QUOTE(*Keila* @ 2012 12 17, 23:32)
Mano kalėdiniai kepiniai:


Dar pirštinių krūva, bet vėliau įdėsiu.


Dar pirštinių krūva, bet vėliau įdėsiu.
Na šaunuolės mamos,kokius gražius kepinukus sukonstruoja
Perpjoviau ir as visus savo pyragus, vyrui i darba :-). Skaniausias pagal Ula
O kitus du kaledinius, viena laisciau brendziuku, o kita laikiau sausai. Nepajutau beveik jokio skirtumo skonyje... Kitamet nelaistysiu
O kitus du kaledinius, viena laisciau brendziuku, o kita laikiau sausai. Nepajutau beveik jokio skirtumo skonyje... Kitamet nelaistysiu
QUOTE(Latte @ 2012 12 17, 15:14)
Man užtenka sodos šaukštuką užgesinti valgomuoju šaukštu acto - nei vieno nei kito nesijaučia. Įpilu jį gerai išmaišau paputoja ir pilu į tešlą- nebetikrinu ar ten dar putos ar nebe
Ir nieko nesijaučia kepinuose
tai vienas saukstelis ne du kaip recepte parasyta
QUOTE(Peledziukas @ 2012 12 17, 18:54)
O gal kas bandėte be to deginto cukraus? Ar labai spalva prarandama? O jei tiesiog rudą cukrų dėti? Baisiai tingiu tą cukrų deginti ir bijau keptuvę sugadinti
Kepu pagal Cipciuka ir nieko nedeginu
QUOTE(Freke @ 2012 12 18, 09:40)
tai vienas saukstelis ne du kaip recepte parasyta
pasikonsultavau su konditere sake uztenka vieno. todel jums ir nesijaucia 
Du šaukšteliai sodos?
Sveikos kepijeles
Nu pasakiskus grozius kuriat
super
Ir as vat prima kart pabandziau pasidaryti meduolini namuka
Bet ,o taciau... dedant i kepimo bletute issikraipe formos,tai vos suklijavau...o dar ne tokias detales namelio nusipiesiau,tai stogas isejo ne kaip jusiskiai,bet lygus
nu toks maniskis panasesnis i meduolini daugiabuti
Nu kad ir prisvyles tas pirmas blynas,bet vistiek labai dziaugiuosi
Labai nepeikit,juk pirma kart. Pasizadu tobuleti 

Nu pasakiskus grozius kuriat
Ir as vat prima kart pabandziau pasidaryti meduolini namuka
QUOTE(pirasa @ 2012 12 18, 09:47)
Mano kalėdiniai kepiniai:
O jūs eglutes pagal pirktines formeles darėte, ar pati kažkaip meistravote?
QUOTE(Latte @ 2012 12 18, 11:41)
Kepu pagal Cipciuka ir nieko nedeginu
Bandžiau ir su rudu ir su baltu cukrumi tai sakyčiau esminio skirtumo nėra...Man ir rudumo užtenka, o jei neužtenka gal kokios kakavos šaukštuka įmaišyčiau, bet su karamelėmis nesiterliočiau
Nuotraukoje matosi kokia ta spalva.
Du šaukšteliai sodos?
Aš kažkaip iš patirties žinau, kad užtenka vieno sodos šaukštelio ir pagal mane jis atitinka du kepimo miltelių šaukštelius.Kadangi niekada nenaudoju kepimo miltelių ir juos keičiu gesinta soda atatinkama proporcija..Nežinau ar teisingai darau 
Du šaukšteliai sodos?
nu va receptas
Teslai :
450 g. miltu
150 g. cukraus
100 g. riebalu ( dejau EVE)
2 kiausiniai
100 g, medaus ( dejau dirbtini)
2 arb. sauksteliai gesintos sodos
norimu prieskoniu
tas pats cypciuko
Dar iskepiau))) negaliu sostot...
Tiesa meduolius kepu visada pagal sita receptuka(rusu kal.)
http://loravo_keyart...e-pech/#more-98
Esu isbandziusi visus siulomus cia SM , sitas man asmeniskai skaniausias ir DAUG iseina

Ir visada kepu sios nerealaus skonio Kaledinius sausainius Kipferl ...nuodeme
..tirpsta burnoi ...

200 g minkšto sviesto
100 g cukraus
1 a. š. vanilinio cukraus
250g miltų
100g smulkiai sumaltų migdolų
1 trynis
vanile
cukraus pudros pabarstymui
Visus produktus sudėti į virtuvinį kombainą arba dubenį ir gerai išmaišyti . Tešla pusvalandžiui ideti į šaldytuvą.
Formuoti sausainiukus.
Dėti į įkaitintą orkaitę iki 180*C temperatūros ir kepti apie 10-15 min. iki aukso geltonumo spalvos.
Atvėsusius sausainius gausiai apibarstyti cukraus pudra.
Ir sitie Spitzbuben irgi- labai-labai- labai skanus
(kam reikes recepto- isversiu)
Trapus, sviestiniai..labai
Tiesa meduolius kepu visada pagal sita receptuka(rusu kal.)
http://loravo_keyart...e-pech/#more-98
Esu isbandziusi visus siulomus cia SM , sitas man asmeniskai skaniausias ir DAUG iseina

Ir visada kepu sios nerealaus skonio Kaledinius sausainius Kipferl ...nuodeme

200 g minkšto sviesto
100 g cukraus
1 a. š. vanilinio cukraus
250g miltų
100g smulkiai sumaltų migdolų
1 trynis
vanile
cukraus pudros pabarstymui
Visus produktus sudėti į virtuvinį kombainą arba dubenį ir gerai išmaišyti . Tešla pusvalandžiui ideti į šaldytuvą.
Formuoti sausainiukus.
Dėti į įkaitintą orkaitę iki 180*C temperatūros ir kepti apie 10-15 min. iki aukso geltonumo spalvos.
Atvėsusius sausainius gausiai apibarstyti cukraus pudra.
Ir sitie Spitzbuben irgi- labai-labai- labai skanus
Trapus, sviestiniai..labai







