Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis ir skorpionas

QUOTE(digi @ 2006 11 20, 22:16)
Aš skorpionė, vyras - jautis, kartu jau 7 metai ir nesam buvę rimtai susipykę,
mano jautukas nors ir užsispyręs, bet ramus, niekad pirmas nepradės ginčo, o aš ir nesistengiu preš jį naudoti savo nuodingos uodegos, tai taip taikoj ir gyvenam
Manau bet kokie ženklai gali puikiai sutarti, rekia mokėti pripažinti klaidas ieškoti kompromisų, myėti  thumbup.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
niu va,ka tik prisiregistravau...ieskojau tokios temos,galvojau kad nebus...neatspejau...saunu kad apie VISKA cia galima rasti thumbup.gif thumbup.gif
na tai ir as skorpione su vyru jauciu lotuliukas.gif ,siaip mane visalaik supa jauciai,oi kaip sunku man su jais ir jiems su manim doh.gif
na bet su vyru gyvenam,ir labai puikiai wub.gif tiesa jo pastangomis,nes su tokia ragana,tikra skorpione labai sunku...as pati tai suprantu,bet nieko negaliu sau padaryti....skandaliste,o vat vyras pries mane dar per 3 metus nera net balso pakeles heart.gif vat kokia as laiminga... tai gerai kad jis toks nes kitaip musu santikiams seniai butu sakes box.gif
niu bet ir as jau normaleju lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi esu moteriske-jautis. Labai myliu savo skorpiona, daug ka praleidziu pro ausis, kasdienybe reikalauja labai daug diplomatijos ir nutylejimu, ismintingo, ramaus poziurio i viska, kas is skorpiono esybes issprusta: ar tai tyla is pervargimo, ar tai panika is didelio rupestingumo... Pastebejau, kad butent man tenka taikos palaikymo namie pareigos, taciau kai mano kantrybe kartais plysta, tada as, kaip tikras jautis, tiesiai sviesiai ir audringai issakau, kas ant dusios susikaupe. Kadangi piktas intonacijas panaudoju retai, tai mano skorpionas visada akivaizdziai tupteli nuo mano uzmaurojimo ir pradeda paisyti, kas pasakyta...
Aplamai tai galiu pasakyti, kad su skorpionu lengvo gyvenimo nereiktu tiketis, bet stai jau 5 su puse metu, kai esam kartu. Buna daznai nelengva, bet gerai pagalvojus, tai suprantu, kad kitokio vyro salia saves nenoreciau. Man reikia butent tokio, koki pasirinkau. Manau, kad labai svarbu sugebeti,kad jis neuzliptu ant galvos ir nepradetu vadovauti beatodairiskai visur ir visada, t.y. piktnaudziauti sprendziamuoju balsu, nes tada busi zuvus. Tenka labai subtiliai, diplomatiskai "nulaipinti" ant zemes. Jokiu budu nestumdyti, nes gausi atgal dviguba "smeigtuka" ir tikrai pacia skaudziausia vietele, tegu ir labiausiai slepiama, nes skorpionai turi vidines akis, kurios juos retai apgauna. O ir teminiai pokalbiai turetu buti labai neapciuopiamai apie reikala, nes skorpiona lengva suerzinti, o suerzintas jis neria i tamsu plysi po akmeniu ir tada tas, kuris megina atvesti skorpa i tiesos ir doros kelia, lieka pats vienas sau tam kelyje... mirksiukas.gif Gerai, kad jautis pakankamai uzsispyres, tai suks ratais apie reikala tol, kol gaus reikiama atsakyma ar problemos sprendima. Santykiuose su vyru skorpionu reikia baisiai daug kantrybes, minkstumo ir diplomatijos, kurios pavydetinai daug is prigimties turi zuvys... Man nuskilo, kad mano mama is zuvu..... wink.gif O jau neduok dieve, jei skorpionas gaus progos pavydeti! Suzeistas skorpionas niekada nepamirsta zaizdos... Taip kad istikimybe skorpionams - kone pats didziausias partnerio kokybes garantas. O patys...? Na, cia jau turbut priklauso nuo individualaus zmogaus, kas kokio stiprumo vertybes savyje puoseleja ir kokiu principu laikosi. rolleyes.gif
Jau kazkur rasiau apie tai, nes maniau, kad nera temos apie jaucius ir skorpionus... doh.gif Manau, akd skorpiono ri jaucio duetas gana sekmingas. As mokinu savo vyruka minkstumo, jausmingumo ir mokejimo taikytis pirmam, o jis mane mokina skaiciuoti pinigus, ka pats moka tiesiog pavydetinai nuostabiai... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sesuoToma: 03 gruodžio 2006 - 19:34
Aš skorpionė, o vyras jautis. Turiu pasakyti, kad vienas be kito negalim: jis santūrus, o aš karštakošė, bet susipykę rimtai niekad nebuvome, apskritai nesipykstame. Mokame vienas kitam nusileisti, bet meilė tarp mūsų tikrai karšta, jau, kad mylimės tai mylimės.
Atsakyti
viskas priklauso nuo issiauklejimo.
Jei vyrui skorpionui - (shiaip visi jie darboholikai) - svarbiau darbas, draugai, hobiai ivairus, tai gali buti diplomatiska, minksta ir visokia kitokia... Nepades... Kiek galesi istverti tarnyste (na jauciai kantrus) - manau asmeninis reikalas, bet ne vienas individas negali ilgai pakesti skuduro pozicijos (dazniausiai atsibundama po 4 - 5 metu, kai nukrenta roziniai akiniai).
Skorpai vyrai - ne seimos zmones - ji juos varzo
As jautis, ilgai taiksciausi, buvau diplomatiska, bandziau viska uzglaistyti, visada pirma taikydavausi - vis tiek buvo blogai, visada buvau kalta ir neteisi - ko nepasakysi apie skorpionus (labai geros apie save nuomones). Truko kantrybe...
Gaila tik sekso...
Atsakyti
Isties randu daug jusu sutapimu ir savo santykiuose su savo vyru skorpionu blush2.gif . Jis visada jauciasi teisus, tad tenka savo nuomone pasilaikyti sau... Del sekso-jis nuostabus ir manau, kad horoskopo zenklai cia nieko deti.
Atsakyti
Dievinu savo jautuką! Abu karštakošiai, nė vienas nelabai norim nusileisti. Žinoma, visada kažkaip atrandam bendra kompromisą ar bent jau kokią išeitį. Pasipykstam audringai, bet kad vienas be kito negalim tai čia toooookia tiesa, kad tiesiau būt negali tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(daivusikas @ 2007 02 10, 18:42)
viskas priklauso nuo issiauklejimo.
Jei vyrui skorpionui - (shiaip visi jie darboholikai) - svarbiau darbas, draugai, hobiai ivairus, tai gali buti diplomatiska, minksta ir visokia kitokia... Nepades... Kiek galesi istverti tarnyste (na jauciai kantrus) - manau asmeninis reikalas, bet ne vienas individas negali ilgai pakesti skuduro pozicijos (dazniausiai atsibundama po 4 - 5 metu, kai nukrenta roziniai akiniai).
Skorpai vyrai - ne seimos zmones - ji juos varzo
As jautis, ilgai taiksciausi, buvau diplomatiska, bandziau viska uzglaistyti, visada pirma taikydavausi - vis tiek buvo blogai, visada buvau kalta ir neteisi - ko nepasakysi apie skorpionus (labai geros apie save nuomones). Truko kantrybe...
Gaila tik sekso...

