Įkraunama...
Įkraunama...

Spinalinė raumenų atrofija

musu telefono numeris yra toks 863453256 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(oksancikvilb @ 2008 08 29, 20:33)
laba  4u.gif pati sergu spinaline raumenu atrofija bet kita forma  malonu butu pabendraut ....  ax.gif

mums tai irgi galetumparasyti savo telefono numeri
Atsakyti
oj mamytes atsiprasau labai labai visai pamirsau kad rasiau i sia temele ax.gif doh.gif visom kas nori pabendraut rasau savo maila oksancikvilb@yahoo.com lauksiu zinuciu
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Noreciau su Jumis pabendrauti kas esate susidure su sia baisia liga, nes vakar mano dukrytei diagnozavo sia liga... verysad.gif
Lauksiu zinuciu i el.pasta auleryy@gmail.com arba i AZ
Atsakyti
QUOTE(auleryy @ 2010 01 14, 17:43)
Sveikos mamytes,
Noreciau su Jumis pabendrauti kas esate susidure su sia baisia liga, nes vakar mano dukrytei diagnozavo sia liga... verysad.gif
Lauksiu zinuciu i el.pasta auleryy@gmail.com arba i AZ

parasiau tau i meila laiskeli blush2.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
laba diena, mano dukrytei 2 metai nustatyta genetiškai spinalinė raumenų liga tipas II arba III.
Kas turi vaiku su tokia diagnozė?,gal gali kas nors sumanimi susirašytis ir pakalbeti apie šią diagnozę.

Ačiū

Atsakyti
http://www.sraunija.lt/
Tai naujai susikurusios nervu-raumenu ligu asociacijos tinklapis. Bendraukim 4u.gif
QUOTE(leo000 @ 2011 03 17, 23:26)
laba diena, mano dukrytei 2 metai nustatyta genetiškai spinalinė raumenų liga tipas II arba III.
Kas turi vaiku su tokia diagnozė?,gal  gali kas nors sumanimi susirašytis ir pakalbeti apie šią diagnozę.

Ačiū

Atsakyti