Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai vaikams

QUOTE(lina13 @ 2013 04 24, 11:11)
dzestina aciū,jūsų irgi fainūs rūbeliai ypac tie baltinukai su petnesomis ir tas hm kepuriukas nerealus mes irgi pirkom ir dziaugiames mano mazius tik su ja visur eina į lauką ar tinka ar ne visur su ja,tokia plonute ir graziai gula wub.gif o tie baltinukai is hm
cole1 kaip patiko paskutiniai jūsų pirkinukai ypač maikonai  thumbup.gif sortukai irgi zara tie zali kokie man jie gražūs wub.gif o kaip tie dzinsiukai gyvai ar jie  tokie sviesūs,nera platūs

Ačiū už pagyras blush2.gif aš, kaip visada visko prisiperku, o po to arba užsideda kartą arba ne doh.gif ...tik HM šortukus tai pirkau specialiai, nes pernai turėjom, tai liuks buvo thumbup.gif
Dėl Zara šortukų ir džinsiukų, tai po poros savaičių pasakysiu, nes tik vakar užsisakiau tongue.gif ( kadangi hareminius zaros pernai turėjom, bet šiemet, kažkaip, vis pražiopsodavau SM nusipirkt doh.gif , tai vos tik pamačiau-užsisakiau)...tai jau kaip gausiu, tai galėsiu informuot biggrin.gif -jei, aišku, pati nenusipirksi anksiau, kol aš gausiu unsure.gif
Atsakyti

user posted image
[/quote]
Iš kur pirkote croksiukus? smile.gif ir savo mazyliui noriu tokiu smile.gif
Atsakyti
[quote=Joviva,2013 04 24, 15:14]
user posted image
[/quote]
Iš kur pirkote croksiukus? smile.gif ir savo mazyliui noriu tokiu smile.gif
[/quote]

Jau kiek anksčiau iš Open24..., bet jūs crocs temukėj paieškokit, ten kartais mamytės ir parduoda, aš pvz. pernai tai naujus ten ir pirkau, tiesiog mamytė nepataikė su dydžiu ir pardavė mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
O koks tikslas šios temos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(__snowflake @ 2013 04 24, 18:48)
O koks tikslas šios temos?  biggrin.gif

Niu kaip koks-skatinti pirkimą lotuliukas.gif
Atsakyti
paskutiniai pirkiniai Flax Kids kelnytes ir maškinukai , CROCS smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Berry22: 26 balandžio 2013 - 14:00
QUOTE(__snowflake @ 2013 04 24, 19:48)
O koks tikslas šios temos?  biggrin.gif

Nugi pasigirti, pasikonsultuoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 04 27, 17:56)
Nugi pasigirti, pasikonsultuoti  rolleyes.gif

Nemanau kad pasigirti aš čia užsuku dažnai nes randu daug naudingos info , gražių rūbelių kuriuos nusiperkame ir patys, mamos mielai pasisako ką kur perk, tai labai smagu smile.gif nes juk nevisos tiek naršome, ir žinome kur ką pirkti...
Atsakyti
Berry22 , dar laukiat ar jau turit kelnytes flaxkids? Aš norėčiau šitų wub.gif
Atsakyti
O gal kuri nors pernai pirkot sita maikike 24-36men?
user posted image
Atsakyti
Berry22 Crocsiukai kokie fainuciai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 04 28, 22:01)
Berry22 , dar laukiat ar jau turit kelnytes flaxkids? Aš norėčiau šitų wub.gif

Laukiu su nekantrumu biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dzestina @ 2013 04 28, 23:31)
Berry22 Crocsiukai kokie fainuciai bigsmile.gif

Aha faini labai tik per didelius nupirkau, važiuosiu pakeiti ,labai padas smagus, vaikui manau patogu bus 4u.gif
Atsakyti