Labas dienas
QUOTE(Visgi @ 2012 11 30, 08:28)
Laaabas ryytas

Taip taip taip, žinau kad rytas dabar, bet kadangi o tačiau aš esu sakiusi kad pas mus ar rytas
Oi, kokia pelėda faina
QUOTE(Julsita @ 2012 11 30, 09:23)
Labą rytuką
Turbūt,kad šitą malonumą atidedu keliom dienom

Nugis pradėjau vakar vakare Zaicevą-mačius

...bet nelabai atsimenu. Vakar mano mažylis gana ilgai "padžiazavo"kol užmigo,tai peržiūrėjau 3 serijas.Ir tik porą kartų žinojau,kas bus prieš įvykį,o šiaip labai daug ko išvis neatsimenu,o buvo kažkiek,kad pamatau,o tada suprantu,kad jau mačius. Vienu tarpu buvo mintis pažiūrėt tik paskutinę seriją,kad galėčiau kibt į antrą dalį,bet,kad man visai skaniai žiūrisi,tai vis gi žiūrėsiu antrą kartą

Bet man šitas filmas ne miegamojo žiūrėjimui-aš jį "skaniau" sudorosiu virtuvėj,tai Zaiceva užlenda prieš Žaliaakį,o jis kaip tikras džentelmenas palauks savo eilės
Aš jau ir primiršti spėjau kas ten Zaicevoje buvo
Nu žinoma palauks.
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 11 30, 11:37)
sveikutės,gražuolių mylėtojos
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 11 30, 12:26)
vieną dieną mklos susirinkimę buvau,tada paaiškėjo,kad tatukas grįžta tai niamniu skubiai dariau,naktį pasiimti važiavau,vakar prieš piet jau vėl išvežiau,grįžus pamokas dariau,o šiand neperseniausiai kilau,matyt miego trūkumas buvo
Oi, kurioj klasėj mokaisi? Aš tai 6-je
Šnd darbo diena trumpa, bet užtat mažasis kosėja namie

Žiūri į lauką, o ten gi sniegas...O jis kosėja
Hmmm, ir ką gi šiandien žiūrėsime? Eilėje laukia
Gruppa "Zetta" (matėt kas nors?) ir
Buchta Filippa (matėt kas nors? VAkar su malonumu vakare prieš miega pažiūrėjau 3 serijas
Semeino detektyvo. Nu kažko jis man patiko, ramus toks filmas, šeimyniškas. su malonumu žiūriu antrą kartą, po truputį taip.
Уехала на встречу со СЧАСТЬЕМ.....А оно, это СЧАСТЬЕ, оказалось ещё больше, чем я думала...