šeštadienį kepiau kalėdinį pyragą. Nugis gavosi skanus. Kurkas daugiau dėjau migdolų ir tai vienai normai dėjau apie 300 g. džiovintų juodųjų serbentų. Nu kaip jie skonį gerina............. pirmą kartą kepiau su jais bet dėjau tik 100 g.. Antrą kartą šį pyragą kepiau visai bejų - tai gavosi tikrai ne toks skanus. Ir būtent tie serbentai taip kvepia kol tas pyragas kepa.............. sėsėjau palei orkaitę ir megavausi šiluma ir kvapu
|Kitais metais dar daugiau šio gėrio prisidžiovinsiu, nes tokiam dalykui tie serbentukai tai idealūs.
Karamelinis riešutų pyragas...,gal ir autorė užsuks,bet supratau receptu nesidalina

QUOTE(*MONAMI* @ 2013 11 18, 12:30)
Karamelinis riešutų pyragas...,gal ir autorė užsuks,bet supratau receptu nesidalina
Kaip tai nesidalina
http://skanusgyvenim...tu-pyragas.html
Kaip tik vakar kepiau-nuostabus pyragas,vyras ivertino 10 su +
QUOTE(ointriga @ 2013 11 17, 15:30)
as su klausimu ,nezinau ar i tema
bet man reik kaledom tai gal i tema
sakykit yra pirkti anyziaus prieskoniu ir ,kokiu ju buna ,ta prasme ,zvaigzdutes ,ar malti?
pas mus provincijoje nei vienoje parduotuveje ,prie prieskoniu neradau 
sakykit yra pirkti anyziaus prieskoniu ir ,kokiu ju buna ,ta prasme ,zvaigzdutes ,ar malti?
AŠ Maximoje buvau radus
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 11 18, 12:30)
Karamelinis riešutų pyragas...,gal ir autorė užsuks,bet supratau receptu nesidalina

Va sitas labai panasus
My Webpage
QUOTE(Twixx @ 2013 11 18, 14:19)
kai vaizdas ne toks pats tai ir nepamaniau,kad tas pats
QUOTE(Lenusikas @ 2013 11 18, 15:02)
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 11 18, 15:57)
manyciau cia sitas pyragas
tik tiek kad ji dar riesutu primaisiusi
Merginos,kazkada buvau atradusi lietuviska internetini psl,kur galima uzsisakyti visokiu formeliu kepimui,dazu,flomasteriu Kalediniams papuosimams
.Gal galite nuoroda pasidalint





