Įkraunama...
Įkraunama...

Išvalymas

QUOTE(zirniukas20 @ 2013 01 27, 22:39)
1. Pries abortus be jokiu kalbu.Turetu juos grieztai drausti.
2. Kai gulimasi i lova iskarto zinom apie pasekmes...
3. Ir nemanau,kad tai laikina.

1. O gal vistik reikėtų ne drausti legalius abortus, ko pasekoje išpopuliarėtų visokie šundaktariai ir net nesinori galvoti apie to pasekmes doh.gif o vistik keisti gyvenimo sąlygas? Juk tada būtų įtakoti ne tik abortai, bet ir savižudybės, smurtas šeimoje ir dar begalė kytų visuomenės "žaizdų"?
2. Daug ką žmogus gyvenime daro žinodamas pasekmes ir tikėdamasis praslysti, nuo smulkaus melo, greičio viršijimo iki didelio masto vagysčių ir žmogžudysčių. Taip kad sugulimas niekuo neįpatigas tuo požiūriu schmoll.gif
3. Atleiskit, bet mano supratimu draugas turi užjausti ir paguosti, net jei žmogus padarė klaidą, o Jūs tik "nemanau, kad tai laikina" blink.gif
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 01 28, 08:07)
Kiekviena moteris neturi būti patelė pirmiausia, tas liečia ir vyrus. Jei žmogų valdo antras galas, tai nieko gero nelauk ir tokiems pasiteisinimų N yra.

Būtent dėl to, kad moteris nėra tik patelė, jos kūnas nėra skirtas tik reprodukcijos tikslams, o gyvenimas tik vaikų auginimui, ji gali nuspresti ko nori ar gimdyti ar ne.

Įdomu iš tų, kurios kalba apie atsakomybės prisiėmimą kelios apie atsakomybę galvojo pvz pirmojo karto metu? Ar kiekvieną kartą suguldamos su vyru? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 01 28, 13:24)
Įdomu iš tų, kurios kalba apie atsakomybės prisiėmimą kelios apie atsakomybę galvojo pvz pirmojo karto metu? Ar kiekvieną kartą suguldamos su vyru?  g.gif

Žinoma, kad taip. Aš taip buvau auklėta tėvų, daug kalbėta ta tema. O suguliau tik su tuo, su kuriuo mačiau ir matau bendrą ateitį.

Kas dėl atsakomybės, tai nepykit, bet tikrai daug kam jos trūksta, pvz. mano rate yra nemažai moterų, kurios tikisi, kad pasimylės ir nieko nebus. Maždaug, ai gal kaip nors, o jei užkibsiu, tai susitvarkysiu, ne bėda gi.

Ir nei aš čia aiškinu ar mokinu, tiesiog išreiškiu savo nuomonę. Manau per daug išaukštintas tas seksas ir atsitiktiniai santykiai šiais laikais ir tai darosi nevaldoma...

Papildyta:

Būtent dėl to, kad moteris nėra tik patelė, jos kūnas nėra skirtas tik reprodukcijos tikslams, o gyvenimas tik vaikų auginimui, ji gali nuspresti ko nori ar gimdyti ar ne.

O kodėl turi spręsti jau tada, kada yra nėščia? Ką iki tol mano, kad vaikus gandrai neša? biggrin.gif
Papildyta:

3. Atleiskit, bet mano supratimu draugas turi užjausti ir paguosti, net jei žmogus padarė klaidą, o Jūs tik "nemanau, kad tai laikina"  blink.gif 

Man tai labiau norisi užjausti tą, kuris neturėjo progos gimti ir gyventi. O motinos į lovą gultis niekas nevertė, per prievartą aborto juk irgi niekas jai nepadarė. Už pasekmes yra atsakingas tik pats žmogus juk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 28 sausio 2013 - 12:59
QUOTE(Ajste @ 2013 01 28, 12:24)
Įdomu iš tų, kurios kalba apie atsakomybės prisiėmimą kelios apie atsakomybę galvojo pvz pirmojo karto metu? Ar kiekvieną kartą suguldamos su vyru?  g.gif

as galvojau ir galvoju kaskart 4u.gif
ir toks galvojimas yra visu pirma pagarba sau. savo moteriskam kunui, savo sveikam vaisingumui.
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 01 28, 11:55)
Kas dėl atsakomybės, tai nepykit, bet tikrai daug kam jos trūksta, pvz. mano rate yra nemažai moterų, kurios tikisi, kad pasimylės ir nieko nebus. Maždaug, ai gal kaip nors, o jei užkibsiu, tai susitvarkysiu, ne bėda gi.
Ir nei aš čia aiškinu ar mokinu, tiesiog išreiškiu savo nuomonę. Manau per daug išaukštintas tas seksas ir atsitiktiniai santykiai šiais laikais ir tai darosi nevaldoma...
Papildyta:
O kodėl turi spręsti jau tada, kada yra nėščia? Ką iki tol mano, kad vaikus gandrai neša? biggrin.gif
Papildyta:
Man tai labiau norisi užjausti tą, kuris neturėjo progos gimti ir gyventi. O motinos į lovą gultis niekas nevertė, per prievartą aborto juk irgi niekas jai nepadarė. Už pasekmes yra atsakingas tik pats žmogus juk.

