As irgi esu moteriske-jautis. Labai myliu savo skorpiona, daug ka praleidziu pro ausis, kasdienybe reikalauja labai daug diplomatijos ir nutylejimu, ismintingo, ramaus poziurio i viska, kas is skorpiono esybes issprusta: ar tai tyla is pervargimo, ar tai panika is didelio rupestingumo... Pastebejau, kad butent man tenka taikos palaikymo namie pareigos, taciau kai mano kantrybe kartais plysta, tada as, kaip tikras jautis, tiesiai sviesiai ir audringai issakau, kas ant dusios susikaupe. Kadangi piktas intonacijas panaudoju retai, tai mano skorpionas visada akivaizdziai tupteli nuo mano uzmaurojimo ir pradeda paisyti, kas pasakyta...
Aplamai tai galiu pasakyti, kad su skorpionu lengvo gyvenimo nereiktu tiketis, bet stai jau 5 su puse metu, kai esam kartu. Buna daznai nelengva, bet gerai pagalvojus, tai suprantu, kad kitokio vyro salia saves nenoreciau. Man reikia butent tokio, koki pasirinkau. Manau, kad labai svarbu sugebeti,kad jis neuzliptu ant galvos ir nepradetu vadovauti beatodairiskai visur ir visada, t.y. piktnaudziauti sprendziamuoju balsu, nes tada busi zuvus. Tenka labai subtiliai, diplomatiskai "nulaipinti" ant zemes. Jokiu budu nestumdyti, nes gausi atgal dviguba "smeigtuka" ir tikrai pacia skaudziausia vietele, tegu ir labiausiai slepiama, nes skorpionai turi vidines akis, kurios juos retai apgauna. O ir teminiai pokalbiai turetu buti labai neapciuopiamai apie reikala, nes skorpiona lengva suerzinti, o suerzintas jis neria i tamsu plysi po akmeniu ir tada tas, kuris megina atvesti skorpa i tiesos ir doros kelia, lieka pats vienas sau tam kelyje...

Gerai, kad jautis pakankamai uzsispyres, tai suks ratais apie reikala tol, kol gaus reikiama atsakyma ar problemos sprendima. Santykiuose su vyru skorpionu reikia baisiai daug kantrybes, minkstumo ir diplomatijos, kurios pavydetinai daug is prigimties turi zuvys... Man nuskilo, kad mano mama is zuvu.....

O jau neduok dieve, jei skorpionas gaus progos pavydeti! Suzeistas skorpionas niekada nepamirsta zaizdos... Taip kad istikimybe skorpionams - kone pats didziausias partnerio kokybes garantas. O patys...? Na, cia jau turbut priklauso nuo individualaus zmogaus, kas kokio stiprumo vertybes savyje puoseleja ir kokiu principu laikosi.
Jau kazkur rasiau apie tai, nes maniau, kad nera temos apie jaucius ir skorpionus...

Manau, akd skorpiono ri jaucio duetas gana sekmingas. As mokinu savo vyruka minkstumo, jausmingumo ir mokejimo taikytis pirmam, o jis mane mokina skaiciuoti pinigus, ka pats moka tiesiog pavydetinai nuostabiai...