Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai vaikams

QUOTE(barciene78 @ 2013 12 15, 14:21)
Labai grazi suknute wub.gif  as pati sau megztinuka tokios strukturos pirkau,labai idomus thumbup.gif

Aciu 4u.gif
Joa, man irgi super tokie mezginukai thumbup.gif
Tik sia suknele nupirkau is trecio karto biggrin.gif Pirma karta kai pamaciau, tai paciupinejau ir padejau, apejau visa parduotuve, grizau ir pasiemiau, pasinesiojau ir vel padejau atgal biggrin.gif Sekancia diena grizau, jau bebuvo dvi likusios, tai jau tada ciupiau biggrin.gif
Atsakyti
Su Naujais Metais visas 4u.gif ir toliau puosiam,perkam naujus rubelius,batukus savo atzaloms thumbup.gif

Musu kelios naujos prekytes smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
o cia musu naujos prekes,bet ziemos nera ax.gif
user posted image
user posted image
dzinsiukai ir kelnes su pasiltinimu
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Labai jau apmirusi tema pasidare verysad.gif

Rodom musu keletas nauju apredu………………...

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Mažajam 4u.gif

user posted image

Atsakyti
organinės medvilnės rūbeliai

Atsakyti
Ne į tema, bet kur perkat žiemines striukes? Slidininko striukė, mano galva, tik aktyviam "kieminėjimui", o kur rast tokią, kurią ant marškinukų ir mokyklinio plonyčio džemperiuko uždėjus, nereiktų pergyvent, kad sušals, ilgiau prie mokyklos pastovėjęs.
Atsakyti
user posted image

Kombinezonas viduriniukui 4u.gif
Atsakyti
Kadangi ziema tik isisiubuoja, perkam siltus rubus 4u.gif
Suknele
user posted image
Velvetukai
user posted image

Atsakyti
Blizgė-labai grazi suknute ir velvetukai wub.gif
Atsakyti
Barciene78, labai gražu viskas, kai kas matau Zaros...o iš kur sportbatukai su kailiuku ? Labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2014 01 24, 10:24)
Barciene78, labai gražu viskas, kai kas matau Zaros...o iš kur sportbatukai su kailiuku ? Labai wub.gif

Dekui 4u.gif irgi is Zaros tik is mergaiciu skyriaus,bet man jie unisex,tinkami ir berniukams,labai faini realiai wub.gif
Atsakyti