Sutinku, bendrai žmonėms trūksta atsakingumo jausmo. Mano rate nežinau nei vienos moters kurios būtų toks požiūris. Kelios vartojo ekstrinę kontracepciją kai buvo tikimybė, kad nuolatinė nesuveikė,, bet bendras požiūris yra, kad jei užkibs, tai susitvarkys gimdydamos.
O ką Jūs konkrečiai padarėt, kad seksas ir apskritai kūniški malonumai nebūtų taip išaukštinti? Na tarkim skundėtės dėl perdėm seksualizuotų reklamų rodymo? Boikotuojat makiažą mažoms mergaitės, aukštakulnius ir miniakus? Skatinat gimines ir artimuosius daryti taip pat? Manau negalimapiktintis tuo, ko net nebandai pakeisti 4u.gif
Kai nėščia spendi, nes tai jau realus sprendimas, o ne teorinis. Teoriškai gali svaigti ką tik nori, bet realybėje gali iškilti visokių dalykų. Na kaip pavyzdys vyras, kuris kalba, kad nori vaikų ir daug, ssužinojęs kad laukiesi pareiškia, kad dar ne laikas, šiuo metu nėra pinigų ar dar kas. Kiekviena situacija individuali.
Užjauskit, tai Jūsų prerogatyva. Bet jo jau nėra, o draugė yra, jos kančias matote ir kaip sakiau mano supratimu reikėtų draugei padėti, nes regis bausti ji ir pati save puikiai sugeba. Laikrodžio neatsuksi ir nepakeisi to, kas padaryta, o ateitį pakeist gali 4u.gif
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 01 28, 11:55)
Žinoma, kad taip. Aš taip buvau auklėta tėvų, daug kalbėta ta tema. O suguliau tik su tuo, su kuriuo mačiau ir matau bendrą ateitį.

QUOTE(ragnez @ 2013 01 28, 12:00)
as galvojau  ir galvoju kaskart 4u.gif
ir toks galvojimas yra visu pirma pagarba sau. savo moteriskam kunui, savo sveikam vaisingumui.

Puiku thumbup.gif
Aš pavyzdžiui turiu tokį teorinį apsisprendimą, kad jei užkibs tai ir auginsim. BET ne nuo pat pirmo karto galvojau apie tai, galvojau apie apsaugą, viskas buvo atsargiai ir t.t. nes buvo baisu, kad užkibs, o kas bus jeigu, minčių nebuvo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajste: 28 sausio 2013 - 13:56
QUOTE(zirniukas20 @ 2013 01 27, 23:39)
Pries abortus be jokiu kalbu.Turetu juos grieztai drausti.

O jus pasizadate uzauginti tuos nenorimus ir nelaukiamus vaikus, kad jiems nereiketu kankintis su nemylinciais tevais arba dar blogiau vaiku namuose?
Atsakyti
Man tai keista, kai suaugusios moterys sako "Reikėjo galvot prieš gulant į lovą", o tai ką jūs nežinot, kad NĖRA šimtaprocentinės apsaugos? O jei nesuveikė? tokių atvejų būna labai daug. Tokie argumentai, tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Onomotopėja @ 2013 01 28, 09:17)
Skaitau visokius. O jums gal vertėtu atsimerkti, vietoj to, kad uzimerkus ir uzsikisus ausis, sakyti- viskas yra ok thumbup.gif  Juk kaip gyvename, taip ir  jauciamės, ar ne...

Deja,as nei uzsikisus,nei usimerkus,bet...jeigu perskaicius tokius depresuotus straipniukus,taip reaguojate,tai...netoli ir paciai tokiai patapti. wink.gif

O jus perskaicius,pagelbesite tokiai moteriai ar ka g.gif wink.gif
Papildyta:
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 01 28, 12:55)

Jau kazkelinta karta skaitau apie jusu auklejima...toks ispudis,kad kitos neisaukletos,tik gula su kuo papuola,ane g.gif dirol.gif Valio,bet jus ne kiekviena ir tai vis akcentuoti,naivu. O ka,jeigu jus issiskirsite,tai pasvesite save vienuoles gyvenimui ar ka,net juokinga skaityti tokias interpretacijas biggrin.gif

Del jusu rato...na va,kokia aplinka,toks ir mastymas.

