Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai vaikams

QUOTE(dzestina @ 2012 11 23, 21:29)
pas kokia jei ne paslaptis??? rolleyes.gif

parasykit mamytei Lugennn83 tikrai tures ka pasiulyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Na,prašom mamytes nesupykti,čia mano nuomonė, aš asmeniškai,tai čia nieko gražaus nematau ir nesuprantu ko čia taip alpsta mamytės nuo grožio...kur jis???? Man tos kelnės primena senovines diedukų apatines kelnes lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2012 11 23, 23:35)
Na,prašom mamytes nesupykti,čia mano nuomonė, aš asmeniškai,tai čia nieko gražaus nematau ir nesuprantu ko čia taip alpsta mamytės nuo grožio...kur jis????  Man tos kelnės primena senovines diedukų apatines kelnes  lotuliukas.gif

Oi gerulis... lotuliukas.gif as galvojau galvojau...nugi ka man jos primena biggrin.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Treningines kelnes ir tiek...voliotis kambaryje ir pliaze ant smelio kai vesiau...na bet ir tokiu juk reikia biggrin.gif

Arba tos su kiseniuku ir zvaigzdem ant sikniuko dar ok...kasdienines, poilsio kelnytes, bet nensuprantu ant siknos uzrasu "Free move" g.gif "TAKE"(topu topas unsure.gif ), uz dyka neimciau ir nemauciau savo vaikui ax.gif Apskritai man nepriimtini uzrasai ant uzpakalio unsure.gif doh.gif

Varinija, labai grazi suknyte...ta dviguba wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 24 lapkričio 2012 - 00:14
QUOTE(vilmuteeee @ 2012 11 24, 00:35)
aš asmeniškai,tai čia nieko gražaus nematau ir nesuprantu ko čia taip alpsta mamytės nuo grožio...kur jis????  Man tos kelnės primena senovines diedukų apatines kelnes  lotuliukas.gif

Sakote primena apatines kelnes... ax.gif Geras... lotuliukas.gif Na nieko,siemet madoje apatinuku tipo ir audinio sukneles(man tai sis mados kliksmas kelia siauba doh.gif ),tai ir sios kelnes puikiai isipaiso i bendras mados tendencijas... tongue.gif
Man tai sios kelnytes fainos,labai kokybiskos,siltos ir patogios vaikui thumbup.gif .Mazoji vilki darziuke,grupeje saltoka,vaikaims patinka zaisti ant grindu,tai man ramu,kad nesusals. tongue.gif Nesu gerbeja sportinio stiliaus,vyresnelis isvis augo be dzinsu ir treningu akyse nemate iki ketvirtos klases...Man treninginio tipo kelnes tikrai ne pasipuosimui.Bet i darzeli ar i lauka smelio dezeje pasikapstyti,ar i vaiku zaidimu kambari nueiti,pagaliau po namucius siausti sportinis stiliukas pats tas... smile.gif O kelnes tai tikrai nerealios,bet ,aisku,jeigu nepatinka,tai juk pasiula prasiplete,visada galima susikurti savo stiliu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 24 lapkričio 2012 - 06:18
Kad nebutu vien paplepejimai...

Dukrytei smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2012 11 24, 01:35)
Na,prašom mamytes nesupykti,čia mano nuomonė, aš asmeniškai,tai čia nieko gražaus nematau ir nesuprantu ko čia taip alpsta mamytės nuo grožio...kur jis????  Man tos kelnės primena senovines diedukų apatines kelnes  lotuliukas.gif

user posted image

vilmuteee, retai aš kada jumi pritariu, bet dėl šių kelnyčių jus visiškai teisi smile.gif jos kaip apatinės diedukų kelnės - jokio ten ypatingo GROŽIO, STILIAUS jose nematau biggrin.gif bet vis viena nupirkau abejas - ir šviesias, ir tamsias smile.gif kaip kažkas rašė, ne dėl grožio, o dėl patogumo. Ypač ikau patenkinta tamsiomis. nes jos rudens-žiemos kolekcijos, todėl yra padarytos tankesnio medvilninio audimo iš išorės, ir pašiltintos pūkeliu dar viduje. Gal jums nėra aktualu, bet maniškiai labai liekni, todėl daugelis kelnyčių tiesiog nesilaiko ant užpakalio, o šios - kuo puikiausiai. Dar man didelis pliusas, kad jų klešnės apačioje siauros, todėl lauke jos nesusikelia į viršų arba puikiai telpa į ilgesnius batukus. Todėl jas pasirinkau tik dėl šių privalumų - paprastos kasdienės kelnės, kokių daugiausiai ir reikia berniukams darželinukams smile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif na apziurineju jusu pirkinukus smile.gif tai va musu paskutiniai pirkinukai Happeak pilki marskinukai ir pilkos kelnytes smile.gif aisku kelnytes biski per dideles, bet tikiuosi greit priaugsim smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dziulike @ 2012 11 24, 16:34)
Sveikutes smile.gif na apziurineju jusu pirkinukus smile.gif tai va musu paskutiniai pirkinukai Happeak pilki marskinukai ir pilkos kelnytes smile.gif aisku kelnytes biski per dideles, bet tikiuosi greit priaugsim smile.gif

user posted image

As tai lengvai pamisusi del siu rubeliu, kad ir teko nusivilt, labai grazu man smile.gif
Atsakyti
Pritariu visu 100,kad tokių kelnyčių reikia daržely,namie ar kieme duotis,jos patogios...ir aš pati esu nupirkusi...bet su žvaigždukėm rinkausi iš tos pasiūlos,bent tos žvaigždutės suteikia kokio tai linksmumo akims...ar kokie tarkim kišenukai spalvoti...O čia tos sagos klynuke ir lopai,tai kaip apatinės kelnės tikrai ax.gif
O su užrašais "Free move" ir "TAKE" tai tikrai pritariu Sea Girl nei rengčiau ,nei imčiau tokių ir nesuprantu,kas jas perka ir išleidžia berniukus į kiemą g.gif kokiu čia grožiu džiaugtis doh.gif dar mačiau su sparnais ant šikniuko....man ir kažką ne ką reiškiančios blink.gif

Varinija jūsų pirkiniai fainuoliai dukrytei wub.gif thumbup.gif

O mes štai tokių laukiam rūbelių mažiukiui ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuteeee: 24 lapkričio 2012 - 17:25
QUOTE(wixxxx @ 2012 11 24, 14:43)
As tai lengvai pamisusi del siu rubeliu, kad ir teko nusivilt, labai grazu man smile.gif

o del ko teko nusivilti?
Atsakyti
QUOTE(Sensi @ 2012 11 22, 20:39)
Koki puse metu blaskiausi tarp anu ir situ:

geltoni fainiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulike @ 2012 11 24, 17:31)
o del ko teko nusivilti?

Siunciausi dvi bliuskutes 86-92cm berniukui, tai arba manasis labai storas, na neatrodo toks, arba tos bliuskutes labai kuduciam g.gif

O va kelnes draugystes turim, tai man labai liuks, truputi didesnes, daaugsim, ir dar planuose turiu pora rubeliu, tik dabar jau bijau su tom bliuskutem vel prasisaut g.gif:
Papildyta:
QUOTE(vilmuteeee @ 2012 11 24, 17:24)

O mes štai tokių laukiam rūbelių mažiukiui ax.gif

user posted image

Man labai grazus sitas megstukas, is kur laukiat? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wixxxx: 24 lapkričio 2012 - 20:28