Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

smile.gif taip as esu is alytaus, tai sake kad utenos sodra turi moket, tureciau gauti pirma karta o nieks nesuteikia jokis informacijos ar bent jau paskirta
Atsakyti
QUOTE(mamyte19800815 @ 2013 02 14, 18:28)
smile.gif taip as esu is alytaus, tai sake kad utenos sodra turi moket, tureciau gauti pirma karta o nieks nesuteikia jokis informacijos ar bent jau paskirta

o kada i sodra prisiregistravai? Nes pradeda skaiciuoti nuo 8 dienos kai isiregistruoji 4u.gif
Erika30, jei priklauso dar uz praeita menesi, tai turetu ismoketi g.gif
Atsakyti
siaip priklauso,nes pagal viska butu dar pora menesiu mokeje,bet sausio 28 isidarbinau.tai galvoju gausiu dar uz sausi ar jau nebe
Atsakyti
i birza atsistojau grudzio 27d,prasyma sodrai rasiau sausio4d, vasario 11d buvau birzoj pas konsultante ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte19800815 @ 2013 02 14, 18:40)
i birza atsistojau grudzio 27d,prasyma sodrai rasiau sausio4d, vasario 11d buvau birzoj pas konsultante ax.gif

Tai turetu moketi 4u.gif

Erika30, tada tikrai ismokes 4u.gif
Atsakyti
4u.gif tada belieka tik laukti
Atsakyti
Atsiprasau jei kvailai paklausiu bet as jau nieko nesuprantu, nes niekas is tikruju realios informacijos nesuteikia blush2.gif tai ar dar reikia papildomai sodrai koki prasyma rasyt jei iki sausio menesio stovejau birzoj ir birza mokejo priklausancius pinigus man? ar automatiskai perduoda darbo birza sodrai duomenis ir si toliau moka kas mum priklauso ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SunriseGirl @ 2013 02 14, 19:01)
Atsiprasau jei kvailai paklausiu bet as jau nieko nesuprantu, nes niekas is tikruju realios informacijos nesuteikia  blush2.gif  tai ar dar reikia papildomai sodrai koki prasyma rasyt jei iki sausio menesio stovejau birzoj ir birza mokejo priklausancius pinigus man?  ar automatiskai perduoda darbo birza sodrai duomenis ir si toliau moka kas mum priklauso ? g.gif

viska peduoda automatiskai pati sodra.
Atsakyti
na va drauge swedbanke jau gavo,as dar ne...
Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2013 02 14, 21:22)
na va drauge swedbanke jau gavo,as dar ne...

as ir gavau. gal sesios vakaro buvo. dar taip velai neesu gavusi. Ryt tikrai gausit. Turbut bankas tempia.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 02 14, 21:38)
as ir gavau. gal sesios vakaro buvo. dar taip velai neesu gavusi. Ryt tikrai gausit. Turbut bankas tempia.

thumbup.gif
Atsakyti
Dnb klaipedoj. Gavau thumbup.gif
Atsakyti