscıau, neı kad ten jau 10DPO prıskırta 4u.gif

labas rytas smile.gif as irgi taip manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2012 12 11, 10:12)

Pagal OT nubrezta. Gi nelyginkit aklai, dar ir prota pajunkit. Manau, kad pirmas didelis pakritimas pas Smiltele99 gali buti OV, o antras implantacinis. Ka manot?
Atsakyti
čia pas mane netaisingai o prisikirta kaip suprantu? ane? rolleyes.gif nu jooo tas grafikėlis irgi įdomus, tikiuos ir man tokia laimiga pabaiga bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltele99 @ 2012 12 11, 10:37)
čia pas mane netaisingai o prisikirta kaip suprantu? ane? rolleyes.gif  nu jooo tas grafikėlis irgi įdomus, tikiuos ir man tokia laimiga pabaiga bus  thumbup.gif

pagal mane, tai pas tave taisyklingai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiculka: 11 gruodžio 2012 - 11:11
Labas 4u.gif
http://www.fertility...com/home/3ef16d
NT rodo spyga taukuota lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas. as vis skaitineju sia temute ir bijau savo grafikiuka ikelti, bet turiu du grafikus, td jau buvo ir linija nubrezta snd pakrito temp bet nedaug ir dingo ta linija, o fertility yra ta linija ir nesuprantu as. matuoju bt pirma karta, nes ana cikla neisejo buvau pradejus nuo puses ciklo matuoti ir pries mmm pakrito. kaip man ikelti grafikiukus?
Atsakyti
QUOTE(~aura~ @ 2012 12 11, 10:39)

oOo, VAU... grazus labai grafikelis smile.gif ziurek dar sulauksi Kaledinio Stebuklo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 12 11, 10:21)
oOo, VAU... grazus labai grafikelis smile.gif ziurek dar sulauksi Kaledinio Stebuklo wink.gif

Oi ,kad butu tavo zodziai tiesiai Dievui i ausi ax.gif akis jau baigiu praziuret i tuos testukus..ir nieko nieko ten nematau schmoll.gif jau sakau gal kokie brokuoti papuole blush2.gif
Kazkaip daug isskyru yra,ir jos tokios kaip KB g.gif reik gal bandyt OT pasidaryti,kiba antra O bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~aura~ @ 2012 12 11, 11:27)
Oi ,kad butu tavo zodziai tiesiai Dievui i ausi ax.gif akis jau baigiu praziuret i tuos testukus..ir nieko nieko ten nematau schmoll.gif jau sakau gal kokie brokuoti papuole blush2.gif
Kazkaip daug isskyru yra,ir jos tokios kaip KB g.gif reik gal bandyt OT pasidaryti,kiba antra O bus lotuliukas.gif

Pas mane irgi praeita cikla buvo isskyru,po ov, tokiu kaip tu sakai,KB... dar tiek nebuvau macius,daug,... g.gif
Bandyk pasidaryti mirksiukas.gif Gal drug dvynukai iseis wink.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~aura~ @ 2012 12 11, 13:27)

Išskyrų buvimas gali būti geras ženklas. bigsmile.gif O NT dar truputi ankstoka, tikrai gali nieko nerodyti.
Atsakyti
Kaip idomiai-pasidariau OT siaip is smalsumo,nes daug KB,o testukas nu toks panasesnis i teigiama blink.gif g.gif Nu vat-KB+ OT gan ryskokas,tai ka cia gali reiksti?kiba antra O bus ant dienu? g.gif
Atsakyti