QUOTE(izzidė @ 2012 11 22, 16:58)
Mergaites ,kas turit balerinkas  Tory Burch kaip su dydziais   , koki jamt/ su euro 38? 

As nesioju 38.5 - 39, emiau 39. Mano drauge turi 10, nesioja 40 dydi.

Tokia juoda ,moto stiliuko buvo ismete ,blizgios medziagytes
 Tokia juoda ,moto stiliuko buvo ismete ,blizgios medziagytes  Isslave staigiai ,va ir nuskilo man
 Isslave staigiai ,va ir nuskilo man  

Sakau gal  vilnoni koki ,su grazia apykakle susirast
 Sakau gal  vilnoni koki ,su grazia apykakle susirast  

Merginos, ar galėsit užsakyti iš sedonalace.com kai prasidės pas juos black friday išpardavimas -50% nuolaida viskam? O jis bus nuo 23d. 12AM EST ir baigsis 23d. 11:59 PM EST. Ir koks čia LT laikas būtų? Nereikės jokio kodo, o free shippingas nuo $50 su koduku.  Ar būtų norinčių jungtis? Aš turėčiau už $30 jau su nuolaida, tai dar trupučio reikėtų. Labai giria jų šepetėlius.
 Merginos, ar galėsit užsakyti iš sedonalace.com kai prasidės pas juos black friday išpardavimas -50% nuolaida viskam? O jis bus nuo 23d. 12AM EST ir baigsis 23d. 11:59 PM EST. Ir koks čia LT laikas būtų? Nereikės jokio kodo, o free shippingas nuo $50 su koduku.  Ar būtų norinčių jungtis? Aš turėčiau už $30 jau su nuolaida, tai dar trupučio reikėtų. Labai giria jų šepetėlius.  

Tokia juoda ,moto stiliuko buvo ismete ,blizgios medziagytes
 Tokia juoda ,moto stiliuko buvo ismete ,blizgios medziagytes  Isslave staigiai ,va ir nuskilo man
 Isslave staigiai ,va ir nuskilo man  

Sakau gal  vilnoni koki ,su grazia apykakle susirast
 Faina labai
 Faina labai   Greit gausi?
 Greit gausi? Mackage modeliukai išskirtiniai-tokių nėra daug
 Mackage modeliukai išskirtiniai-tokių nėra daug   
   Bet paltai irgi superiniai
 Bet paltai irgi superiniai   

Ir iš priekio labai storina
 Ir iš priekio labai storina   

taxu nera
 taxu nera 
  Paltukas kaip nulietas! Net keista
 Paltukas kaip nulietas! Net keista   Happy Happy Happy!
 Happy Happy Happy! labai dziugu
 labai dziugu  
  Merginos, ar galėsit užsakyti iš sedonalace.com kai prasidės pas juos black friday išpardavimas -50% nuolaida viskam? O jis bus nuo 23d. 12AM EST ir baigsis 23d. 11:59 PM EST. Ir koks čia LT laikas būtų? Nereikės jokio kodo, o free shippingas nuo $50 su koduku.  Ar būtų norinčių jungtis? Aš turėčiau už $30 jau su nuolaida, tai dar trupučio reikėtų. Labai giria jų šepetėlius.
 Merginos, ar galėsit užsakyti iš sedonalace.com kai prasidės pas juos black friday išpardavimas -50% nuolaida viskam? O jis bus nuo 23d. 12AM EST ir baigsis 23d. 11:59 PM EST. Ir koks čia LT laikas būtų? Nereikės jokio kodo, o free shippingas nuo $50 su koduku.  Ar būtų norinčių jungtis? Aš turėčiau už $30 jau su nuolaida, tai dar trupučio reikėtų. Labai giria jų šepetėlius.