Įkraunama...
Įkraunama...

Išvalymas

QUOTE(Joliuke @ 2012 11 26, 14:09)
Ne, jūs nerašėte, ir aš nemanau, kad jūs paauglė, gal tiesiog ne taip išsireiškiau, jei  savo laiku žmonės daugiau pasimokytų, dabar  neverktų dėl darbo. Tas taikoma ne jums, o bendrai kaip oponavimas į jūsų pasakymą, kad bedarbiai, vargšai ir t.t..

Tai neturi jie laiko mokytis- gyvybes saugo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ranevskaya @ 2012 11 26, 14:12)
Tai neturi jie laiko mokytis- gyvybes saugo  cool.gif

Kad nelabai saugo, greičiau gamina, o paskui išsioperuoja "tonziles" ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2012 11 26, 15:03)
Nepaverskite savo asmeninės moralinės degradacijos visuotinu reiškiniu. nenoriu su jumis diskutuoti. Suprantu, kad taip bandote pateisinti savo N abortų, bet čia jūsų problema. Aš už gyvybės išaugojimą, o jūsų galvelės neperdirbsiu. reikėjo dirbti su ja vaikystėje. Sėkmės toliau "atsikratant tik tonzilių" blink.gif

Va ir prasideda asmeniskumai, etikeciu lipdymai. Jus uz gyvybes issaugojima? O kaip su ta gyvybe po gimimo? Pati esu vienisa mama, gerai, kad turiu nebloga darba, bet jei ne tevai, tai nezinau kaip kapstyciausi. Ligos ligeles, nedarbingumo lapelis reiskia mazesnes pajamas mums abiems. O ka daryti jei vaikas rimtai serga? Gerai, kad turiu kur palikti, nes menesi iseiti is darbo tikrai negaliu sau to leisti. Is valstybes malones nenoriu. Niekada nesigailejau, kad turiu vaika (planuota), bet tik dabar zinau ka reiskia tikrai auginti. Visos vizijos, kad tai pukuotas meskutis, kuris tik sypsosi, valgo ir miega, buvo kaip ranka nubrauktos, kai tevelis pasiplove, o vaikui vien meiles neuzteko.
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2012 11 26, 14:16)
Kad nelabai saugo, greičiau gamina, o paskui išsioperuoja "tonziles" ir tiek biggrin.gif

Kas isoperuoja nevargsta- toliau mokosi tongue.gif
( jau pradejote pati sau priestarauti blink.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ranevskaya: 26 lapkričio 2012 - 14:20
QUOTE(Anndora @ 2012 11 26, 14:17)
Va ir prasideda asmeniskumai, etikeciu lipdymai. Jus uz gyvybes issaugojima? O kaip su ta gyvybe po gimimo? Pati esu vienisa mama, gerai, kad turiu nebloga darba, bet jei ne tevai, tai nezinau kaip kapstyciausi. Ligos ligeles, nedarbingumo lapelis reiskia mazesnes pajamas mums abiems. O ka daryti jei vaikas rimtai serga? Gerai, kad turiu kur palikti, nes menesi iseiti is darbo tikrai negaliu sau to leisti. Is valstybes malones nenoriu. Niekada nesigailejau, kad turiu vaika (planuota), bet tik dabar zinau ka reiskia tikrai auginti. Visos vizijos, kad tai pukuotas meskutis, kuris tik sypsosi, valgo ir miega, buvo kaip ranka nubrauktos, kai tevelis pasiplove, o vaikui vien meiles neuzteko.

O kur rašiau, kad lengva? VAiką auginti yra labai sunku, bet tai nepateisina, kad darausi išvalymą, nes man per sunku. Ir be to, rašiau ir tai, kad galiu suprasti vieną išvalymą, jei jau nesusiklostė žmogui, bet netoleruoju ir niekada netoleruosiu kai išvalymas patampa apsisaugojimo priemone ir lengvu sprendimu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2012 11 26, 13:45)
r pasakykit man, kodėl moters sterilizacija yra blogesnė išeitis nei abortas?

pas mus ginama tik nuo 12 savaičių, kitose šalyse gimama nuo pradėjmo momento. rašiau visą magistro darbą apie tai doh.gif

Tegul išima ir augina,? ir kodėl čia niekas nekalba apie atsakomybę. NENORIU. 

O kas sakė, kad blogesnė? Ne blogesnė. Tik kad sterilizacija kiek man žinoma pas mus vis dar nelegali (nors gal klystu, seniai betikrinau).

So? Jei moteris nenorės to vaiko, ji ras kaip jo nepagimdyt, nepriklausomai nuo to, kiek labai Jūs piktinsitės. Ir aš vis tiek nesuprantu, koks Jums asmeniškai skirtumas dėl ko negimė vaikas, ar tai dėl abortuojančio kontraceptikų poviekio, ar nuo ekstrinės kontracepcijos tabletės, ar nuo aborto?
Rūpinkimės gyvais ir kvėpuojančiais geriau. Tada gal ir negimsiančių bus mažiau.

