Tikrai yra kedes su guminiais ratukais. Mes tokia nusipirkome. Kedziu gamintojas net klause kokius ratukus Jums deti kietai dangai ar minkstai?
Vilniuj yske maciau toki nemaza permatoma kilimeli
(tam skyriuj, kur stalai, kedes)... kainos tik niekaip neatgaminu...
mum ir ziauriai subraize, tai uzsidejom guminius ratukus ir dabar ciki, o ant stalo uzklijavom otkius minkstas pagalveles, tai ir gi jau nebebraizo
va, pas mane irgi ta pati beda buvo, ieskojome guminiu ratuku, ju daug senukuose, bet nei vienu tvirtinimas netinka,tad teko atmesti si varianta. nusipirkau kilimeli, kede tapo kilnojama o ne stumdoma
bet grindys nesigadina. reikia pirkti kilimeli,kad jo apatinis pavirsius butu svelnus arba net padengtas guma, nes kitaip slankiodamas jis irgi braizys grindis ir dings parketo blizgesys
QUOTE(ebi @ 2006 07 25, 14:39)
pas mus darbe, paklota skaidri plastikine plokste po kede (gal tai ir yra ta mineta plėvelė) 
manau ta pati-yra jos pirkti Jysk ir kainuoja apie 150 lt
QUOTE(Raschida @ 2006 07 25, 14:53)
manau ta pati-yra jos pirkti Jysk ir kainuoja apie 150 lt
geras perki kede, o uz pakloteli moki vos ne dvigubai
Pas mus irgi skaidraus plastiko kilimelis po kede-ir jokiu bedu
Tik aisku kainuoja jis ne kapeikas, bet ir grindys nesibraizo ir bendras vaizdas nenukencia
oi ir man taip buvo. Susidėjom abu su vyru laminatą - ogi po kurio laiko pastebėjau, kad nuo kėdės su ratukais jos labai braižosi. Nuliūdau 
tai ėmiau ir apaviau kėdės ratukus - numezgiau tokias ale "padangas" ratukams is plonesnių siūlų, vašeliu berods. Pradžioj sunkiai ratukai sukdavosi, bet per porą savaičių - prasivažinėjo.
O svarbiausia - nebraižo paviršių
Ir nebrungiai kainavo
tai ėmiau ir apaviau kėdės ratukus - numezgiau tokias ale "padangas" ratukams is plonesnių siūlų, vašeliu berods. Pradžioj sunkiai ratukai sukdavosi, bet per porą savaičių - prasivažinėjo.
Ir nebrungiai kainavo
QUOTE(Rasakila @ 2006 07 26, 09:33)
oi ir man taip buvo. Susidėjom abu su vyru laminatą - ogi po kurio laiko pastebėjau, kad nuo kėdės su ratukais jos labai braižosi. Nuliūdau 
Ir nebrungiai kainavo
Ir nebrungiai kainavo
ot saunuole, ir isradinga
Pabandykit susirasti puslapį firmos EUROGAMA. Jie prekiauja biuro, kavinių ir kitokių auditorijų baldais, ir aš iš jų kėdei ratukus guminius, super gavau. Gal ką nors pasiūlys.