Na nesuprantu g.gif as jautis ,vyras-skorpas thumbup.gif Kartu jau 15 metuku wub.gif Atvirksciai-seimos zmogus.nori dar vaiku.kava i liva atnesa,indus i indauke pakrauna.Jai namuose,ne svarbu kada grizes vaikus suruose i mokykla ir nuveza(aisku buna zaliu pedkelniu prie ruzavu sukneliu,bet jau auklitojos zino,kas veze lotuliukas.gif )O hobiai visiem vyram svarbu.geriausias vyras skorpionas,tik reikia ismokt su jais gyventi,kad neigeltu mirksiukas.gif
O po 5 metu akiniai nukrenta-norma 5 metu bendro gyvenimo krize.mum irgi buvo
Atsakyti
As jautis, diedas skorpionas. kol kas geresnio partnerio negaliu isivaizduoti. abu islaidunai, megstantys gerai gyventi, vienas kita papildantys, nors abieju charakteriai ne gelytes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Britva @ 2006 07 01, 23:03)
Aš tai girdėjau, kad tarp jaučio ir skorpiono būna labai stiprūs aistringi santykiai  smileysex.gif . Bet kaip šeimą, tai tokį derinį sunkiai įsivaizduoju, nes pati esu jautis ir turiu dukrą skorpionę. Tai mūsų santykiai  doh.gif . Bet, aišku, čia kitas reikalas.
Manau, kad jūsų tarpusavio santykius labai turėtų stiprinti smileysex.gif . Sėkmės smile.gif

šitą patvirtinu thumbup.gif mano draugas jautis, tai ..... seksas nuostabus, nuostabesnio gyvenime neturėjau (bijau, kad ateity neturėsiu geriau kai išsiskirsim) labai aistringi santykiai lovoje labai labai biggrin.gif nors šiaip pasipykti sugebam doh.gif yra buvę , kad ir sekso metu ( aj nu čia per mane )
Atsakyti
Aš pati tikriausia tipiška skorpionė, mano vyras jautis sunglasses2.gif
Manau , kad joks kitas horoskopo atstovas, tikrai su manim nepagyventų, kartais pykstu, siuntu ant jo už tą jo smulkmeniškumą, nuolatinį taupumą, bet kai gerai pagalvoji, tai blush2.gif juk cia ne blogaiusios sąvybės. Ko gero, kai pagalvoju, tai turėčiau būti dėkinga, kad mane pakenčia ax.gif ax.gif
Atsakyti
Aš tipiškas jautis, o mano vyras skorpionas(manau ne visai tipiškas) visada buvau labai nusistačius prieš skorpionus ir man su jais bendraut laaabai nesisekė doh.gif schmoll.gif
Bet susipažinau su saviškiu ir jau nieko pakeist nebegalėjau mirksiukas.gif mes susituokę dar tik 5 mėn, tai skųstis tikrai neturiu kuo... labai rūpestingas ir geras smile.gif tik turi viena hobį, kuris man labai nepatinka verysad.gif bet kaip suprantu ką nors pakeisti no chance schmoll.gif , jis manęs tikrai neklausys, šiuo klausimu jis užsispyręs kaip ožys....
Atsakyti