QUOTE(Publicum47 @ 2012 12 19, 17:11)
O jei kažko labiau rafinuoto, nu labiau išlavintam skoniui??? Žodžiu vegetarui.
Tada reik lankytis poezijos vakaruose ir kultūriniuose renginiuose
Nereik brokyt mėsos turgaus

Visko ten yra, įvairiausiems skoniams. Tiesiog ten irgi reikia mokėti rinktis.
Vieni ateina ir griebia pirmą gabalą nuo lentynos, o tada grįžę namo sušlamščia net skonio nejausdami arba piktinasi, kad š..dą išsirinko, bo mėsa pasenusi, pašvinkusi ar musėm apėjusi.
Kitas ateina, pavarto kelis ir išsirenka geriausią iš jų, tai jis arba bus patenkintas ta savo vidutinės kokybės išpjova, arba susivokęs, kad nusipirko ne visai tai, ką norėjo, spjaudysis panašiai kaip pirmasis.
Dar kitas ateis, apvaikščios tyliai visą turgų, apžiūrės pardavėjos rankas, išvaizdą, apžiūrės prekystalio kokybę bei švarą, pasiklausinės, koks gabalėlis yr šviežiausias ir geriausias, apuostys ją ir pačiupinės ir tik tada pirks

Tikėtina, kad jis savo pasirinkimu bus patenkintas labiausiai. Nu bet tam reik laiko, žinių, pastangų, dėmesio. Taip kad kiekvienam savo, tsakant..