Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis ir skorpionas

Aš jautis, o mano vyras skorpionas. Labai ekstravagantiškas priešingybių derinys lotuliukas.gif schmoll.gif Vienu momentu atrodo, kad esame iš visiškai skirtingų planetų, kitu momentu atrodo, jog artimesnių žmonių ir būt negali. Labai įdomus savo kontrastu derinukas...VIENAS SU KITU NEGALIM, TAČIAU IR VIENS BE KITO NEGALIM lotuliukas.gif schmoll.gif
Atsakyti

as skorpione, jis buvo jautis, 3 metai kaip issikyre, bet...
jis negali pamirst manes, o as...
negalim but kartu bet ir atskirai taip pat
trukdo santykiams pavydumas, ambicingumas, karstakosiskumas, uzsispyrimas
itin stipri abipuse trauka
Atsakyti
ooooooooo kažkur girdėta, kažkur matyta. biggrin.gif du nesuderinami suderinti objektai. tik pas mus dar geriau aš jautis - ožka, jis skorpionas - gyvatė. aš kai duriu - tai iki paširdžių, jis kai gelia - tai iki toliausios sielos kertelės.gun_rifle.gif gun_bandana.gif bet paskiau vėl viskas gerai. draugavom 8 metus, vede beveik du metai. visko buvo ir yra, jau kai baramės:piktas , tai sienos braška, kai taika - gražu pažiūrėti, pavydi visi. wub.gif užsispyrę iki negaliu, nenusileis nei vienas, bet aš vadovaujuosi gudrybėmis, diplomatiškumu ir viršus būna mano. assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilė @ 2006 06 26, 11:03)
ooooooooo kažkur girdėta, kažkur matyta. biggrin.gif  du nesuderinami suderinti objektai. tik pas mus dar geriau aš jautis - ožka, jis skorpionas - gyvatė. aš kai duriu - tai iki paširdžių, jis kai gelia - tai iki toliausios sielos kertelės.gun_rifle.gif gun_bandana.gif  bet paskiau vėl viskas gerai. draugavom 8 metus, vede beveik du metai. visko buvo ir yra, jau kai baramės:piktas  , tai sienos braška, kai taika - gražu pažiūrėti, pavydi visi. wub.gif  užsispyrę iki negaliu, nenusileis nei vienas, bet aš vadovaujuosi gudrybėmis, diplomatiškumu ir viršus būna mano.  assa.gif

Kaip Tu sugebi išlikti diplomatiška? Man kažkaip kantrybės pritrūksta. Kartais atrodo, nieko nesuprantu. Jis taip gudriai iškraipo faktus, kad visuomet aš lieku kalta... Kaip jis tai sugeba, nesuvokiu...
Atsakyti
QUOTE(linav @ 2006 06 28, 15:35)
Kaip Tu sugebi išlikti diplomatiška? Man kažkaip kantrybės pritrūksta. Kartais atrodo, nieko nesuprantu. Jis taip gudriai iškraipo faktus, kad visuomet aš lieku kalta... Kaip jis tai sugeba, nesuvokiu...

na nežinau, savaime gaunasi. šiaip jį labai nervuoja kai aš užpykstu ir nešneku, kai prakalbina išrėžiu viską ką galvoju. ir dar visada viską išsiaiškinam iki galo, kad ir po poros dienų tylėjimo.taip pat pastebėjau,kad dažniausiai viršus būna mano, aš labai viską argumentuoju ir pateikiu pavyzdžius
Atsakyti
Aš tai girdėjau, kad tarp jaučio ir skorpiono būna labai stiprūs aistringi santykiai smileysex.gif . Bet kaip šeimą, tai tokį derinį sunkiai įsivaizduoju, nes pati esu jautis ir turiu dukrą skorpionę. Tai mūsų santykiai doh.gif . Bet, aišku, čia kitas reikalas.
Manau, kad jūsų tarpusavio santykius labai turėtų stiprinti smileysex.gif . Sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Britva @ 2006 07 02, 00:03)
Aš tai girdėjau, kad tarp jaučio ir skorpiono būna labai stiprūs aistringi santykiai  smileysex.gif . Bet kaip šeimą, tai tokį derinį sunkiai įsivaizduoju, nes pati esu jautis ir turiu dukrą skorpionę. Tai mūsų santykiai  doh.gif . Bet, aišku, čia kitas reikalas.
Manau, kad jūsų tarpusavio santykius labai turėtų stiprinti smileysex.gif . Sėkmės smile.gif

na taip, šičia tai jau nei pridėsinei atimsi smileysex.gif , aš kartais pavargstu nuo per didelio jo noro ir seksualumo. būna kadaš noriu tik apsikabinti, o jam mintyse tik viena smileysex.gif .kasper daug irgi negerai. bet koks jis lovoje thumbup.gif good.gif assa.gif flirt.gif visada iki galo daveda
Atsakyti
As irgi jaute, istekejusi uz skorpiono. Na ramiais santykius pavadinti sudetinga turbut butu lotuliukas.gif Bet su laiku pripranti prie vienas kito, pazisti geriau ir nusistovi visos tos aistros ir gincai. Skorpiona gal pazinti gerai reikia, tada ir santykiai thumbup.gif Moket su juo gudriai elgtis, tada ir jis geluoni paslepia wub.gif
Atsakyti
aš jautukė, bet kai susitinku skorpionu būna didelis BUM. Nesutariu su jais nors tu ka.
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2006 09 29, 10:40)
aš  jautukė, bet kai susitinku skorpionu būna didelis BUM. Nesutariu su jais nors tu ka.

aš kaip tik pati skarpionas tai sutariu gerai su jaučio ženklo atstovais. thumbup.gif vyriškis taip pat jautis
Atsakyti
Na, mano vyras jautis, as skorpione, o rimtai susipyke, taip, kad butu nekalbadieniai gal ir buvo koki karta. Siaip viskas ok ax.gif . Jei jau matau, kad kazkas vyksta ir gresia konfliktas stengiuosi is karto viska issiaiskint, nes baisiai nervina kai kas nors lieka nedasakyta. Ir vyrui sakau, geriau sakyk viska kas yra iki galo ir baigiam ta tema.
Beje, mano jautukas labai seimyniskas, o su lelium kaip graziai bendrauja clap.gif !
Atsakyti
Aš skorpionė, vyras - jautis, kartu jau 7 metai ir nesam buvę rimtai susipykę,
mano jautukas nors ir užsispyręs, bet ramus, niekad pirmas nepradės ginčo, o aš ir nesistengiu preš jį naudoti savo nuodingos uodegos, tai taip taikoj ir gyvenam
Manau bet kokie ženklai gali puikiai sutarti, rekia mokėti pripažinti klaidas ieškoti kompromisų, myėti thumbup.gif
Atsakyti