Todėl, kad šitoje vietoje atsakomybė gali būti tik asmeninė. Aš nesijaučiu turinti teisę nuspręsti, kuri privalo gimdyti ir kiek. Aš galiu atsakomybė nešti tik už savo kūną ir savo nėštumus. Ne man tuos vaikus augint, ne man jais rūpintis, todėl ne man ir spręsti turi tas potencialus vaikas gimti ar ne.

Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2012 11 26, 14:21)
O kur rašiau, kad lengva? VAiką auginti yra labai sunku, bet tai nepateisina, kad darausi išvalymą, nes man per sunku. Ir be to, rašiau ir tai, kad galiu suprasti vieną išvalymą, jei jau nesusiklostė žmogui, bet netoleruoju ir niekada netoleruosiu kai išvalymas patampa apsisaugojimo priemone ir lengvu sprendimu.  g.gif

Juokinga biggrin.gif , vienas isvalymas pateisinamas, o antras -ne biggrin.gif . Ten skirtingi "kudikiai " bigsmile.gif ? Vienus maziau gaila, kitus daugiau ?
O kaip galima zinoti, kad " zmogui nesusikloste " , gal jis kita diena laimejo aukso puoda ir issprende visas savo problemas ? Ar susikloste ar ne galima maziausiai po zmogaus mirties pasakyti biggrin.gif ( na bent po kokiu 20ties metu ).
Zodziu viskas aisku , isvada- veidmainyste laugh.gif ,
nes nera gyvenime tokiu dalyku, viena pateisinu, o kita - ne cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ranevskaya: 26 lapkričio 2012 - 14:34
QUOTE(Hmmm... @ 2012 11 26, 14:30)
O kas sakė, kad blogesnė? Ne blogesnė. Tik kad sterilizacija kiek man žinoma pas mus vis dar nelegali (nors gal klystu, seniai betikrinau).

Būtent, o kodėl? Ar neišvengtumėm daugybės problemų sterilizuodami tokias "Motinas". kodėl kai kalbama apie sterilizaciją iš kart kalbama apie žmogaus teisių pažeidimą, o kai kalbama apie abortą tai jau viskas norma.

Atsakyti
Ranevskaya,nevynioja i vata biggrin.gif .Is esmes sutinku...
Visos supuola,ikalbineja gimdyti..Bet kur ta moteris su vaiku desis,jau niekam neidomu cool.gif .
Prisimenu SM buvusia viena istorija.Ikalbejo,visai nenorincia,moteri gimdyt.Po keliu menesiu ji girta suluosino kudiki.
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2012 11 26, 15:42)
Būtent, o kodėl? Ar neišvengtumėm daugybės problemų sterilizuodami tokias "Motinas". kodėl kai kalbama apie sterilizaciją iš kart kalbama apie žmogaus teisių pažeidimą, o kai kalbama apie abortą tai jau viskas norma.

Manau kad apie žmogaus teisių pažeidimą kalbama kai turima galvoje priverstinė sterilizacija. O kodėl uždrausta - neįsivaizduoju. Reiktų pasidomėt plačiau. Šiaip tai aš už sterilizaciją, jei tik to norima.
Atsakyti
Nesuprantu prie ko cia kalbos apie mokinimasi? Cia Reik suprast, kad tie, kas nesimokina mokykloj negali vaiku turet? Ar visi kas mokesi mokykloj turi gaut gerai apmokamus darbus? Pataisykit jei klystu, nes seniai tikrinausi, bet uzdarbis ir issimokslinimo lygis nera proporcingi? Kazkodel turiu tokia nuomone, kad visi musu sviesuoliai, profesoriai ir pan uzdirba gerokai maziau negu vetslininkai, policininkai ar zmones tinkamu laiku atsidure tinkamoj vietoj g.gif Ar mastymo seka tokia, kad jei turi issilavinima, daug ir sunkiai dirbi tai neturi teises net svarstyti aborto, nes gi koses turi, reiks ir dirbsi daugiau, tik gyvybe issaugok. O kam palikt ta serganti vaika kol tu sunkiai dirbi, kad abiem uztektu pinigeliu? Isvis kaip musu dabartine visuomene gali kalbet apie individo morale, ka zmogus daro su savo gyvenimu, savo kunu, jei pati visuomene moralumu nelabai tekvepia ir prie individo konkrecios situacijos pagerinimo neprisideda?
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2012 11 26, 15:48)

Visos supuola,ikalbineja gimdyti..Bet kur ta moteris su vaiku desis,jau niekam neidomu cool.gif .

Nu moralizuot visada smagu gi. Visų pirma pasijauti tokia protinga ir teisinga (nes nu jau aš tai tikrai niekada tokios nesąmonės nepadaryčiau schmoll.gif ), gauni galimybę pamokyti kitą, kaip reik teisingai gyventi (prisidirbai, durne, tai daba kentėk dirol.gif Kitą kartą žinosi, kad geriau iš viso nesidulkint, jei vaikų nenori augint smartass.gif ), dar jautiesi gerą darbą padaręs (nu tipo labai pasistengei kažkam gyvybę išsaugot). O jau kaip ten toliau bus tai ne tavo reikalas gi, nes ta, kuri buvo tiek durna, kad sugebėjo ne laiku vaikų prisidirbt, ta ir turės "atidirbt" už savo durnumą cool.gif
Atsakyti