O jus paiimkite ir suvaldykite lotuliukas.gif

O man norisi jus uzjausti,su tokiu mastymu.console.gif
Jus matyt tik gulates su vyru,kai vaiku uzsimanote,ane hihihi.gif assa.gif
Atsakyti

Gal gali nurodyti 100 proc apsaugą? Išskyrus arbatą su citrina.
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2013 01 28, 15:11)
Man tai keista, kai suaugusios moterys sako "Reikėjo galvot prieš gulant į lovą", o tai ką jūs nežinot, kad NĖRA šimtaprocentinės apsaugos? O jei nesuveikė? tokių atvejų būna labai daug. Tokie argumentai, tai doh.gif

drinks_cheers.gif Taigi argumentas toks ir yra, kad turi galvoti. Jei negali/nenori tureti vaiku tai ir neleidi sau sugult, jei nori sekso turi pamegti nestandartini, kuris negresia uzkibimu (pvz.oralinis) arba susidraugauti su vibratorium, o jei tai vyrui svarbu, arba perki lele arba leidi susirasti meiluze. Paprasta lotuliukas.gif Gaila, kad as tokia patele ir man sie variantai netinka unsure.gif
QUOTE(ptashka @ 2013 01 28, 15:04)
O jus pasizadate uzauginti tuos nenorimus ir nelaukiamus vaikus, kad jiems nereiketu kankintis su nemylinciais tevais arba dar blogiau vaiku namuose?

Taigi jau ne pirma tema ir vis tie patys argumentai, kad bet kokia kaina issaugot gyvybe, o kas toliau tai nesvarbu, pasidaro nematomi zmones verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 01 28, 09:07)
Kiekviena moteris neturi būti patelė pirmiausia, tas liečia ir vyrus. Jei žmogų valdo antras galas, tai nieko gero nelauk ir tokiems pasiteisinimų N yra.

Visko gyvenime nutinka,ir taip kategoriskai smerkti,tai nebe juokinga,o naivu wink.gif
Atsakyti

o jeigu vaisiaus apsigimimas. Gimdytumėt? nes kaip suprantu jūs visiškai prieš abortus g.gif
iškart atleiskit, jei jau išsakėt savo poziciją šiuo atveju, visos temos neskaičiau
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2013 01 28, 18:10)
Gal gali nurodyti 100 proc apsaugą? Išskyrus arbatą su citrina.

Taip, visos žino, kad nėra patikimos apsaugos, bet jei guliesi ir žinai, kad jei ką, tai auginsiu, tai puiku - gulkitės.
Manau čia ir yra žmogaus atsakingumas ir brandumas, o ne tai, kad pasiduosiu, o po to bus matyt, o gal pralėksiu sėkmingai.

Galu gale, jei galvos vietoje tikrai galva, o ne kopūstas, tai tokių klausimų net nekyla. Čia ne Jums taikau, o apskritai.
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2013 01 28, 18:23)
o jeigu vaisiaus apsigimimas. Gimdytumėt? nes kaip suprantu jūs visiškai prieš abortus  g.gif
iškart atleiskit, jei jau išsakėt savo poziciją šiuo atveju, visos temos neskaičiau

Jei į šeimą ateina toks vaikas, vadinasi taip turi būti, vadinasi ne tik ta šeima, bet ir pats vaikas turi praeiti kažkokią gyvenimo pamoką ir negalima jo atsisakyti.

Papildyta:

QUOTE(Vitulka @ 2013 01 28, 18:23)
nes kaip suprantu jūs visiškai prieš abortus  g.gif

Bet ar jūs žinote, kad jau 6 nėštumo savaitę plaka vaisiaus širdis? Kaip galima imti ir pašalinti lengva ranka net nesusimąsčius...

Ir aš tikrai nei vienos nesmerkiu, tiesiog man sunku suvokti, kaip galima lengva ranka atsisakyti savo vaiko. Juk net gamtoje taip nebūna, kad žvėrys abortuotųsi... O va žmogus visko prisigalvojo... O po to visi stebisi, verkia iš kur tos nesėkmės, nelaimės, kurios eina karta iš kartos.... O gi iš ten pat, niekas taip paprastai neišgaruoja.

Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2013 01 28, 17:04)

Tai gali visi sterilizuotis, kuriems vaikų nereikia, kame bėdos, nesuprantu. Vyrams vazektomija visai paprasta ir nesudėtinga prpcedūra, vyriškumui tai nekenkia.
Moterims sudėtingiau, LT deja ir nedaro to moterims, bet nuvažiavus pas kaimynus lenkus galima atlikti šią procedūrą ir ramu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 28 sausio 2013 - 20:52