Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

QUOTE(pgituke @ 2012 11 30, 18:05)
kazkaip man pernykstes kolekcijos buvo grazesnes,

Net kalbos nėr. Man su kiekvienais metais JCrew prastėja, bet aišku ir kainos mažėja biggrin.gif Prieš ketverius metus pirkti rūbeliai iki šiol tobuli, o dabar kažkaip retai kas užkabina.
Nonna, išsiunčiau Jums taškuotą šilkinukę, surašysiu į a.ž. info.
Kažkam žadėjau nufotografuoti, kaip atrodo Sandwashed silk tee 6 dydis ant žmogaus su 92 cm krūtinės apimtim. Man norisi didesnio bent jau vienu dydžiu. Tik nesuprantu, kodėl tokios prastos foto gavosi g.gif
user posted imageuser posted image

Dar šitas PETITE NO. 2 PENCIL SKIRT IN HERRINGBONE sijonas visai nieko, tik gal toks trumpesnis lyginant su kitais g.gif Bet šiaip patogus, šiltas labai. Gal šiek tiek mažesnio norėtųsi, bet nusmaukus ant klubų visai gerai.

user posted imageuser posted image

Atsakyti
Temide, graziai atrodote wub.gif

mergaites, ar cia 3/4 rankoves?

http://factory.jcrew...93549/93549.jsp

kaip to megztuko kokybe
http://factory.jcrew...94415/94415.jsp
Atsakyti
Ralija , notworthy.gif
Pirmasis magztukas rašo, jog trijų ketvirčių rankovėmis.
Atsakyti
QUOTE(Izabelee @ 2012 11 30, 15:59)
oj kaip as sita zvejoju bigsmile.gif mint tai tokia i zalsvuma, ane?

Tokia kaip ant mergaites vienas prie vieno,nerealaus grozio spalvyte tongue.gif

http://www.jcrew.com...~~~~~/97380.jsp
Atsakyti
QUOTE(Buckiukas @ 2012 11 30, 17:50)
Pagavimo džiaugsmas didžiulis, dar būtų baisiai smagu pačiai ir gaudyt, o tada tik siųst krepšį tarpininkei.

O kas jums dabar gaudo? Siunčiat iš anksto pageidavimus ir tarpininkė žvejoja?
Kokius šalikėlius gavote? bigsmile.gif Aš laukiu gėlėto ir gyvatinio smile.gif

Temide, šilkinukė nepatiko, kad apačioj tokia palaida. Labai žiūrėjau į ją, bet ir gerai, kad susilaikiau. O sijonas gražiai atrodo thumbup.gif

Linamog, viskas patiko ant jūsų, išskyrus suknelę. Bet žinant, kad turit gerą ir nebrangininkę siuvėją, tai net neabejoju, kad ir ją pataisysit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2012 11 30, 19:19)
Tokia kaip ant mergaites vienas prie vieno,nerealaus grozio spalvyte tongue.gif

http://www.jcrew.com...~~~~~/97380.jsp

Nea, čia vintage ivory spalva. Bet tikrai labai graži bliuzelė ši. Su šilkinėm kelnėm super wub.gif Nesitikėjau, kad bus tokia graži realybėje. Foto neperteikia to grožio jos.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 11 30, 19:23)
Temide, šilkinukė nepatiko, kad apačioj tokia palaida. Labai žiūrėjau į ją, bet ir gerai, kad susilaikiau. O sijonas gražiai atrodo  thumbup.gif

Aš būtent laisvos ir norėjau ir mielai pasikeisčiau į dydžiu didesnę ax.gif

QUOTE(Loren @ 2012 11 30, 19:25)
Temide, viskas super  thumbup.gif labai grazi spalva silkinukes  wub.gif

Ačiū, Loren 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 30 lapkričio 2012 - 18:40
QUOTE(Amarcord @ 2012 11 30, 18:23)
O kas jums dabar gaudo? Siunčiat iš anksto pageidavimus ir tarpininkė žvejoja?
Kokius šalikėlius gavote?  bigsmile.gif Aš laukiu gėlėto ir gyvatinio  smile.gif

Taip, siunčiu pageidavimus R. Bet gal klaidą darau, kad rašau ne iš anksto, o kai pamatau, kad yra, greit rašau laišką ir siunčiu pageidavimą?.. Nes reikia tai ne vieno daikto, jei viską peržiūrinės pagal sąrašą, galvoju, daug laiko sugaiš, nepagaus kitoms arba man? Neįtikėtinai greit viskas dingsta...

Pirmasis pirkinys buvo:
user posted image

dar šilkinė skarelė, Silk square black peri - šios labai norėjau, nerandu puslapių, kad būtų nuotrauka ir SM leistų įkelt...

ir labai patiko:
user posted image

Reiktų nufotografuot, atsiprašau, kad nuotraukas ėmiau iš interneto, kai turėsiu daugiau savų rūbų, pasirodysiu smile.gif

Labai gražios abi Temidės šilkinukės, ta apačioj Blythe? Norėčiau labai jos, bet su savo ūgiu 1,73 ir kr. apimtim 89, neapsisprendžiu, kokį dydį imt, kai atsiras. Pasiruošus pirkt Tall4, bet neįsitikinus, kad ne 2 dydžio reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buckiukas: 30 lapkričio 2012 - 19:03
QUOTE(Buckiukas @ 2012 11 30, 19:00)
Labai gražios abi Temidės šilkinukės, ta apačioj Blythe? Norėčiau labai jos, bet su savo ūgiu 1,73 ir kr. apimtim 89, neapsisprendžiu, kokį dydį imt, kai atsiras. Pasiruošus pirkt Tall4, bet neįsitikinus, kad ne 2 dydžio reikia.

Dėl Blythe aš prieš kelias dienas šioj temoj konsultavausi (ūgis 178, krūtinė 88). Man rekomendavo 2 tall dydį, merginos su 92 cm per krūtine antrą dėvi g.gif Bet neapsisprendžiu, ar išvis jos modelis man tiktų. Nes kiek matavausi šilkinių, pvz., massimo dutti, tai kažkaip negerai man jos visos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 11 30, 14:06)
kam jums poliesterine, silkine pagaudykit geriau.

pasidalinkit silkiniu marskinuku nuorodom ax.gif , su vaikais sedziu nera kada viska perziuret, su nuorodom paprasciau biggrin.gif
Atsakyti
Pareinu su Factory wool-blend classic crewneck cardigan XXS dydzio ismatavimais - po pazastim 40x2cm, rankove nuo peties 60cm, ilgis 55cm. Sudetis - 37% viskoze, 35% nailonas, 28% merino vilna.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 11 30, 19:16)
Dėl Blythe aš prieš kelias dienas šioj temoj konsultavausi (ūgis 178, krūtinė 88). Man rekomendavo 2 tall dydį, merginos su 92 cm per krūtine antrą dėvi  g.gif Bet neapsisprendžiu, ar išvis jos modelis man tiktų. Nes kiek matavausi šilkinių, pvz., massimo dutti, tai kažkaip negerai man jos visos schmoll.gif

Dėl krūtinės apimties, tai manau, tikrai tiktų 2 dydis, bet bijau, kad pečiai gali būt per siauri...
Atsakyti