QUOTE(ikiuke @ 2012 11 23, 08:42)
O aš manau, kad gyvenimą žiauriu padaro patys žmonės

šiais laikais niekas nevertina gyvybės, nei savo nei kito ir kas žiauriausia-tai dar teisina. Nagi darykitės tuos abortus į sveikatą ir nieko nejauskit, bet nebūtina apie tai girtis. Kuo moteris, pasidariusi abortą moraliai skiriasi nuo tos, kuri nužudo tik gimusį??? Jos tiesiog nespėjo aborto pasidaryti, arba pinigų neturėjo, jš gyvenimas žiaurus, vaikas jug joms priklauso. Ar ne jos turi nuspręsti aginti SAVO vaiką ar ne? Šlykštu...ir tik nemsimėtykit akmenim, nepadės... Aš nesu tikinti, bet žmogžudystė yra žmogžudystė...Kodėl tiek moterų pyksta, teiškia nepasitenkinimą, kad mediciniškai vaisiu laikomas vaiku tik nuo 23-ios savaitės??? O kai abortus daro, tai matyt vaisius joms yra iki gimimo????

Nematau, kuo čia didžiuotis tokiu poelgiu ir skelbtis AŠ DARIAUSI ABORTĄ, AŠ DIDVYRĖ ir kas svarbiausia, net nejaučiu sąžinės graužaties. Oi nenorėčiau tokio asmens sutikti...Žiaurs žmonės, ne gyvenimas...
Niekas čia nesigiria. Bet absurdas skaityti, kai moralistės, nepatyrusios to plyšauja visa gerkle - "aš geriau žinau, ten kankina, plėšo, o paskui tu visą gyvenimą verksi vaiką pamačius". Nesitikėjot, kad kažkas ateis ir iš savo patirties, o ne iš bobučių pasakų pasakys, kad klystat? Jeigu nenorit klausyt kitų nuomonių, tai susikurkit uždarą temą "mes prieš abortus" ir rėkaukit ten kokios kitos nedoros. Ne vien tik Jūsų tiesa yra tiesa.
Netikiu, kad nesat tokių žmonių sutikusi. Tiesiog nei viena nenešioja kortelės ant kaklo, o Jums tai tikrai nepasisakys. Nustebtumėt, kad TOS, anot Jūsų blogietės iš tiesų neturi jokio skiriamojo bruožo (o Jūs, turbūt, norėtumėt, kad turėtų).
Papildyta:
QUOTE(Sunute @ 2012 11 22, 20:21)
Šariato įstatymas leižia moterį užmėtyti akmenimis. Įstatymiškai tai legalu. Ajajai, kokie mes blogi, nepalaikantys tokio ĮSTATYMO. Gi pagal jį gyvena tiek pat žmonių, kiek gyventojų Europoje

.
Kaip manot, kad žinome per daug, kada per mažai? Kuo tai matuojama?
O kur mes gyvenam, kad tas įstatymas mums turėtų būt aktualus??????? Tikrai jau šnekat bile šnekėt.
Jūs suklydote sakydama "aš gerai žinau" apie tai, ko iš tiesų nežinote, o tik numanot, nujaučiat.