QUOTE(Elvitute @ 2012 12 19, 20:17)
Na, pafilosofuokim. Tarkim aš būčiau vieniša. Tikrai netrauktų manęs vyras, kuris man atrodytų pašlemėkas (pvz., kažkoks dvokiantis traktoristas, kuris keikiasi, spjaudosi ir dar apsirengęs kaip paskutinis kaimietis

). Tai koks tas žmogus turėtų būti? Na, kad neatrodytų liurbis mano akyse - tas svarbiausia, manau
O kad vedes jums butu privalumas ar trukumas?
Papildyta:
QUOTE(burbanti @ 2012 12 19, 18:16)
Todel kad jis per savo gyvenimeli netrumpa tai dare ne viena ir ne du kartus.
Nesupratauuuuu?????????????? Jam ka, prostata, kad nieko neiseina iki galo ar kas? Kazka nedaskaiciau?
KAzin ar dare, rase buvo draugiu, tai gal pries santuoka? kol buvo jaunas ir grazus
Nu jis rase taip:
viskas sukurata - na norisi dar kažko , na kažko tokio , kaip A.Mamontovo dainoj ,, o , meile ,,
tai ir pamasciau jei jau su zmona neiseina susikurti to oo meile, tai kiek sansu,akd eis su kazkokia svetima moterim, kai privalumai didziausi pinigai ir dar nenusenusi isvaizda

?
KAzkaip kiek maciau gyvenime, tai tie geri vyrai kazkaip nuolat aplipe moteru, kaip ir atvirksciai ....

Jiems ne ieskot , o rinktis tereikia...
Bet siaip liudna tema , ypac pries Kaledas, taip ir isivaizduoju sventinis stalas, susirenka visa seima, o tevelis tik ir svajoja kaip is cia pabegus ir pasitusinus su kita, o veide "naturali" sypsena ir grazus zodziai zmonai.....