Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip surasti meilužę ?

QUOTE(given444 @ 2012 12 21, 07:09)

vienas man asmeniskai cia siulesi, vienas nikas, senai senai....bet kai paskaiciau, kad turi priklausomomybe nuo sekso....tai neeeeee  lotuliukas.gif  doh.gif

As tai tavo vietoj buciau sutikus, gi tu nori meiluzio. O meiluzis yra nuo zodzio 'pasimyleti'.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 12 21, 07:09)
Hmm, kur jus ieskotumet meiluzio jei reiktu? eisiu uzvesiu atskira tema. dar niekad nemaciau tokios temos, kuri vos uzvesta, taip neatitiko savo turinio - virto pereksliu moralizavimo baze.  biggrin.gif

Žiūrint kokio ieškočiau.

Lengviausia susirast vienai nakčiai smile.gif Tokį geriausia rast įvairiose pasilinksminimo vietose smile.gif

Jei ilgalaikio, tai manau tinka visos vietos, kuriose yra žmonių smile.gif Internete tam tinkamiausia vieta specializuotos pažinčių svetainės. Daug ten turbūt visokių keistuolių, tačiau atidžiai pasirinkus manau galima rasti tokį, su kuriuo ir sugult ne problema smile.gif Jei ne internete, tai svarbiausia yra pakilti nuo sofos ir išjungti teliką biggrin.gif Reikia imtis naujos veiklos, susirasti pomėgį, apsiimti ką nors organizuoti ir t.t. ir pan. (konkretus būdas priklauso nuo asmenybės ir pomėgių), t.y. būti ten, kur yra daug žmonių (idealiu variantu - daug vyrų ir mažai konkurenčių) biggrin.gif

Mano nuomone meilužio paieškoms tinka visi tie patys metodai, kokie tinka ir standartiškai antros pusės ieškant, tik čia lengviau biggrin.gif
Reikia nustoti ieškoti, nustoti galvoti apie tai, ko neturi ir pradėti gyventi. Žmones (tame tarpe ir potencialius meilužius) traukia laimingi ir save mylintys žmonės cool.gif Tada gali gaut pasiūlymų ir vaikų žaidimo aikštelėj, kur dūksti su savo mažamečiais vaikais biggrin.gif (asmeninė patirtis biggrin.gif).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 21 gruodžio 2012 - 12:21
QUOTE(Hmmm... @ 2012 12 21, 13:20)
Tada gali gaut pasiūlymų ir vaikų žaidimo aikštelėj, kur dūksti su savo mažamečiais vaikais biggrin.gif (asmeninė patirtis biggrin.gif).

Ten tai liuosiai, ne veltui mamkos i aiksteles eina arba su trumpais sijonas ar aptemptomis kelnemis. Lankstymosi meno pries svetimus diedus ,apsimetant ,kad taip priziurimi vaikai, ten galima greit ismokti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 12 21, 13:27)
Ten tai liuosiai, ne veltui mamkos i aiksteles eina arba su trumpais sijonas ar aptemptomis kelnemis. Lankstymosi meno pries svetimus diedus ,apsimetant ,kad taip priziurimi vaikai, ten galima greit ismokti  biggrin.gif

Nu nežinau, pas mus tai prie aikštelių dauguma mamkų susibūrusios į būrelius kažką baisiai svarbaus nuolat aptarinėja arba telefonais kalba vietoj to, kad su vaikais žaist. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2012 12 21, 13:32)
Nu nežinau, pas mus tai prie aikštelių dauguma mamkų susibūrusios į būrelius kažką baisiai svarbaus nuolat aptarinėja arba telefonais kalba vietoj to, kad su vaikais žaist. biggrin.gif

biggrin.gif Nu gi sakau- vaiku aikstels nera skirtos tevu uzsiemimams su vaikais.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 12 21, 13:40)
biggrin.gif Nu gi sakau- vaiku aikstels nera skirtos tevu uzsiemimams su vaikais.

A, nu gal... aš ir sakau ko jos ten taip kreivai žiūri kai aš su vaikais supuosi ar gaudynių žaidžiu biggrin.gif Durnė nu, kai pagalvoji doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 21 gruodžio 2012 - 12:44
QUOTE(Elvitute @ 2012 12 19, 20:17)
Na, pafilosofuokim. Tarkim aš būčiau vieniša. Tikrai netrauktų manęs vyras, kuris man atrodytų pašlemėkas (pvz., kažkoks dvokiantis traktoristas, kuris keikiasi, spjaudosi ir dar apsirengęs kaip paskutinis kaimietis schmoll.gif ). Tai koks tas žmogus turėtų būti? Na, kad neatrodytų liurbis mano akyse - tas svarbiausia, manau biggrin.gif

O kad vedes jums butu privalumas ar trukumas?
Papildyta:
QUOTE(burbanti @ 2012 12 19, 18:16)
Todel kad jis per savo gyvenimeli netrumpa tai dare ne viena ir ne du kartus.
Nesupratauuuuu?????????????? Jam ka, prostata, kad  nieko neiseina iki galo ar kas? Kazka nedaskaiciau?

KAzin ar dare, rase buvo draugiu, tai gal pries santuoka? kol buvo jaunas ir grazus biggrin.gif
Nu jis rase taip:viskas sukurata - na norisi dar kažko , na kažko tokio , kaip A.Mamontovo dainoj ,, o , meile ,,
tai ir pamasciau jei jau su zmona neiseina susikurti to oo meile, tai kiek sansu,akd eis su kazkokia svetima moterim, kai privalumai didziausi pinigai ir dar nenusenusi isvaizda g.gif ?
KAzkaip kiek maciau gyvenime, tai tie geri vyrai kazkaip nuolat aplipe moteru, kaip ir atvirksciai .... biggrin.gif Jiems ne ieskot , o rinktis tereikia...
Bet siaip liudna tema , ypac pries Kaledas, taip ir isivaizduoju sventinis stalas, susirenka visa seima, o tevelis tik ir svajoja kaip is cia pabegus ir pasitusinus su kita, o veide "naturali" sypsena ir grazus zodziai zmonai..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 12 21, 06:09)
Hmm, kur jus ieskotumet meiluzio jei reiktu?

Jeigu sportuojate gyme tai galima ir ten susirasti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2012 12 21, 12:42)
A, nu gal... aš ir sakau ko jos ten taip kreivai žiūri kai aš su vaikais supuosi ar gaudynių žaidžiu  biggrin.gif Durnė nu, kai pagalvoji doh.gif biggrin.gif

Sveika Istojusi į iskrypeliu bureli biggrin.gif drinks_cheers.gif

Haroldai, kaip sekasi, ar tema bent nebergdziai sukurta ax.gif ar turi rezultata?
Atsakyti
Galim sporintis is ko nori - tikrai atsirado norinciu susipazinti artimiau.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti