Įkraunama...
Įkraunama...

Spinalinė raumenų atrofija

Gal kas auginate vaikutį sergantį spinaline raumenų atrofija, Werding Hoffmann I tipo?
Atsakyti
nesupyk,bet kas tai yra? blush2.gif
Atsakyti
Spinalinė raumenų atrofija turi kelis tipus. I tipas , tai kai vaikelis nelaiko galvytės nekelia kojyčių ir t. t.. Tai nervų raumenų genetinė liga. Panašu į paralyžių.
Atsakyti
linamok,

stiprybes tau begalines ir tavo visai seimai. tikrai, niekas tiek nepades kiek jau susidure su sita nelaime, todel jei skaitai angliskai, tai tikrai ju surasi, o lietuviu kiek zinau, tai turbut jau girdejai apie Ronaldeli ir jo tevelius, jei ne- idedu linka:
http://www.mama.lt/i...paV=166#Scene_1
Atsakyti
Stiprybes ir daug kantrybes jusu seimai. verysad.gif
Atsakyti
Sveiki linamok, rašiau jums asmeninių žinučių, bet nežinau ,ar gavote, nes mano valdymo skyde rodo, kad nėra išsiųstų žinučių.
Atsakyti
biggrin.gif labai laukiu kol parasysite nes man labai idomu suzinoti apie jusu suneli kiaip jums sekasi 4u.gif
Papildyta:
4u.gif as jurgita auginu suneli su raumenu atrofija ir taipat noriu susipazinti ir bendrauti
Atsakyti
[SIZE=7]auginu sunu luka kuris serga spinaline raumenu atrofija werding Hoffmann nyksta raumenukai , tuoj jam bus keturi metukai laukiu jusu kol parasysite
Atsakyti
laba 4u.gif pati sergu spinaline raumenu atrofija bet kita forma malonu butu pabendraut .... ax.gif
Atsakyti
[COLOR=blue][SIZE=7][FONT=Arial]
QUOTE(oksancikvilb @ 2008 08 29, 16:33)
laba  4u.gif pati sergu spinaline raumenu atrofija bet kita forma  malonu butu pabendraut ....  ax.gif

sveiki!auginu 2metuku dukra su sma 2typu..tad beabejo butu idomu pasidalinti mintimis..parasyk man savo telefono numeri ir bus taip greiciau!aciu .iki.. thumbup.gif
Atsakyti
[SIZE=7]
QUOTE(oksancikvilb @ 2008 08 29, 20:33)
laba  4u.gif pati sergu spinaline raumenu atrofija bet kita forma  malonu butu pabendraut ....  ax.gif

Atsakyti
[SIZE=7]labas mano suneliui yra keturiu su puse metuku o norejau paklausti kiek jums metu labai aciu kad paraset musu telefono numeris yra toks bites tinklo 863453256 smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti