Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai vaikams

QUOTE(ciku_caku @ 2012 11 29, 17:57)
Mamos, o kur perkat ziemines kepures berniukam? iki siol nieko doro nemaciau, o db ruosiames i sanatorija, ten prabusim didziaja dali gruodzio, o kiepkos neturim  doh.gif

Šiais metais pirkau iš HM , su kaukolytėmis , dar ir šalikutis yra, nu labai faina man ,patogi 4u.gif
Ir dar iš Zaizai , faina užmačiau , storesne tokia .
Papildyta:
xxxsaulyte,nu labai viskas patiko thumbup.gif
JelenaF Emukai fantastika, sau tokius vos nenusipirkau thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Norim ir mes parodyti savo naujus pirkinukus 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(barciene78 @ 2012 11 29, 23:14)
Norim ir mes parodyti savo naujus pirkinukus 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image

blink.gif kokia striuke stiliova wub.gif thumbup.gif pas ka pirkot

Berry labai ir man patiko tie Emukai labai jau laukiam ju tik nezinau ar didis tiks tai paemem 2 didzius vienas turetu tikti kita perleisim mirksiukas.gif Ir spalva ju labai labai grazi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JelenaF: 29 lapkričio 2012 - 21:22
QUOTE(-Tynka- @ 2012 11 29, 20:40)

jums tikrai su dydžiais gavosi ne taip... nes mes nešiojam tuos modelius ir esam labai patenkintos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 11 29, 16:50)
jums tikrai su dydžiais gavosi ne taip... nes mes nešiojam tuos modelius ir esam labai patenkintos  mirksiukas.gif

Aha, aš irgi apie jus pagalvojau. Galbūt jums siuvo specialiai, pagal užsakymą. O aš paėmiau laisvus esančius, stadartinius, tik ūgį pasakiau :/ Na dydis ten buvo 98-104, maniškis 94 cm ūgio. Happeak'o turim 98-104 dydžio komplektuką (futbolisto kelnės ir džemperis), tai jo, irgi didoki truputį, išaugimui, bet šitie dar gerooookai didesni nei happeak'iniai tokio paties dydžio. Va kelnes pamatavau, tai 5 cm ilgesnės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 29 lapkričio 2012 - 23:04
taip, būtina išmatavimus derinti, nes tikrai dydžiai daug gamintojų ar siuvėjų neatitinka.. ar tai būtų lietuviški, ar tai užsienio ir net vardiniai mirksiukas.gif
ypač kai galima "gyvai" bendrauti su "auksarankiu' taip vadinamu tarp mamų - tai būtina derinti cm. Nes ir vaikas vaikui nelygus, ir kontruktoriai skirtingi mirksiukas.gif

šie konstruktorių drabužėliai yra šie tiek didinti... vien ūgio net ir iš laisvų manau nepakanka..

Na o mastant, kad geriau didesni nei mažesni, priaugsite mirksiukas.gif

va mes su tais drabužiukais.... ir tas kakliukas gražiai gula, bet gal turi būti pagal dydį mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 29 lapkričio 2012 - 23:32
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 11 29, 17:13)
taip, būtina išmatavimus derinti, nes tikrai dydžiai daug gamintojų ar siuvėjų neatitinka.. ar tai būtų lietuviški, ar tai užsienio ir net vardiniai  mirksiukas.gif
ypač kai galima "gyvai" bendrauti su "auksarankiu' taip vadinamu tarp mamų - tai būtina derinti cm. Nes ir vaikas vaikui nelygus, ir kontruktoriai skirtingi  mirksiukas.gif

šie konstruktorių drabužėliai yra šie tiek didinti... vien ūgio net ir iš laisvų manau nepakanka..

Na o mastant, kad geriau didesni nei mažesni, priaugsite  mirksiukas.gif

Aš net ir nežinojau, kad galima pagal individualų užsakymą siūti blush2.gif Tiesiog pamačiau staigiai, patiko ir paprašiau. Aš nepagalvojau, jie neužsiminė, tai taip ir gavosi smile.gif Va iš Zaizai kids tai iškart pasakė eit išsimatuot viską bigsmile.gif
O ant jūsų mergytės puikiai atrodo thumbup.gif
Teisybė, kad geriau per dideli, nei per maži biggrin.gif Bet dabar vėl kažką reiks pirkti, kad būtų šiai žiemai biggrin.gif Ech, nu norisi man prekės lietuviškos, nors tu ką ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 29 lapkričio 2012 - 23:56
Nieko blatno, bet...
user posted image

user posted image

user posted image

O sie 3T, kitai ziemai...
user posted image
user posted image

Tynka, tas kostiumelis fainas, tik teks priaugti dar 4u.gif Nu bet bliuska.... g.gif blush2.gif ne tik kad didele, cia butu ne beda...man ji mergaitiska. Va ant saulytes mergaites labai graziai ziurisi, bet berniukas salia su grynai kaip Jonuko bliuska...man ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2012 11 29, 19:06)
Nieko blatno, bet...

user posted image

Tynka, tas kostiumelis fainas, tik teks priaugti dar 4u.gif  Nu bet bliuska.... g.gif  blush2.gif  ne tik kad didele, cia butu ne beda...man ji mergaitiska. Va ant saulytes mergaites labai graziai ziurisi, bet berniukas salia su grynai kaip Jonuko bliuska...man ne blush2.gif

Aš irgi tą megztuką Targete žiūrėjau, bet jau susilaikiau biggrin.gif

Dėl bliuskos sutinku tikrai.. nesuprantu, ir ką aš sau galvojau hihihi.gif na nieko, padovanosime kokiai nors mergaitei bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 30 lapkričio 2012 - 02:01
Ai va dar toki organini biggrin.gif dzempa uzsakiau pavasariui/vasarai...
user posted image

Atsakyti
Neplanuotas pirkinukas-raibas megztukas... lotuliukas.gif Patiko spalvytes... tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 30 lapkričio 2012 - 05:38
Dar pupai pora bliuzeliu,mazajai siuo metu ant bangos ivairaus plauko suniukai... smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 30 lapkričio 2012 - 06:10