Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

QUOTE(Amarcord @ 2012 12 01, 15:09)
Gavau šiandien collection pencil skirt in abstract floral. Tikrą spalvą labai sunku perteikti, tos melsvos gėlės ne žydros, o žalsvai melsvos, jade spalvos. Labai gražus sijonukas, toks lengvas, pavasariškas  wub.gif
Kaip nekeista, su 98 klubais idealiai tiko 4 dydis. Su 178 ūgiu labai tiko ir ilgis (reikėjo ir vilnonio sijono imti ne tall, o regular, nes jų ilgiai vienodi  doh.gif ). Sorry už foto kokybę, kur ant savęs - su telefonu fotografuota.

Grazuolis sijonas, ir Jums tinka 4u.gif Daug kartu ji ziurejau, bet pinigu pagailejau, brangus.... bet to tikriausiai ir su dydziu buciau nepataikiusi , nes norejau imti irgi 4 su ~94 cm.
Uz kokia kaina pirkot?
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2012 12 01, 15:51)
Turejau tokius 4u.gif

Pirmas man pasirode be galo ryskus, na as pranykau su juo, netiko man ziauriai doh.gif Vidurinis grazus, bet sunervino, kad labai daug violetinio atspalvio jame, to foto tiek nesimato, kazkaip jis man labai intensyvus pasirode ir salis puse grozio prarado. Trecias buvo geriausiai, bet nebuvo wow, o kai taip nebuna paprastai poto nenesioju blush2.gif
O leopardinis, uzsidejau ir gera ir toks grazus veidukas, taip sveicia, nu fantastika wub.gif Siandien jau vaziavau i miesta ir tokia grazi sau jauciausi, nemoku apsakyti lotuliukas.gif

Amarcord, labai grazus sijonukas wub.gif

Man tai pirmas grazus, bet gal tikrai toks per ryskus smile.gif

As turiu geleta tai man jis patinka labai wub.gif dar galvojau pardavinesiu, nes nusipirkau ir gyvatini, bet pasiliksiu labai man jis mielas ax.gif o leopardinis irgi labai grazus bet jau siam sezonui uzteks man ir dvieju saliu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linute:): 01 gruodžio 2012 - 15:36
Amarcord, labai gražus sijonas! Pamačius, kaip tinka ir koks dydis, bėgau ieškot matyto skelbimuos. Galvojau, gal ne tą pirkot, gal dar yra. biggrin.gif

Tas mėlynas šalikėlis man pasirodė ne toks ir ryškus, kaip puslapy - sakyčiau, prigesintas, man tai jis labai gražus. Bet man jie visi savaip gražūs, visų reikia... doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras, merginos, ir ypatingas ačiū Kotri_, kurios dėka šitas gražuolis ir pateko pas mane 4u.gif smile.gif

Dideja, pirkau išparduotuvėje. Visai neplanuotas, emocinis pirkinys wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 01 gruodžio 2012 - 17:03
Kaip graziai Amarcord sijonukas wub.gif Vertingas pirkinys mirksiukas.gif

Merginos,kas turite Jcrew WINTRESS PUFFER (ne factory), kaip nesiojasi? Ar nelenda pukai?
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2012 12 02, 11:50)
Merginos,kas turite Jcrew WINTRESS PUFFER (ne factory), kaip nesiojasi? Ar nelenda pukai?

Man nesiojasi puikiai. Net as pries dvejus metus pirkau, tada ir perfect tee dar nebuvo tokios skystos kaip dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2012 12 02, 11:50)

Turiu, tik senesnes kolekcijos pukinuke. Labai lengva. Silumos ziemai uzteko, bet mano keliones trunka iki masinos, dar kartais mieste palakstyti. Pukai nelenda. Kaip nesiojasi, negaliu pasakyti, nes skalbiau masinoje blush2.gif , o ne i valykla nesiau. Maniskes spalva labai tepli, tai buciau i bankrutavusi. Tiketina, kad del skalbimo siules keliose vietose isiro (prie kisenes ir, kur skersai eiana per visa striukle).
Kas dar? Dydis: mant tiko tas, kuri iprastai JC nesioju.
Mamos, ar Sterling skirt in double-serge wool bus storos, ar plonos vilnos?

Papildyta:
QUOTE(aniuta241 @ 2012 12 02, 12:45)
Man nesiojasi puikiai. Net as pries dvejus metus pirkau, tada ir perfect tee dar nebuvo tokios skystos kaip dabar  doh.gif

O Jus i valykla neset?
Atsakyti
anj,
sijono Sterling skirt in double-serge wool audinys yra gana storas, net kiek storesnis uz vilnonius Nr. 2 pensil sijonus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anj @ 2012 12 02, 12:51)
O Jus i valykla neset?

Ne, as skalbiu masinoje, ranku skalbimo rezimu, tada patiesiu ant dziovykles, kai pradziuna dar idedu i el.dziovykle, labai ispurena gerai pukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2012 12 02, 11:56)
anj,
sijono Sterling skirt in double-serge wool audinys yra gana storas, net kiek storesnis uz vilnonius Nr. 2 pensil sijonus 4u.gif

O kaip dydis? Gal turite?

Kristela 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aniuta241 @ 2012 12 02, 11:45)
Man nesiojasi puikiai. Net as pries dvejus metus pirkau, tada ir perfect tee dar nebuvo tokios skystos kaip dabar  doh.gif

QUOTE(anj @ 2012 12 02, 11:51)
Turiu, tik  senesnes kolekcijos pukinuke. Labai lengva. Silumos ziemai uzteko, bet mano keliones trunka iki masinos, dar kartais mieste palakstyti. Pukai nelenda. Kaip nesiojasi, negaliu pasakyti, nes skalbiau masinoje blush2.gif , o ne i valykla nesiau. Maniskes spalva labai tepli, tai buciau i bankrutavusi. Tiketina, kad del skalbimo siules keliose vietose isiro (prie kisenes ir, kur skersai eiana per visa striukle).
Kas dar? Dydis: mant tiko tas, kuri iprastai JC nesioju.
Mamos, ar Sterling skirt in double-serge wool bus storos, ar plonos vilnos?

Didelis aciu uz komentarus 4u.gif Va tie atsiliepimai apie lengvuma tai labai vilioja, norisi patogios ir labai lengvutes, nes standzios medziagos sunkios pukinukes tai kazkoks nesusipratimas doh.gif Jei paltukas JC tiko 4d., marskinukai perfect serijos (su silku) taip pat 4, o kitas silkinukes perku 2, tai turbut Wintress Puffer S imti ?

anj, sterling skirt audinys cia tas pats kaip no.2 double-serge wool pencil bus (storas, siltas), nes jau pats pavadinimas pasako, kad bus double-serge wool audinys mirksiukas.gif Kaip pvz 120's wool - nesvarbu koks modelis, bet jei prie rubo parasyta 120's wool, reiskia bus plonutes slidzios merino vilneles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 12 02, 13:03)
O kaip dydis? Gal turite?

Sterling skirt in double-serge wool 2 d. juosmuo yra kokiu 1 cm. siauresnis, negu 2 d. pensil Nr. 2 vilnonio sijono. Jis yra platejantis i apacia, tai klubai jam ne tokie svarbus, o juosmuo svarbus. Zodziu atitinka dydis kitus jcrew vilnonius sijonus, tik juosmuo kiek siauresnis.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 02 gruodžio 2012 - 12:18